Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 oo süper o zaman charisma vericem 2 level. böyle olmuyor çünkü sadece şehir inşa için değil silah da modlayamıyorum materyalların yarısı orda yarısı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 valla ben üst lvl satıcıları açacak kadar chr verdim, Local Leader 2, Cap Collector 2. 5-6 satıcı koyduğun zaman 1000 ne yakın kapak birikiyor, artı ıvır zıvır falan filan alıyorsun satıyorsun... zaten 72 lvl, yarısında çoğu imar ve mod işlerinden geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 bir de alım-satım yapacakken üstüne +2/3 giysi, +1 gözlük filan takarsan bayağı farkeder. ayrıca grape mentats craftlarsan pahalı şeyler alacakken gene çok önemli. bütün recon marine armor setini satın aldım mesela alım ve satım değerlerini ticarete perk vermeden (1 satışa 2 alış değeri) maxlayarak. elbiselerle stacklanıyor. charisma genel olarak çok çok iyi stat zaten oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 kıyafetleri giyip yapıyorum bende ama uyuşturucuya hayır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 hatta kimyasalları ne kullanıyorum, ne satıyorum. direk mahzene depoluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 su posterler cok iyi link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 bomba gibiler cidden. (tu):) geçen gün de far harbor'u bitirdim, gayet güzel olmuş. keşke nuka world'ü de üç ayrı raider faction yerine raider olmayan faction'la da oynanabilecek şekilde yapsalarmış öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Bu oyun herhalde tarihe season pass ile atılan en büyük kazık olarak geçti di mi? Bir de pahalandırdılar böyle ilk düşünülenden fazla içerik olacak falan diye insanı heveslendirdiler, sonra 2 tane story DLC, bir tane de yarım story DLC - Far Harbor eh, Nuka meh, Automatronsvds lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 http://i.imgur.com/wHxjxU2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 http://i.imgur.com/3Q6wg7p.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Fallout 4 high resolution texture Recommended specs: •Windows 7/8/10 (64-bit OS required) •Intel Core i7-5820K or better •GTX 1080 8GB/AMD Radeon RX 490 8GB •8GB+ Ram 58 GB Haftaya Bedava Teşekkürler Todd amca .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 of çok devasa ama iyi olmuş tabii, 4gb kartta nasıl olacak bakalım. ssdyi kurutur gerçi. recommended yanına min de yazsalarmış keşke, makine yeni olduğu halde o ayarda değil. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 abi o muhtemelen o kart yoksa oynama seklindedir moralini bozmak gibi olmasin da sdfg. yalniz boyle ekran karti yeter mi yetmez mi hesabini yaparken harddiskin yetmeyecek olmasi nasil bir dramdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 RX 490'nin release date yok daha yahu ehue "random sayilari yazalim performans surunurse specleriniz yetmedi deriz" mantigiyla yaklasmislar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 58gb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yama beta olarak çıkmış steam'de ama henüz kıyaslama resimleri bulamadım, yarına kadar birileri çıkar yayınlar herhalde. ama ikisinin arası yoksa ve illa 8gb vram lazımsa cidden indirmeme gerek yok, 2020'den önce o vram'e geçemem yani. ikisinin arası olmaması da bence çok saçma olmuş çünkü mevcut oyunda kullanılan azami vram 2,5-3gb 1080p'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 60gb ne abi lol. hayir zaten iyi grafikler gayet, ben oynarken birde bir suru mod kullandimdi armor olsun moblar olsun bitkiler ormanlar falan. 60gb harcamadan da gayet iyilestirilebiliyor herbisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Sam said: yama beta olarak çıkmış steam'de ama henüz kıyaslama resimleri bulamadım, yarına kadar birileri çıkar yayınlar herhalde. ama ikisinin arası yoksa ve illa 8gb vram lazımsa cidden indirmeme gerek yok, 2020'den önce o vram'e geçemem yani. ikisinin arası olmaması da bence çok saçma olmuş çünkü mevcut oyunda kullanılan azami vram 2,5-3gb 1080p'de. patch zaten genel olarak 4K icin anladigim kadariyla zaten, 4gb ram 1080p uzeri cozunurlukte direkt dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 orası öyle, hedeflenen çözünürlük ve preset ayar olarak da yazsalardı keşke. 8mb intel i740 ile unreal tournament oynuyordum 17 yıl önce, gene yetmiyordu. 2034'te hangi oyun 8tb vram isteyecek bakalım. (:P) herhalde bir site vram ölçümü ve benchmark yapar yakında, ona göre bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 high res pack ile resimler güzel görünüyor ama oyun 92gb oluyormuş, benim yeni ssd'de toplam 420gb yer var. :/ 4gb kartlarda 1080p ile bazı yerlerde biraz takılma olabiliyormuş demişler, neyse belki denerim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bilemiyorum, keşke ışıklandırmalara da el atsalardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Season Pass fiyatı artışına paralel daha fazla story DLC si yapsalardı bunun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Pete Hynes F4 ün Skyrim den daha fazla satışa ulaştığını doğruladı . Bethesda için bir rekor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Bethestardlara gün doğdu, artık favori kahramanınızın oyuncağını alıp evinizin en güzel köşesine koyabileceksiniz https://68.media.tumblr.com/73845a5432e9b0118b9c0de744dfb028/tumblr_olv5m1zmyj1tcwu3to1_400.jpg https://twitter.com/BethesdaStudios/status/834961144586649605/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Oyuncağın kafasına dokununca da şu şarkı çalıyormuş https://www.youtube.com/watch?v=yvGXCisAaR4 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/945/305/3c5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 buarada paid mods tabii ki sorunlu basladi https://techraptor.net/content/fallout-4-creation-club-files-auto-downloaded-breaks-free-mods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar