Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Ya ilk topiği okumuştum o kesin, buradan da bayağı bi okudum da naaptınız abiz siz #3 olmuş farkında bile değilim adsfsfs.

İlk topik dediğin zaten, Bone, Sam, Sen vs..Drail mrail oydu işte :P En doyurucu bilgiler..Şaka bir yana yarın başlayacam, hiç guilde muide kasmadan direk dalsam sanki daha keyifli olcek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

beta testerlardan mumkun oldugunca spoiler free

Far Harbor icin hazirlik seysi

1- BRING NICK VALENTINE. Nick has a lot of new dialog with the new npcs and the new areas.

2 - NEW legendary effects for weapons and armor.

3 - Level up Charisma or bring your Charisma gear + drugs. There are a lot of speech checks.

4 - If you haven't yet, Unlock every faction on the commonwealth. they actually play a part (optional) on the main storyline of the dlc.

5 - Don't rush the main storyline. Finish all the side quests. Some can be blocked from being finished if you chose a certain path, so if you wanna complete at least most of the side quests, dont go rushing the main storyline too much.

6 - Bring your Rad. Resistant gear. some areas might just kill you with the amount of radiation it generates.

7 - Skill Checks are back.

Australia/New Zealand - 12:01 am (AEST) on 5/19
Japan/South Korea/Rest of Asia - 12:01 am (Japan) on 5/19
France/Germany/Italy/Spain 01:01 am (CET) on 5/19
UK 12:01 am (BST) on 5/19
Rest of World - 12:01 am (BST) on 5/19
North America - 12:01 am (ET) on 5/19

------------------

Ayrica ustteki Resurrection modunu kurunca oyun bambaska oluyor cok iyi, her yer orman agac vs
Sosyal ağlarda paylaş

betayi oynayanlar hep cok guzel olmus dlc diyor, bakalim gorcez

20-22 saatlik icerik var + ustune tum haritayi acip kesfetmeceydi, settlementdi, yere civili olmayan herseyi toplamacaydi, bilgisayarlardaki yazanlari okumaydi falan derken bikac gun surer zaten. 50+ yeni map marker var en az.

ben goturecegim malzemeleri koydum cantaya hazir hersey. PA repair icin o malzemelerin 1'er tane 25x shipmentini de alin hatta orda sifirdan toplamayin junk.
Sosyal ağlarda paylaş

dlc olmus (tu),

adadaki ilk kasabadaki millete yardim etmece questini doktorla konusup bitirmezseniz questlerin devami geliyor.

ortam, questler falan baya iyi arada dusuk lvl moblar olmasa daha iyimis gerci ama scale seviyesini de yukseltmisler sanki kendi levelimde adamlar cikiyor 85-87 arasi, ana oyunun gatling 1 shot dramindan kurtuldum iyi oldu.

acayip cok legendary var birde adada, ayni anda 3-4 tane cikti bi yerde lel

bu Longfellow'un settlement in orda turretle alakali bir bug var, ana evden uzaga mark 1 ustu turret kurulmuyor gibi anca kurup tasiyacaksiniz yada eve yakin olcak biraz. mark 7'ye kadar kuruluyor.

red rocketin ordaki karavanlardan birine giriliyor biraz kasinca ama geri cikilmiyor kapi onunde yatak cekilmis olan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...