Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konu isometric rpglerden giderken ne new vegasi? ha eğer anlamamışsan ilk yazdığımda fo1/2 den bahsettiğimi, karşılaştırma için koyduğum resmi görünce anlamış olman lazım Fo 1/2 oynarken dediklerinin hepsini yaptim bu arada, tag skill disi da verdim Elli kere oynadim zaten oyunu. Her seferinde power play gitmedim Neyse tamam pes yazmayacagim bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 taso lobicileri ile neyi tartisiyorsunuz allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Y90uj8hs78c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 pek olmamis trailer bu kadar zaman sonra hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 spoilerın dibine vurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 3 un ki soyleydi https://www.youtube.com/watch?v=sO9dgJoGXIs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 fo4 ün honest trailerı gerçekten honest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Mad Max: Beyond Morrowind HAHAHAHAHAH fallout 3 unku cok iimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 sam sen bu yıl henüz witcher 3 oynamadın bak bi de onu oyna sen :) fps daha iyi dememe kızanlar kızmasın hiç. fallout tactics gelecek olsun o izometrik olsun. teknoloji ile işte böyle böyle her şey saflaşıyor kardeşler. izometrik artık bir mecburiyet ya da cutting-edge değil. ama kendine has avantajları ve özellikleri güzellikleri olan bir şey. hele de bir ya da çok daha muhtemel sıfır companion ile oynadığım falloutta izometrik benim için vakit kaybı ve oyun ile arama girmesi demek. fallout temalı izometrik tactical combat oyunu olsun, onu da oynarım ama sadece bir flanker olarak. hakiki fallout bu saatten sonra izometriğe dönemez. örümcek kafalılar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 30sn önce kapadım witcher2'yi, efsane kötü combat. oynadığım en kötü combatlı rpg olabilir. god of war'dan hallice. qte bile koymuşlar lmao. witcher3 de videolardan gördüğüm kadarıyla ona benzer, game of the day veririm ancak o combatla bir oyuna, hikayesi ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Zorlama be sam. Yazik. Kalbine inecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 aağbii. w3 ile karşılaştırıp fo4 demişti ve yine ve hala fo4 diyor adam. abav. benim martian dan daha trajik bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 gece 4te oynadıgından oyle gelmıstır. ıkındı namazından sonra oyna daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 işin trajik kısmı, oynamadan bunu söylüyor olması. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ben çok devam etmedim ama W3 mesela hiç hoşuma gitmemişti çok fazla tuş kombinasyon falan gelmişti ısınamadım bıraktım öyle duruyor oyun aylardır. Bu FO4de hangi faction seçtiğimiz önemli mi yani railroad baya samimi davranıyor bu aralar ama onlarla ve minutemenlerle takılırsam sonra başkaları ebeme atlamaz değil mi veya bişiler kaçırır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 dansoz gibi canin ne zaman isterse faction degisebiliyorsun. bir seycik olmaz. dunyayi kesip sonra ben hak yoluna dondum dersen tamam peki diyor hepsi. reputation yok, o yuzden belli bir donulmez noktaya kadar canin ne isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Grego said: işin trajik kısmı, oynamadan bunu söylüyor olması. :( ikiyi de oynamis degil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 birisi usenmeyip gecmis sayfalardan sam in "oynamadiginiz daha cikmamis oyuna laf etmeyin" minvalindeki yazilarindan bir potpori yapabilir mi buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 oynadım diyorum işte, oynanacak gibi değil. zerre keyif alamadığım, canımı sıkan oyunu sırf sizin gönlünüz olsun diye bitirecek değilim. 3 saat fo4 oynayıp kapatanlara sıkabilirsin bu laflarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 gönlümüz olsun sam. niye olmasın. oyna ki gönlümüz olsun. olsun ki oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 pfft abi ya witcher 3 oynayan birisinin fallout 4 GOTY demesi tamam seçimlere saygım var da tamamen hiçbirşeyden anlamadığını gösterir benim nazarımda kusura bakılmasın ha w3 ü oynamadıysa diyebilir tabi. bilmiyor çüknü. ama w2 yi oynadım w3 de öyleymiş çok kötü yea falan. pfftt üf yani ya... abi fallout 4 evet eğlendiriyor evet açık dünya çok güzel falan da seri olarak ele alırsan rpg hissinin içine edildiği diyaloglar bakımından rezilliğin had safhada olduğu fallout ismini kullanıp fallout genre inden resmen uzaklaşmış RPG denemeyecek rpg ismi üzerinde tırt duran bir oyun. (senaryoya hikayeye değinmedim bile)bu yüzden de kötü benim için. bunu zaten tartışmam da yani üzgünüm genel kanı da zaten bu yönde. ha sen genel kanıyı kabul etme zorunda mısın hayır tabii ki. yani star wars da da jar jar binks i çok sevenler var bişey diyemem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 undertale de combatına dayanamayıp bıraktığım, hakkında birebir aynı methiyeler dizilen (hikaye ve dialog süper, seçenekler etki diyor vs) bir diğer oyun. steam user ratings'i ve metacritic'i daha yüksek hatta. w2 ile aynı combatı varsa oyunun neden 35gb download yapayım? undertale hadi 25mb idi ona üzülmedim. ikisine de gotd veriyorum sizi mi kırıcam. game of the day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 w 3 ün combatı w2 den daha iyi bence. yapma sam sabit fikirliliğin bende kansere neden oluyor :) tamam bak ben f4 den zevk aldım oynarken ama w3 de orgazm oldum diyorum olm şu yaşımda kaç senedir yaşamadığım kadar değişik duygular yaşadım oyun oynarken? e fallout 4 e gelince? "aha la deathclaw dur minigunla kafasını parçalayayaım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 hayir, combat'i ayni degil diyoruz. ayrica anladigim kadariyla arkadaslar ''oynama istersen, bize ne. ama o zaman w3 goty olamaz diyemezsin'' diyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 "fo4 goty" derim tabii ki, undertale oynamadan w3'e goty diyen vagon dolusu adam var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar