Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Konu isometric rpglerden giderken ne new vegasi?

ha eğer anlamamışsan ilk yazdığımda fo1/2 den bahsettiğimi, karşılaştırma için koyduğum resmi görünce anlamış olman lazım

Fo 1/2 oynarken dediklerinin hepsini yaptim bu arada, tag skill disi da verdim
Elli kere oynadim zaten oyunu. Her seferinde power play gitmedim

Neyse tamam pes yazmayacagim bir daha
Sosyal ağlarda paylaş

sam sen bu yıl henüz witcher 3 oynamadın bak bi de onu oyna sen :)

fps daha iyi dememe kızanlar kızmasın hiç. fallout tactics gelecek olsun o izometrik olsun. teknoloji ile işte böyle böyle her şey saflaşıyor kardeşler. izometrik artık bir mecburiyet ya da cutting-edge değil. ama kendine has avantajları ve özellikleri güzellikleri olan bir şey. hele de bir ya da çok daha muhtemel sıfır companion ile oynadığım falloutta izometrik benim için vakit kaybı ve oyun ile arama girmesi demek.

fallout temalı izometrik tactical combat oyunu olsun, onu da oynarım ama sadece bir flanker olarak. hakiki fallout bu saatten sonra izometriğe dönemez. örümcek kafalılar sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

30sn önce kapadım witcher2'yi, efsane kötü combat. oynadığım en kötü combatlı rpg olabilir. god of war'dan hallice. qte bile koymuşlar lmao. witcher3 de videolardan gördüğüm kadarıyla ona benzer, game of the day veririm ancak o combatla bir oyuna, hikayesi ne olursa olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok devam etmedim ama W3 mesela hiç hoşuma gitmemişti çok fazla tuş kombinasyon falan gelmişti ısınamadım bıraktım öyle duruyor oyun aylardır.

Bu FO4de hangi faction seçtiğimiz önemli mi yani railroad baya samimi davranıyor bu aralar ama onlarla ve minutemenlerle takılırsam sonra başkaları ebeme atlamaz değil mi veya bişiler kaçırır mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

pfft abi ya witcher 3 oynayan birisinin fallout 4 GOTY demesi tamam seçimlere saygım var da tamamen hiçbirşeyden anlamadığını gösterir benim nazarımda kusura bakılmasın ha w3 ü oynamadıysa diyebilir tabi.

bilmiyor çüknü. ama w2 yi oynadım w3 de öyleymiş çok kötü yea falan. pfftt üf yani ya...

abi fallout 4 evet eğlendiriyor evet açık dünya çok güzel falan da seri olarak ele alırsan rpg hissinin içine edildiği diyaloglar bakımından rezilliğin had safhada olduğu fallout ismini kullanıp fallout genre inden resmen uzaklaşmış RPG denemeyecek rpg ismi üzerinde tırt duran bir oyun. (senaryoya hikayeye değinmedim bile)bu yüzden de kötü benim için. bunu zaten tartışmam da yani üzgünüm genel kanı da zaten bu yönde. ha sen genel kanıyı kabul etme zorunda mısın hayır tabii ki. yani star wars da da jar jar binks i çok sevenler var bişey diyemem şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

undertale de combatına dayanamayıp bıraktığım, hakkında birebir aynı methiyeler dizilen (hikaye ve dialog süper, seçenekler etki diyor vs) bir diğer oyun. steam user ratings'i ve metacritic'i daha yüksek hatta. w2 ile aynı combatı varsa oyunun neden 35gb download yapayım? undertale hadi 25mb idi ona üzülmedim.

ikisine de gotd veriyorum sizi mi kırıcam.

game of the day.
Sosyal ağlarda paylaş

w 3 ün combatı w2 den daha iyi bence. yapma sam sabit fikirliliğin bende kansere neden oluyor :) tamam bak ben f4 den zevk aldım oynarken ama w3 de orgazm oldum diyorum olm şu yaşımda kaç senedir yaşamadığım kadar değişik duygular yaşadım oyun oynarken? e fallout 4 e gelince? "aha la deathclaw dur minigunla kafasını parçalayayaım"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...