bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 her release'de aynı muhabbetler abi. amd daha iyi ama driver sorunu var, yavaşlar falan. nvidia release gününden 1 gün önce driver'ı çıkartıyor, en iyi performans ile çatır çatır oynuyorsun. amd 1.5 ay sonra optimize oluyor. donanımı daha iyi olsa da bir espirisi yok yani. driverla destekleyemedikten sonra. son zamanlarda geliştirilen triple a'lerin hiçbirinde AMD yazmıyordu, hepsi nvidia. bizde oyun oynamak için alıyoruz sonuçta, driver en önemli şey release'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/36e7mx/a_960_outbenching_a_780_because_of_nvidia/ ozetlersem eger: 780gtx dedigin bir onceki neslin amiral gemisi (hormonlu 780ti i saymazsan). 960 a gecilmesi mumkun degil. hele 780ti 970 lerle kafa kafaya cikiyor yeni nesil oyunlarda ki adama kafayi duvardan duvara vurdurur. halbuki karsilastirmali testlere bak, 780gtx e gecmiste zar zor kafa tutabilen amd kartlar yeni nesil oyunlarda 780gtx ten cok daha iyi performans aliyorlar. Nvidia 6xx ve 7xx serisinde ps3 ve xbox360 in donanim yetersizliklerini ve piyasanin konsola gore performans hizalamasini avantajina kullanarak amd ye kiyasla donanimsal olarak cok daha yetersiz kartlar uretti. simdi de driver olarak da abandon etmis durumda bunlari. neyse yeri f4 tartismasi degil. donanim kisminda gerekirse devam ederiz. not: Titanx kullanicisiyim. nvidia kullanicisiyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 970 ile herşeyi low yaptım ben :P sırf fan çalışmasın diye , yaktıgı elektrige yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Aslinda yazin yap onu, kisin belese isitma. Lutfen Dunyayi dusunelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 off bu nasıl storymiş ya institute'a girdikten sonra sildim oyunu ne hayallerim vardı institute hakkında evil mastermindlar, evil AI'lar vs vs. hikayenin "abi kötü yok seç birini vur ötekine" olduğunu görünce 30 sn içinde sildim harcadığım zamana yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 simdi alayim mi bu oyunu almayim mi konu cok uzamis arkadas hepsini okuyamam. su ana kadar gordugum, diyaloglar cop, grafikler sahane. hikaye nasil? fallout 3 gibi mi? atmosfer nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 oyunun rpg olmadığını düşünürsen ve fallout değilde post apocalyptic bir science fiction shooter olarak düşünürsen güzel... oh wait a minute.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Laurelin said: bethesda oyunu oyniyorsun, ayni andaz fighters guildun guilsmasteri, thiefs guild baskani ve grand master of the meyc order olabilicegin yegane oyunlari yapiyorlar ahahahah ahahaha tam bir anti age of decadance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 atmosfer guzel, gameplay guzel, sandbox guzel hikaye cop factionlar tek boyutlu ve cop enstutu meh railroad tumblr sjwleri, desdemona kadar boktan karakter goremedim daha su evrende BoS ise badass techno barbarians dum dum dum dum dumb modla oynarim, sandbox takilirim diyorsan al hiakye bekliyorsan uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 GokTuRK said: oyunun rpg olmadığını düşünürsen ve fallout değilde post apocalyptic bir science fiction shooter olarak düşünürsen güzel... oh wait a minute.... hmm shooter olarak tatmin edici mi peki? shooter da oynayan bir insanim arada sirada yani yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 hmm anladim biraz dusunmem lazim o zaman modlara bi goz atayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Hikaye ve karakterler dışında iyi. Rust falan gibi rpg öğeleri olan fps gibi düşün. Perkler eğlenceli ve karakterleri değişik yapıyor fakat rpg oyunu olması için yeterli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 gameplay i daha iyi diğerlerinden o konuda sevebilirsin bence. eleştirilen konular dışında güzel aslında da tabi taka tuka alayım diye gitmiyorsun rpg öğelerini mahfetselerde level scaling olmadığından senden güçlüler seni bildiğin EZER. o iyi aslında çok da kolay olamsın tabii de işte dikkat etcen falan benim çok aşırı sinir olduğum şeyler var o yüzden uyuz oldum. ama beğenme ihtimalin yüksek çünkü sinir olanlar bile oyun kendini enteresan bi şekilde oynattğı için bırakamıyor bide modding olayı bir sürü şey getirecek ilerde. sen bilirsin. beklentin önemli işte. laurelin in yazdıkalrını da oku bak. ben oyuna çok kılım bokluyorum o yüzden hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 modlar iyi degil daha bethesda creation kiti cikarmadigindan, kacak tessnip, fo4edit ile filan yapiyorlar ve cok limitli o yuzden. navmesh filan editliyemiyorsun, bina koysan senden baska kims eyuruyemiyor filan. meshler gene editlenemiyor guzel vs mod icin oynarim diyorsan bekle cikarsinlar kiti sonra indirimden alirsin ucuza degmez full price su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 dlcleri başkasına yaptırsalar bari ya. hikaye, karakter yazabilen birilerine. temeli olmuş zaten. hikaye gelmesi ve o tekerin yok edilmesi gerekiyor. ha bi de voice acting'in gitmesi gerek. pre-defined karakterle rp yapmaya çalışmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 iyi ilk buyuk indirimde almaya karar verdim bu fiyata degcek gibi durmuyor anlatilanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 hikaye çok önemli değil diyorsan en az 40-50 saat sürüyor ilk gameplay ve sıkılmıyorsun, keyif alarak oynuyorsun yani. hikayenin senin için ne kadar dramatik olduğuyla alakalı. işte biri oynarken "lel bu ne" deyip oyunu silmiş, ben sadece "u guyz foreal?" deyip geçtim yani. bazı oyunlarda hikaye çok güzel oluyor, hikaye aralarındaki geçişler filler gibi oluyor. bundan oyun güzel, hikaye filler mı desem yön gösterici mi desem, öyle bir şey olmuş. genel atmosfer, aspect of wonder, post apo falan her türlü oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ya hikayedeki tutarsizliklar ya da sacmaliklar biraz beni kil ediyor acikcasi. o yuzden 50-60 avro verirsem uzulurum ama vermezsem uzulmem. 20-30 avro olunca alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 o zaman nereye gitmen gerektiğini biliyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 hikaye fo2 ve fo3'ten kat kat iyi, charlar fo3'ten iyi gene new vegas kadar olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 fo3un hikayesi de beni fitik etmisti de fo2den derken? paralel evrenden mi geldin? fo2den iyiyse hikayesi gece sarilip uyunacak oyun klasmanina girer otomatikman dip not: hikaye derken sadece ana hikaye degil dunyanin ve cevrenin de hikayesini katiyorum bu arada ben tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ya fo2 de ilk 5 dk içinde power armorla geziyomuş zaten normaldir beğenmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 http://i.imgur.com/Fchmogt.jpg şunu baya yaşadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 fo2'yi bana anlatmayın çünkü 5-6 kere filan bitirdim, ana hikaye namına en kötü oyunu bütün seri ve spinoffların o konsoldaki dandik oyun hariç. kendileri itiraf etti zaten "fazla xfiles izlediğimiz bir ara yazmıştık" diye. bütün vault loreunun üstüne dışkıladılar, bir daha da düzelemedi. fo2'den iyi olmak zor değil kısacası, fo3 de onun tekrarı oldu kabaca. yan hikayeleri de katarsak gene bir sürü side quest var ve geneli başarılı. yine fo2 & fo3'ten başarılı geneli toplarsak. nostalji gözlüklerini çıkarırsanız fo2 bayağı patates ana hikayesi. oyuna birkaç yüz saat harcayan birisi olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Sam said: hikaye fo2 ve fo3'ten kat kat iyi, charlar fo3'ten iyi gene new vegas kadar olmasa da. hikaye o kadar iyi değil bence. hatta bi kaç noktada hee iyi ok, veya o zaman niye şöyle yapmıyosunuz lan dediğim oldu. ending instutite tarafındaydım ve hep bi twist bekledim shaun'dan ama yok. dümdüz gitti diğer herkesi yıktırdı. meh. shaun'un yetişkin biri olarak çıkacağı da ilk sahneden belliydi, sadece bize çaktırmadan ana düşman olarak çıkaracağını düşünmüştüm. o yüzden de olsa gerek hep bi twist bekledim, hatta bi ara biz de synth miyiz la yoksa diye bi sorguladım falan. shaun bi instutite olayında dalavereli bi şekilde ölmüş, bizim gücümüzün farkına varan instutite de iş yaptırmak için synth ile yönlendirmeye çalışıyor olsaydı çok tatlı olacaktı. ama illa iyi son olacak. wasteland lan burası, tabi ki mutlu bitmemeli. çocuğu bulamayıp en azından insanoğlunun iyiliğine bağlansak yeterdi zaten. gitti herif huzurlu bi şekilde öldü, zaten yaşamış 60 yaşına kadar. genel olarak da, insan vari canlılar üretirsek onlar özgür mü olmalı yoksa bizim ihtiyaçlarımız için mi çalışmalılar ikilemine çok fazla bağlandığı için de orijinal bulmadım (railroad - instutite çatışması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar