Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 very hardda oynuyorum da cok kolay oyun lvl 20den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bi de bende side quest hastalıktır. once sideları bitirip ana queste oyle devam ederim. oyle olunca da biraz kolay kactı ana görevler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 oyun kolay zaten, senden kaynaklanmıyor. sidelar mainden daha zor zaten. mainlerde fail edeme diye ultra kolaylaştırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 kuryeyi oldurme gorevi bile baya komikti. ama pic kaç bin hp geziyosa artık gaussla vur vur inmedi, bi bug oldu vats acılmadı pew pew indirdim. ama muhtemelen enerjiye daha vulnerable olacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Quel-Thul said: calısıyo benim adamlar valla http://i.4cdn.org/v/1448322475486.webm daha çok duvarla ön sevişme aşamasında gibi geldi bana ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 benim laptop kaldırmıyo bunu ya. DA:I da oynayamamıştım zaten. fakirlik........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bisi kacirmiyorsun iki oyun icinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Esh said: kuryeyi oldurme gorevi bile baya komikti. ama pic kaç bin hp geziyosa artık gaussla vur vur inmedi, bi bug oldu vats acılmadı pew pew indirdim. ama muhtemelen enerjiye daha vulnerable olacağını düşünüyorum Robotlar enerji dmg'ını daha çok yiyor galiba. Ama bazılarının üzerinde enerji koruması daha yüksek zırhlar oluyor. Karışık biraz /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 level 4 traderların geldiği random encounterları bir türlü encounterlayamadım arkadaş, hatta ufo hariç hiçbir random encounterı encounterlayamadım. Bu random encounterları encounterlayabilmek için bir rehber felan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bingildak said: ben 60 saati geçmişim, ne launcher, ne fatman, ne minigun, ne gatling gibi heavylere ihtiyaç duydum. onu geç grenade, mine fln bile kullanman gerekmiyor. nv'de bazı yerlerde zorluktan kullanmak zorunda kalmıştım. zorluk seviyesi ile alakalı sanki birazGüneye indikçe npc zorluğu/seviyesi artıyormuş. Bir de batıya doğru zorlaşıyordu sanırım ama ondan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Mirelurkların anası çıktı lan, nuke atmayıp napak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 aquila said: Mirelurkların anası çıktı lan, nuke atmayıp napak. Evet. Benim de buyuk silah kullandigim tek yer orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Börtibörd çağırılıyor muydu oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Valla ben direk kaçtım, ilerde mümkün olursa orbital strike atıcam binaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Plebler hemen ayrışmış tihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Queen'den koşup kaçabiliyorsun da king bir kez çıktı. Ondan kaçamıyordun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 King i lvl 22 de çatır çutur kestim ben ya? Level scaling mi var? O Glowing Sea daki göreve giderken bir kulübe gördüm içeride Mirelurk Egg var, içeri girdim peşimden Mirelurk King girdi. Çektim General Chao's Revenge'i, haplandım, Allah ne verdiyse yer misin yemez misin power attack i ver ettim beline beline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Ben 30a gelmeden falan gördüm galiba. Bir kere hızlı kesti. Sonra oraya girmeden yola devam ettim. Belki legendary falandı. Daha sonra hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 amd yeni crimson sürücüsünü çıkarmış ama compass bozulması sorunundan bahsedilmiş, deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Rus teyyaresinin düşürülmesinin tek faydası başlığın huzur bulması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yok haterlar bile baydi artik :P http://i.imgur.com/O08Nuuc.jpg http://i.imgur.com/3Nm3s18.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 kurbanda brahmin keseyim dedim, dokundugum an butun mahalle bana saldirdi, petaci pezevenkler. ulan altinizdaki dona kadar ben verdim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 So you wanna make 2000 caps a day? https://i.imgur.com/ChtQt6S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 aaaaaaaaaaaahasdfahsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 duvardaki pussy detayı asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar