Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik bitti plx :(

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

bu nasıl askerlik lan, patide mi yaptın askerliği

çürük verdiler ya direkt, şans işte direkt başka bir şey değil.

doku zedelenmesi oldu sağ ayakta, üst ranzada yatıyordum. Tahminen ilk günlerin heyecanına hızlı hızlı hareket ederken incittim. bir de paşa gelecek, celp açılış ve 10 kasım törenleri üst üste olacak diye erkenden eğitime soktular bayağı ağır. ağır dediğim full uygun adım yürüyüş ama olsun işte yeni askere o da zor direkt verince asfsad

revire çıktım doku zedelenmesinden, kilomu sordu. göndermesin diye düşük vermeme rağmen sınırı yine geçiyorum diye direkt sevk etti. askeri hastanede ölçüm yaptıkları alet boyumu sürekli kısa ölçtü falan derken normalde sınıra göre 8 kilo fazlam olmasına rağmen 16 işlendi ve 10. günün sonunda çürük raporu elime verilerek eve yollandım.

normalde kastırsam bu kadar kolay alamazdım ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sivilde en son ölçüldüğümde 1,82 118,5 kiloydum.

askere gittiğim hafta akraba vs. gezmelerin kurbanlık gibi yedirildim. giriş yaptığım gün 122,8 kilo mu neydim. o normal ödemdi, şişkinlikti vs...

askeri hastanede üç ölçüm yaptılar. sırayla

1.77 boy, 121kg
1.78 boy, 123.8 kg
1.79 boy, 119 kg çıktım.

sonuncusu üstelik kurulda ölçüldü ama bir öncekini kabul ettiler, boşver öncekini yaz dediler asdfsdaf

normalde sadece 8-9 kilo fazlam varken bu malların hatalı ölçmesi ile 16 kilo falan fazla çıktı. Direkt çürüğü verdiler yolladılar.

thx hatalı ölçüm yapan boktan alet.

edit:

hayır bir de ben ilk ölçüldüğünde çürük almak istemediğim için kendi boyumu ve kilomu da söyledim göndermesinler diye. siktir et dedi doktor. sonra bayağı bir kişi ile konuştum ödül bu lan resmen dediklerinde ses çıkarmadım hiçbir şeye sadfsda
Sosyal ağlarda paylaş

karamürselidelihamdi said:

Zayıflayinca alıyorlar mj tekrar?

ihbar gelirse eğer 3 yılda mı ne alıyorlarmış sanırım ama onun dışında savaşta ve seferde muaftır diye yazı veriliyor. ihbarları da iplemiyorlar fazla diyorlar yani asker kaçağı gibi gelip inzibat basmıyormuş. daha şimdiye kadar dönen yokmuş vs...

bingildak said:

çok geçmiş olsun ya. çok şanslısın.

resmen critlemişsin.

ya bir de her şey kontrolüm dışı gelişti. ben harbi kiloyu saklayıp arada güzel güzel yapıyordum askerliği. ne zorlanıyordum ne de çok mutsuzdum. mutsuzluk vardı da işte askeriyenin salaklığından kaynaklıydı ama hem koğuştaki çocuklar olsun hem de orada yeni tanıştığım adamlar vs. olsun komple alışmaya da başlamıştım. Ayağım sakatlandı, 3 günde çürük almaya kadar gitti olay asdfasd

askeriye de her şey saçma olduğu gibi bu da saçma sapan bir şekilde başlayıp bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

neden ve nasıl olduğunu silktir et ya, 5 ay cebine kaldı. o 5 ayda git kendini spora zorla. istemediğin kiloları var, bu kazancı değerlendir.

aynen, şimdilik ilk hedefim 2 ayda 15 kilo civarında vermek. ardından toelf'dan adam gibi bir sonuç almaya kasacağım. belki 2 ay falan da yurt dışı atarım diye düşünüyorum dil pratiği için.

normalde kilo harici hepsini askerlik sonrası yapmayı planlıyordum. şimdi askerlikte harcayacağım zamanda bunları yapıp bayağı zamandan kazanmış olacağım.

varsa imkan vs. siz de gitmeyin bir şekilde harbi. amelelik ya başka bir şey değil 10 gün yetiyor ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anlamaya. hele ben şanslıydım üstte dediğim gibi düştüğüm ortam süperdi. kötü bir ortama düşseydim, arkadaşlar vs. olmasaydı net bunalım geçirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...