Marty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 yav said: bingildak said: Esh said: bunun adi evlilik degil ki abi. tanimadigin adamlara sirasiyla gotunu acmak oluyo. _aa gelinlik mi, hemen 2 kay gec hocam. _dugun mu? komple organizatorler orgy yapsin benimle _tek tas mi? altinbasin sahibi bi sokup cikarsin evet abi, herkes bunun farkında fakat bununla savaşmaya çalışmakta anlamsız. hani çok alternatif kafa yapısında birini bulursunuz düğün yapmazsın, gelinlik almazsın, yüzüğü zümrüt alırsın ama o kişiliğinde getirdiği kadar götürdükleri oluyor. oradan kar ettiğin şey başka yerden çıkıyor. o kadar anlamsız geldi ki, biraz daha açıklamanı bekliyorum falan anlaslmiyacak ne var? alternatif kiz borek acmaz. kadinin borek acmasini bilmedigi aile dagilir. cok net yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Marty said: yav said: bingildak said: Esh said: bunun adi evlilik degil ki abi. tanimadigin adamlara sirasiyla gotunu acmak oluyo. _aa gelinlik mi, hemen 2 kay gec hocam. _dugun mu? komple organizatorler orgy yapsin benimle _tek tas mi? altinbasin sahibi bi sokup cikarsin evet abi, herkes bunun farkında fakat bununla savaşmaya çalışmakta anlamsız. hani çok alternatif kafa yapısında birini bulursunuz düğün yapmazsın, gelinlik almazsın, yüzüğü zümrüt alırsın ama o kişiliğinde getirdiği kadar götürdükleri oluyor. oradan kar ettiğin şey başka yerden çıkıyor. o kadar anlamsız geldi ki, biraz daha açıklamanı bekliyorum falan anlaslmiyacak ne var? alternatif kiz borek acmaz. kadinin borek acmasini bilmedigi aile dagilir. cok net yani. evet bingil gelinlik sevmeyen kız ne götürüyormuş bizden anlat bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 black-ice 25.000 liralık yüzükle taharet işlemi nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 elesso said: black-ice 25.000 liralık yüzükle taharet işlemi nasıl oluyor? Bak hiç böyle düşünmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 pembedir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 abi birde taş seöerken en önemli faktör hatun kişinin eli ben şanslıydım bizim hatunun parmakları 8.5 numara taş kafam kadar duruyor ha bide yaptığı iş felanda önemli çok yüksek montür almayın mesela sağa sola takılıyo kendini yaralıyo felan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 abi sen kiza bi tek tas alicam diye degerli tas ve mucevherat alaninda yan dal yapmissin ya. cidden uzuldum lan. iste bu yuzden ataerkilllige ve kulturel dayatmalara hayir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 yok la hatundan sonra gelişti onur yüzünden muhabbet ede ede arkadaş kurbanıyım yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Marty said: yav said: bingildak said: Esh said: bunun adi evlilik degil ki abi. tanimadigin adamlara sirasiyla gotunu acmak oluyo. _aa gelinlik mi, hemen 2 kay gec hocam. _dugun mu? komple organizatorler orgy yapsin benimle _tek tas mi? altinbasin sahibi bi sokup cikarsin evet abi, herkes bunun farkında fakat bununla savaşmaya çalışmakta anlamsız. hani çok alternatif kafa yapısında birini bulursunuz düğün yapmazsın, gelinlik almazsın, yüzüğü zümrüt alırsın ama o kişiliğinde getirdiği kadar götürdükleri oluyor. oradan kar ettiğin şey başka yerden çıkıyor. o kadar anlamsız geldi ki, biraz daha açıklamanı bekliyorum falan anlaslmiyacak ne var? alternatif kiz borek acmaz. kadinin borek acmasini bilmedigi aile dagilir. cok net yani. Baya dar bir dunyaniz olmali, sizin adiniza uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 börek önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 onu açıklayacak bir şey yok. farklı hayat tarzlarının getirileri ve götürüleri var. öznel konuya fazla genelleme yapmaya gerek yok ama easy come easy go dengesi evrenseldir. bu konuda "daha iyi" yaptığını düşündüğün davranış tipinin diğer yönlerde "daha kötü" yankıları olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 elesso said: black-ice 25.000 liralık yüzükle taharet işlemi nasıl oluyor? abi zaten düğünlerden sonra bir süre sıçamıyor damatlar. o yüzden bilemiyorum özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Esh said: bunun adi evlilik degil ki abi. tanimadigin adamlara sirasiyla gotunu acmak oluyo. _aa gelinlik mi, hemen 2 kay gec hocam. _dugun mu? komple organizatorler orgy yapsin benimle _tek tas mi? altinbasin sahibi bi sokup cikarsin kuaför, stüdyo... hepsi köklüyo abi off mobilyayı unutmuşuz, pozisyondan pozisyona sokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 abicim bi kere evleniliyo diye kçklüyolar işte hepsi öle karlı evlilik = düşün salonu + limonata + kuru pasta adını bildiğin herkezi davet edicen 1000 kişiye 5 binlira verip 15 k toplamaya calısıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bana limonata verecekler altın takacam öyle mi? teheeeeey. NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 aga 20 tl taksan bile adam karda eauheuhaueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 o değilde düğünde takılan altınların resmi sahipliliği kadına aitmiş lan. ne yapıp ne edip o altınları cukkalamam gerek..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 BonePART said: aga 20 tl taksan bile adam karda eauheuhaueha İnşallah bu tekniğini bizim düğünde uygulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hacı sana sahte çeyrek takıcam araya atıcam bulamıcanda kim attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ben hatunu ikna etmiştim, nikahla bitiriyordum işi tam ama işte o aile baskısı yok mu ah o aile baskısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 so close yet so far ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 en iyisi sitenin otoparkında yapmak düğünü.sadece sandalye parası ve orkestra parası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Pırlantadan konu buraya nasıl geldi? Yok mu abi merak eden fiyat isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 http://www.pirlanta.net/ böyle bi site var. menüsünden taş özelliklerini, o 4c sini değiştiriyorsun fiyatı ona göre güncelliyor otomatik olarak. sertifika var/yok dahil. ne kadar şişirilmiştir acaba burada fiyatlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar