Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 bu başlıkta kavga çıkar dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 42 dakika önce, Myrica dedi ki: Eski musterilere satiyoruz,o sikinti degil yeni musteri genelde az pirlanta aliyor. Ciddi bir musteri sirkulasyonu olsa bile,7 magazali(4 alaska,3 porto riko) 22 senelik aile sirketi. Musterisi var yani. pirlanta aldiklarinda genelde marka oluyor(mesela hearts on fire). cogu eski musteri bizden aldigi fiyat daha iyi oldugu icin tekrar aliyor. bahsettigim sey yeni musteriler ve onlarin alim kulturleriyle alakali. kusadasindakiler patladi evet. Hala fake zultanit alanlar gelir ara ara. bulundugum yerdeki butun magazalar hintli ve supplierlar da ya nyc,ya LA. O zaman tatsız bi zamandasınız, dünyada pırlanta cayır cayır satılıyor şu an. Size parasız belki de pırlanta almak istemeyen kötü kalitedeki turistler geliyor olabilir. Ancak şuna %100 eminim ki amerika kıtası dahil tamamiyle değerinden yükseğe alıyorlar pırlantaları. Büyük firmalarıb alış rakamları ve satın alma döngülerine Dimexon dan hakimim. Rezalet satın alımcıları var. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 @ohyeah sana öm attım bakar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Pırlanta alın, aldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) Peki üstad altın gibi şimdi al sonra değerlenir gibi bir durum söz konusumu? Yani bir yatırım aracı olarak pırlanta mantıklımı? Kasım 15, 2019 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 değil kesinlikle. Onur'a bir methiye dizisi de benden gelsin ama. Pırlanta alacaksanız başka yere bakmayın, adam iyi. Bizim alışverişimizdeki taş özellikleri de fena değildi gerçi ama hanımın yüzüğünü görünce arası açılan evli arkadaşlarımız olmuştu, halen lafını eden bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 On 10.11.2015 at 14:52, ohyeah dedi ki: Abi yatırım amaçlı alınmaz bu. 100-200k doların yoksa İşimiz düştü, öm attım baksana bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 On 15.11.2019 at 13:42, Frostbite dedi ki: Peki üstad altın gibi şimdi al sonra değerlenir gibi bir durum söz konusumu? Yani bir yatırım aracı olarak pırlanta mantıklımı? Altın her zaman kazandırır ve kazandıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 On 28.11.2019 at 12:33, stimpak dedi ki: İşimiz düştü, öm attım baksana bir Cevap attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Onur sağolsun bana da yardımcı oldu, ben sadece tarif ettim, adam hatunun tam istediği yüzüğü ayarladı. Teklif tamam, kabulü de aldık ^^ teşekkürler @ohyeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Güle güle kullanın, beğenmesine çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Bir teşekür de benden gelsin Onur'a. Hiç anlamıyordum bu işlerden sağolsun çok yardımcı oldu. Çok da güzel yüzük hazırladı. Teklifi de ettim, organizasyon vb yüzüğün gölgesinde kaldı :) Gayet memnunuz :) Teşekkür ederiz Onur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 şu sıralar aklımdan geçiyordu. 2-3 aya teklif etmeyi planlıyorum ben de Güzel denk geldi. Hiçbir fikrim yok. Sadece 0.50 karat ile 0,47 arasındaki aynı kesim, seri olmasına rağmen uçuk fiyatın "yarım karat" psikolojisinden geldiğini öğrendim Bir de 2 Months Salary kuralı varmış alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 ee yüzük nasıl bi şey bari anlataydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 (düzenlendi) onu özelden anlatacağım... dıdrıdırımm bilmiyorum abi bakınıyorum ben minimalist bir şey olsun en az kaç karat caizdir bu işlerde? Baget değil, tek taş olsun. Böyle kalmayalım. Ocak 28, 2020 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 50 dakika önce, hoccemama dedi ki: Bir teşekür de benden gelsin Onur'a. Hiç anlamıyordum bu işlerden sağolsun çok yardımcı oldu. Çok da güzel yüzük hazırladı. Teklifi de ettim, organizasyon vb yüzüğün gölgesinde kaldı Gayet memnunuz Teşekkür ederiz Onur. Beğenmesine çok sevindim, hayirli olsun tekrardan. Benim zevkime güvenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 39 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: şu sıralar aklımdan geçiyordu. 2-3 aya teklif etmeyi planlıyorum ben de Güzel denk geldi. Hiçbir fikrim yok. Sadece 0.50 karat ile 0,47 arasındaki aynı kesim, seri olmasına rağmen uçuk fiyatın "yarım karat" psikolojisinden geldiğini öğrendim Bir de 2 Months Salary kuralı varmış alırken Abi özelden yaz, konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 On 10.11.2015 at 14:54, Zikko dedi ki: yüzük şeklinde yok mu sizde ? taş mı satıyosun sadece. atölye misin Abi herşey var, taş yüzük ne istersen. Toptancıyız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 şu yüzüklerin modellerini nereden görücez yahu kim ne aldı görelim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 1 dakika önce, Llama dedi ki: şu yüzüklerin modellerini nereden görücez yahu kim ne aldı görelim bi Abi bi zahmet dükkana geleceksiniz, istediğinizi anlatacaksınız, biz de size şu modeller olur diye sunacağız. Tonla ürün var hangisini atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 nerede dükkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 bi instagram sayfası da mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 2 dakika önce, Llama dedi ki: bi instagram sayfası da mı yok Abi instagram sayfasını ayarlıyoruz şu an ancak tek taş ve beş taşta her zaman insanlar görerek almak istiyorlar ürünleri. Ayrıca olabildiğince kişiye özel yapıyoruz ürünleri. Bazı müşteriler değişik montürleri de istiyorlar. O yüzden resim üzerinden göstermek yanlış yönlendiriyor insanları. Ha illa ürün görmek istiyorum diyorsan zen, atasay, altınbaş gibi firmaların sitesinden bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 5 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: nerede dükkan Kapalıçarşıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 En iyisi dükkana gidip görmek, ne istediğni anlatmak. Gerçeğini görmek lazım. Fotolara bakıp olacak iş değil. Bir sürü detayı var işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar