ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 xaty said: Kafamda deli sorularla bir yığın araştırma yaparken bu başlığı görmüştüm zamanında. Onur çok sağolsun bu konudaki işimi acayip rahatlattı. Çok kısa zamanda, çok güzel bir yüzük almış olduk. Görürse, isterse kız tarafı da yazar belki burdan. Kendi de paticik'ten ne de olsa. Yormadı, üzmedi, evet dedi :) Pek beğendik yüzüğü ikimiz de Abi çok teşekkürler. Asıl yorumu kız tarafındna bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ohyeah said: xaty said: Kafamda deli sorularla bir yığın araştırma yaparken bu başlığı görmüştüm zamanında. Onur çok sağolsun bu konudaki işimi acayip rahatlattı. Çok kısa zamanda, çok güzel bir yüzük almış olduk. Görürse, isterse kız tarafı da yazar belki burdan. Kendi de paticik'ten ne de olsa. Yormadı, üzmedi, evet dedi :) Pek beğendik yüzüğü ikimiz de Abi çok teşekkürler. Asıl yorumu kız tarafındna bekliyoruz :) Cok guzel gercekten ohyeahhh dedim gorunce (:D hayatimda aldigim en guzel teklifi taclandirdi shiny little ring, kiymetlimisss..yayinda yapimda emegi gecen herkeslere tesekkurler efenimm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 mutluluklar bebişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Tek ben miyim pirlanta karsiti. Gidin en kotu yakut zumrut alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Sana mi sorcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 bingildak said: mutluluklar bebişler thx ben sana mı sormuştum barcelonada nerde teklif ettin diye, cevap vermemiştin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 bingildak said: mutluluklar bebişler Tesekkur ederiz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 biri sormuştu ama sen miydin hatırlayamadım yanıt vermediysem işte, toplantıda falan okuyup sonra unutmuşumdur kasıtlı yanıt vermemezlik yapmam. msj atan alakalı alakasız herkese yanıt veriyorum. teklif güzel olmuş belli ki hanım kızımız memnun iyi olmuştur belki akıl bulandırmamışımdır ben marinada ettim bu arada, park var orada çimlerin üzerinde :) https://www.google.com.tr/maps/search/barcelona+marina/@41.3793583,2.1832514,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1s-JTMvwoh_YIo%2FVRFtT7QbhHI%2FAAAAAAAAOe8%2FfmxZvzjm3MkOBXZw_CK9sqbx5DVjUepGQ!2e4!3e12!6s%2F%2Flh6.googleusercontent.com%2F-JTMvwoh_YIo%2FVRFtT7QbhHI%2FAAAAAAAAOe8%2FfmxZvzjm3MkOBXZw_CK9sqbx5DVjUepGQ%2Fs203-k-no%2F!7i2897!8i2144?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 avm yolu üstü olmuş :=) size de tebrikler kafamda netti bu arada ama barcelona konusuna bakarken görünce merak etmiştim, mesaj atmadın diye alındığım yok, görünce aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 süper o zaman (tu) fizbanla konuşup fikir almıştım ben de, orada başka bir yer vardı aklımda. daha böyle sahil kenarı sofistike bir yer falan. oradan geçerken oturduk ambiyans, ışık, ortam her şey olması gerektiği gibi hissettim, spontane bir şekilde gelişti ama çok güzel oldu. düğün konusunda yumurta kapıya dayanmış biri olarak, iki tarafında fikrini dile getirerek söyleyebilirim ki aklınız varsa türkiyede düğün yapmayın. ikimiz de felaket pişmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Once roller coasterda beynimi allak bullak edip isi garantiye aldi sonra da havaii fiseklerin altinda hep mutlu olalim mi boyle beraber dedi Ihihiihi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 copry said: Once roller coasterda beynimi allak bullak edip isi garantiye aldi sonra da havaii fiseklerin altinda hep mutlu olalim mi boyle beraber dedi Ihihiihi (:D E baya güzelmiş bu. Bizim yüzükten de güzel olmuş hatta :) Hep mutlu olun, ileride yüzüğü büyütmek istediğinizde başka yere gitmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Arkadaşlar yüzükleri ohyeahden alanlar yazsın lütfen. Kelle başı 200 dolar yazıyo banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Tebrikler ikinize de. Resmen herkes büyüdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 oh jizis.. SNG ULKELERINDEN DE PIRLANTA TALEBI ALMAK ISTER MISINIZ? GORGUSUZ ULKELERIN, BOKTAN OLIGARKLARININ KOCAMAN CUZDANLARINDAN SACTIKLARI PARALAR SIZIN CEBINIZE MI GIRSIN ISTIYORSUNUZ? HEMEN DASAAA ILE TEMASA GECIN, HER TANIDIGI EVLENIRKEN SIZDEN PIRLANTAYI ALSIN. HEM DASAAA KAZANSIN, HEM SIZ KAZANIN HEM DE MUSTERI KAZANIN! MUSTERI BASI 195USD'DEN BASLAYAN KOMISYONLAR ILE DASAAA'YI TERCIH EDIN BASARIYI TERCIH EDIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 aga hanutumu kaptırmam copry ablacım surda cok guzel halılarımız var abide tanıdık cok uygun yapar bakalım istersneiz asfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 BonePART said: aga hanutumu kaptırmam copry ablacım surda cok guzel halılarımız var abide tanıdık cok uygun yapar bakalım istersneiz asfasfa Bi nargile ısmarlarım müdür ayıpsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 halı değil de mobilya lazım salona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 xaty said: halı değil de mobilya lazım salona :Dç Abi bi tanıdk var o iş için 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Hayirlar ugurlar olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bingildak said: süper o zaman (tu) fizbanla konuşup fikir almıştım ben de, orada başka bir yer vardı aklımda. daha böyle sahil kenarı sofistike bir yer falan. oradan geçerken oturduk ambiyans, ışık, ortam her şey olması gerektiği gibi hissettim, spontane bir şekilde gelişti ama çok güzel oldu. düğün konusunda yumurta kapıya dayanmış biri olarak, iki tarafında fikrini dile getirerek söyleyebilirim ki aklınız varsa türkiyede düğün yapmayın. ikimiz de felaket pişmanız.ben sana nereyi soylemistim yaw eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 aga marangoz önermek direk arkadaşlık bozma sebebi düşmanıma önermem marangoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 sahil kenarı bu barların olduğu hat üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Olm bence beni çevrenize önerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 simdi komisyoncuk alabiliyor muyuz hakkat? ohyeah? Oh yeah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar