Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pırlanta piyasası

chrome

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Biz de Onur'la konuşuyorduk geçen cumadan beri; pırlanta vs. hakkında hiç bir şey bilmiyordum. Sabırla anlattı adam. Her konuda pozitif.

En son dün sabah aradı işte "ne yapalım?" diye; yarım saat önce yüzük elime geçti :> Ben çok beğendim.

Şimdi yalnızca evlenecek kız bulmak kaldı.

Abi eyvallah sağol. Kız var diye biliyorduk ama ??
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bu başlığı görüp not etmiştim vaktinde, sonunda bende gittim aldım yüzüğü ohyeah'ten.

Perşembe günü sabahtan pırlantalarla alakalı konuştuk, taşı seçtik ve yüzüğün çizimini hallettik. Bugün de yüzüğü teslim aldım artık gerisi bana kaldı =) Tasarımı örnek olarak istediğim yüzükle birebir aynı+fiyatı kazıkçı yüzükçülerin 10'da 1'ine denk geldi (tu). Hal böyleyken kalkıp da kuyumcudan, zen/altınbaş vs.'den almak cidden salaklıkmış.

Her şey için teşekkürler tekrardan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Phoenixlin said:

Bu başlığı görüp not etmiştim vaktinde, sonunda bende gittim aldım yüzüğü ohyeah'ten.

Perşembe günü sabahtan pırlantalarla alakalı konuştuk, taşı seçtik ve yüzüğün çizimini hallettik. Bugün de yüzüğü teslim aldım artık gerisi bana kaldı =) Tasarımı örnek olarak istediğim yüzükle birebir aynı+fiyatı kazıkçı yüzükçülerin 10'da 1'ine denk geldi (tu). Hal böyleyken kalkıp da kuyumcudan, zen/altınbaş vs.'den almak cidden salaklıkmış.

Her şey için teşekkürler tekrardan :)

Abi ben teşekkür ederim. Ne zaman istersen gel, nargile de var hem :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kafamda deli sorularla bir yığın araştırma yaparken bu başlığı görmüştüm zamanında. Onur çok sağolsun bu konudaki işimi acayip rahatlattı. Çok kısa zamanda, çok güzel bir yüzük almış olduk.

Görürse, isterse kız tarafı da yazar belki burdan. Kendi de paticik'ten ne de olsa. Yormadı, üzmedi, evet dedi :) Pek beğendik yüzüğü ikimiz de
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...