ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 pascalnouman said: can la tanıstırayim o zaman forumu pazarlik kızıssın :D Tanıştır abi sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Marty said: archangel ve axedicein postlari okuyunca adamdan pirlanta alasim geldi. Al abi ne demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Biz de Onur'la konuşuyorduk geçen cumadan beri; pırlanta vs. hakkında hiç bir şey bilmiyordum. Sabırla anlattı adam. Her konuda pozitif. En son dün sabah aradı işte "ne yapalım?" diye; yarım saat önce yüzük elime geçti :> Ben çok beğendim. Şimdi yalnızca evlenecek kız bulmak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 3 (tu) vardı, haftasonu dizayn şekil şemal vs. beğenisinden sonra onu 5e çıkardık. Ohyeahye puanım 5 panpa (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 deadwoll said: Biz de Onur'la konuşuyorduk geçen cumadan beri; pırlanta vs. hakkında hiç bir şey bilmiyordum. Sabırla anlattı adam. Her konuda pozitif. En son dün sabah aradı işte "ne yapalım?" diye; yarım saat önce yüzük elime geçti :> Ben çok beğendim. Şimdi yalnızca evlenecek kız bulmak kaldı. Abi eyvallah sağol. Kız var diye biliyorduk ama ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 axedice said: 3 (tu) vardı, haftasonu dizayn şekil şemal vs. beğenisinden sonra onu 5e çıkardık. Ohyeahye puanım 5 panpa (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Abi sana söyledim. Bırak ben karar vereyim sevecek kız arkadaşın o modeli dedim. Öyle de olmuş :) Güle güle kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Var sjd. Hatta o kadar var ki, seninle 10 dk yalniz konusturtmadi. Btw kim gorse begeniyor yuzugu. Kiz arkadasiniz olmadan ohyeah'tan tek tas alsaniz gosterseniz bence kizlar EVET diye ustunuze atlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 kaç para ulan bir pırlanta yüzük. gaza getirdiniz ama evlenmeme 3 sene var o yüzden gerek yok dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 deadwoll said: Var sjd. Hatta o kadar var ki, seninle 10 dk yalniz konusturtmadi. Btw kim gorse begeniyor yuzugu. Kiz arkadasiniz olmadan ohyeah'tan tek tas alsaniz gosterseniz bence kizlar EVET diye ustunuze atlayabilir. Evet dedirtmek bizim işimiz 😎 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 olum öyle konusmayın lan üzülüyom yeni ayrıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 ohyeah said: Abi sana söyledim. Bırak ben karar vereyim sevecek kız arkadaşın o modeli dedim. Öyle de olmuş :) Güle güle kullansın Güç yüzüğü mü satıyon kardeş? Pırlantaların takılmaktan başka ne işlevi çıktı da haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 MİLLETİ KANDIRMAYIN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Lightsaber kristaliymiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Fistan said: olum öyle konusmayın lan üzülüyom yeni ayrıldım sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Fistan said: olum öyle konusmayın lan üzülüyom yeni ayrıldım Geçer geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Sahiden cok ilgili bir adam, kendisiyle alisveris edemedik ama pitlanta alacagim vakit onurdan baskasina gitmem 👍🏿 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Peregrin said: Sahiden cok ilgili bir adam, kendisiyle alisveris edemedik ama pitlanta alacagim vakit onurdan baskasina gitmem 👍🏿 Eyvallah bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Adam pati marketini corner etti resmen. Ama bana da lazım olursa ilerde bir gün aklımda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 quixef said: Adam pati marketini corner etti resmen. Ama bana da lazım olursa ilerde bir gün aklımda bulunsun. Abi imakanın varsa al ilerde lazım olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Bu başlığı görüp not etmiştim vaktinde, sonunda bende gittim aldım yüzüğü ohyeah'ten. Perşembe günü sabahtan pırlantalarla alakalı konuştuk, taşı seçtik ve yüzüğün çizimini hallettik. Bugün de yüzüğü teslim aldım artık gerisi bana kaldı =) Tasarımı örnek olarak istediğim yüzükle birebir aynı+fiyatı kazıkçı yüzükçülerin 10'da 1'ine denk geldi (tu). Hal böyleyken kalkıp da kuyumcudan, zen/altınbaş vs.'den almak cidden salaklıkmış. Her şey için teşekkürler tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ohyeah daha devam edicek mi ileride evlenince ben de kendisinden alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Phoenixlin said: Bu başlığı görüp not etmiştim vaktinde, sonunda bende gittim aldım yüzüğü ohyeah'ten. Perşembe günü sabahtan pırlantalarla alakalı konuştuk, taşı seçtik ve yüzüğün çizimini hallettik. Bugün de yüzüğü teslim aldım artık gerisi bana kaldı =) Tasarımı örnek olarak istediğim yüzükle birebir aynı+fiyatı kazıkçı yüzükçülerin 10'da 1'ine denk geldi (tu). Hal böyleyken kalkıp da kuyumcudan, zen/altınbaş vs.'den almak cidden salaklıkmış. Her şey için teşekkürler tekrardan :) Abi ben teşekkür ederim. Ne zaman istersen gel, nargile de var hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Shean said: ohyeah daha devam edicek mi ileride evlenince ben de kendisinden alayım Devam ediyoruz tam gaz 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Kafamda deli sorularla bir yığın araştırma yaparken bu başlığı görmüştüm zamanında. Onur çok sağolsun bu konudaki işimi acayip rahatlattı. Çok kısa zamanda, çok güzel bir yüzük almış olduk. Görürse, isterse kız tarafı da yazar belki burdan. Kendi de paticik'ten ne de olsa. Yormadı, üzmedi, evet dedi :) Pek beğendik yüzüğü ikimiz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar