Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 WoW da calisir, EVE de calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 içime su serptin ya gidip kutulu WoW alacam valla http://orig10.deviantart.net/7390/f/2012/145/5/5/happy_crying_face_png_by_nfc_by_ninetailsfoxchan-d510n4g.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Wow çalışmasına çalışır ama Low da raid bile yapamaz kasamdan, 820m abi. En giriş seviyesi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Macbook Air ile EVE oynuyorum ben, Intel U islemci ve Intel GPU. EVE kesin calisir. WoW'da da grafik kisarsin raid icin filan. Git sogutucu al ama once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 piqi o zaman. hemen soutucu alıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 50 tane adam çalışır demiş, adam gerge söyleyene kadar inanmamış sdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 intel hd 5000 820m ile aynı performansta nerdeyse zaten ayrıca yeni alınmış laptopa soğutucu nedir ya ısıyı klavyeye vermekten başka bi işe yaramıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 tambjk said: Wow çalışmasına çalışır ama Low da raid bile yapamaz kasamdan, 820m abi. En giriş seviyesi kart. lowda raid yapamaz neyin kafası ya? ne kartlarla lowda raid yaptım ben, lowda değil fair. fikriniz varda işte :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 kasmadan yapar gayet melee değilse :P ha şu kartla yapar ama kasmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 GERGE said: Macbook Air ile EVE oynuyorum ben, Intel U islemci ve Intel GPU. EVE kesin calisir. WoW'da da grafik kisarsin raid icin filan. Git sogutucu al ama once. Arkadas MacBook Air ile intel gpu hd 3000 idi sanırsam diablo3 oynuyor. Mac ler ile kıyaslamak doğru değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Lectre said: kasmadan yapar gayet melee değilse :P ha şu kartla yapar ama kasmadan Arkadaş hanı rahat oynatırdı:) malee değilse yüzünü duvara dönerse ilelerle raid mi okur, Low da 25m de 20 fps alamaz combat sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Abi insanlarin "oynatma" mantigi 15fps falan oldugu icin evet oynatir. Gta 5 de oynatir 8 fps ile. Oynatir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 applev0dka said: 1. nesil 6 senelik i7 işlemci 6gb ram 660ti ekran kartı ile oynuyorum wowu sen de onayrsın sanırım. ondan önce radeon 4850 vardı yani. şimdi raide özel grafik ayarı da yapıyorsun, sıkıntı cekmemen gerek 660ti ile 820m arasindaki farkin ucurumunu sana anlatsam, "aziz yildirim da iyi adammis ya" falan dersin. Su alinan laptopun tek sansi full hd olmamasi. Oradan kurtariyo bi nebze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Laptop ekran kartlarinin kod sistemine alışkın olmadığım icin tam bilmiyorum 820 nerelere denk geliyor kendi sistemimi yazayim dedim .d işlemci ve ram olarak baya geride benim alet çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 abi google a gt820m yaz ilk sırada çıkan notebookcheck.com sitesine gir. senin ekran kartın Class 1 kartların üst sıralarında 820m ise Class 3 kartların alt sırasında her classta da 200 e yakın kart var sen hesap et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar