Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiat Aegea Hakkında Bilgi?

Malibu

Öne çıkan mesajlar

Babama almayı düşünüyoruz. Bu araç hakkında bilgi sahibi olan birileri vardır burada muhtemelen. Size zahmet varsa iyi ve kötü yanlarını söyleyebilir misiniz?
Aracı 0 alacağız. 60-65k civarına gelecek +özellikleri ile.
Motor konusunda ben 1,3 dedim babam 1,6 diyor.
1,3 ler "euro 5 motor" gerisi "eski" gibisinden bir şeyler duydum da bilemiyorum tabi.

Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazi yerlerde aegea bazi yerlerde egea olarak geciyor her neyse isme takilmayin motoru falan nedir ne degildir acaba?
İs icin 2005 bi doblo aldik 2007 de. 1.3 multijet hala uzmedi bizi yakit tuketimi de gayet iyi. Ama ayni arabanin 1.6 si perisan etmis milleti diyorlar. Bende ondan tirsiyorum elimize almayalim arabayi sonra?
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

benim hatun fiatta çalışıyo ön siparişler aktı resmen gibilerinden bişey dedi. millet bok gibi siparişini vermiş. bende bugün sinemada behzat reyizin yaptığı reklamı izledim. fena bişeye benzemiyo. evet next gen linea lafı cuk oturmuş. aynısının bi tık mersosu.

Buna ek olarak, benim de bir tanıdığımın Fiat bayisi var. Paylaşı ve fotolarına göre , baya bir talep oluşturmuş gibi.

65 K çok pahalı yalnız lan.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

moriQ said:

bu araç tam filo için. fluence e rakip yoktu fiat ta. müdürler için ideal (:

abi fluence kullanan müdürleri valla anlamıyorum ya. müdür dediğn adam passat falan kullanır. fluence linea'dan farksız bir alet yani.

bunlar işte tam piç pazarlamacı, fırlama satışçı arabası. ticketimle ramiz köftede yemek yiyip şu doktora şu kadar x ilacından da yazdırdımmı kafasındaki insanları düşünüyorum ben hep o arabalarda. Fiat önyargım da olduğu için kapıdan içer sokmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak hiçbir aracın ilk çıkan sene arabası alınmaz diye kanun vardır otomotivde onu aklınızda bulundurun öncelikle.

Aracın üretiminde rol almış biri olarak, genel olarak hoşuma gitti bagaj hacmi iç hacmi gayet geniş refah. Bu araçta hoşuma gitmiyen tek bir yön var o da tavan diyaznı yüzünden görüş alanının dar olması özellikle güneşliği indirdiğinizde görüş alanı neredeyse sıfıra iniyor benim için baya bir eksi puan bu.

Fransuxa said:

benim hatun fiatta çalışıyo ön siparişler aktı resmen gibilerinden bişey dedi. millet bok gibi siparişini vermiş. bende bugün sinemada behzat reyizin yaptığı reklamı izledim. fena bişeye benzemiyo. evet next gen linea lafı cuk oturmuş. aynısının bi tık mersosu.

hangi bölüm?
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

chrome said:

Buna 65k verecegime 2013 s60 dizel volvo alirim lan. Manyak miyim

tam makam peşinde koşan türk mantığı, arabayı sosyal statü için mi almak şart mı? Sadece alırken değil kullanırken de ucuz bi araba isteyemez miyiz?

S60 makam arabasi degil abi. Yani turkiye salak bi yer oldugu icin makam arabasiymis gibi gozukuyor da, oyle bir algi yok avrupada.

Yedek parcasi bedava fiatin. Ona gore de filo araci olacak olmasi normal. 65bin artik c sinifinin entry lvl fiyati olmus demek ki. Bence hepimize gecmis olsun demenin vaktidir
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

chrome said:

Buna 65k verecegime 2013 s60 dizel volvo alirim lan. Manyak miyim

tam makam peşinde koşan türk mantığı, arabayı sosyal statü için mi almak şart mı? Sadece alırken değil kullanırken de ucuz bi araba isteyemez miyiz?

S60 makam arabasi degil ki. Ayrica servisi saymazsan da inanilmaz ekonomik bir araba. 400k km ye kadar da neredeyse sorunsuz calisiyor. Asiri derecede guvenli. Gorunusu de cirkin zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...