Malibu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Babama almayı düşünüyoruz. Bu araç hakkında bilgi sahibi olan birileri vardır burada muhtemelen. Size zahmet varsa iyi ve kötü yanlarını söyleyebilir misiniz? Aracı 0 alacağız. 60-65k civarına gelecek +özellikleri ile. Motor konusunda ben 1,3 dedim babam 1,6 diyor. 1,3 ler "euro 5 motor" gerisi "eski" gibisinden bir şeyler duydum da bilemiyorum tabi. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 1.3 vergisi daha düşük hem uzun yol yapmayacaksa çok 1.3 alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 aegea değil egea olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 next generation fiat linea diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 65 verilmez buna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 benim hatun fiatta çalışıyo ön siparişler aktı resmen gibilerinden bişey dedi. millet bok gibi siparişini vermiş. bende bugün sinemada behzat reyizin yaptığı reklamı izledim. fena bişeye benzemiyo. evet next gen linea lafı cuk oturmuş. aynısının bi tık mersosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 65k. fiat. ... Hayırlı forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 50k poloya verenler varken bu iyi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Buna 65k verecegime 2013 s60 dizel volvo alirim lan. Manyak miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 65k ya varsa 2013 dizel s60 haber et alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 bu araç tam filo için. fluence e rakip yoktu fiat ta. müdürler için ideal (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Bazi yerlerde aegea bazi yerlerde egea olarak geciyor her neyse isme takilmayin motoru falan nedir ne degildir acaba? İs icin 2005 bi doblo aldik 2007 de. 1.3 multijet hala uzmedi bizi yakit tuketimi de gayet iyi. Ama ayni arabanin 1.6 si perisan etmis milleti diyorlar. Bende ondan tirsiyorum elimize almayalim arabayi sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 fiat kendisi egea demiş, burada adı öyle olacak demek ki. gerisi için: http://i.imgur.com/wh4Of7B.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Fransuxa said: benim hatun fiatta çalışıyo ön siparişler aktı resmen gibilerinden bişey dedi. millet bok gibi siparişini vermiş. bende bugün sinemada behzat reyizin yaptığı reklamı izledim. fena bişeye benzemiyo. evet next gen linea lafı cuk oturmuş. aynısının bi tık mersosu. Buna ek olarak, benim de bir tanıdığımın Fiat bayisi var. Paylaşı ve fotolarına göre , baya bir talep oluşturmuş gibi. 65 K çok pahalı yalnız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 arabanın dış dizayn yerli otoyla kapışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 moriQ said: bu araç tam filo için. fluence e rakip yoktu fiat ta. müdürler için ideal (: abi fluence kullanan müdürleri valla anlamıyorum ya. müdür dediğn adam passat falan kullanır. fluence linea'dan farksız bir alet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 fiyat makul ama yinede 65k bütçe ile 2.el daha iyi bir araç alırdım. sıfır araç saçma geliyor bana hele ki 2-3 k nın bile hesabını yapıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 65'e alırsın 3 sene sonra 35 satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 "roket adam" said: moriQ said: bu araç tam filo için. fluence e rakip yoktu fiat ta. müdürler için ideal (: abi fluence kullanan müdürleri valla anlamıyorum ya. müdür dediğn adam passat falan kullanır. fluence linea'dan farksız bir alet yani. bunlar işte tam piç pazarlamacı, fırlama satışçı arabası. ticketimle ramiz köftede yemek yiyip şu doktora şu kadar x ilacından da yazdırdımmı kafasındaki insanları düşünüyorum ben hep o arabalarda. Fiat önyargım da olduğu için kapıdan içer sokmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 sağlamlık testleri var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 henüz ncap yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 chrome said: Buna 65k verecegime 2013 s60 dizel volvo alirim lan. Manyak miyim tam makam peşinde koşan türk mantığı, arabayı sosyal statü için mi almak şart mı? Sadece alırken değil kullanırken de ucuz bi araba isteyemez miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Genel olarak hiçbir aracın ilk çıkan sene arabası alınmaz diye kanun vardır otomotivde onu aklınızda bulundurun öncelikle. Aracın üretiminde rol almış biri olarak, genel olarak hoşuma gitti bagaj hacmi iç hacmi gayet geniş refah. Bu araçta hoşuma gitmiyen tek bir yön var o da tavan diyaznı yüzünden görüş alanının dar olması özellikle güneşliği indirdiğinizde görüş alanı neredeyse sıfıra iniyor benim için baya bir eksi puan bu. Fransuxa said: benim hatun fiatta çalışıyo ön siparişler aktı resmen gibilerinden bişey dedi. millet bok gibi siparişini vermiş. bende bugün sinemada behzat reyizin yaptığı reklamı izledim. fena bişeye benzemiyo. evet next gen linea lafı cuk oturmuş. aynısının bi tık mersosu. hangi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 aktiftablet said: chrome said: Buna 65k verecegime 2013 s60 dizel volvo alirim lan. Manyak miyim tam makam peşinde koşan türk mantığı, arabayı sosyal statü için mi almak şart mı? Sadece alırken değil kullanırken de ucuz bi araba isteyemez miyiz? S60 makam arabasi degil abi. Yani turkiye salak bi yer oldugu icin makam arabasiymis gibi gozukuyor da, oyle bir algi yok avrupada. Yedek parcasi bedava fiatin. Ona gore de filo araci olacak olmasi normal. 65bin artik c sinifinin entry lvl fiyati olmus demek ki. Bence hepimize gecmis olsun demenin vaktidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 aktiftablet said: chrome said: Buna 65k verecegime 2013 s60 dizel volvo alirim lan. Manyak miyim tam makam peşinde koşan türk mantığı, arabayı sosyal statü için mi almak şart mı? Sadece alırken değil kullanırken de ucuz bi araba isteyemez miyiz? S60 makam arabasi degil ki. Ayrica servisi saymazsan da inanilmaz ekonomik bir araba. 400k km ye kadar da neredeyse sorunsuz calisiyor. Asiri derecede guvenli. Gorunusu de cirkin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar