Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 28 Ekim Türkiye faturalı ve garantili Iphone 6s 64GB (Silver) ahizesinden gelen cızırtı sebebiyle servis raporu sonrası yeni cihaz ile değiştirilmesine karar verilmiştir, yeni cihaz birkaç gün içerisinde tarafıma gönderilecektir. Beklememek adına aynı gün başka bir cihaz satın aldığım için fazlalık olan bu sıfır cihazın paketini açmadan satışa sunuyorum.Telefon: Iphone 6s 64GB SilverAksesuar: Apple Beyaz Silikon KılıfAksesuar: Deri Kapaklı Kılıf Fatura Tarihi: 28/10/2015 => Satış Fiyatı: 3.250 TL [b]Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Ücretsiz kargoyla gönderim yapılacaktır. Ürünlerin hepsi sıfırdır, kullanılmamıştırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Aşkolsun ilan niye kopi paste ediyorsun bize. Daha samimi bişeyler yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 :) stilim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 nası lan. telefonu tamire verdin, beklememek için bir tane daha mıa ldın aynı cihazdan. ne hayatlar yaşıyor insanlar vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 6 yı satıp 6s alan gördüm ama bunu görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 gelen ürün refurbished ürün mü oluyor yoksa sıfır mı acaba gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 sıfır, refurbished neden göndersin firma değişime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Stiline hayranım takipçinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 anahtarı kaybetse çilingir çağırmak yerine yeni ev alıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 inanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 kesin bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Jeeztro said: nası lan. telefonu tamire verdin, beklememek için bir tane daha mıa ldın aynı cihazdan. ne hayatlar yaşıyor insanlar vay anasını Aynısı değil i6s+ aldım Yapacak bir şey yoktu telefon yeni olduğu için ellerine cihazın gelmesi günler sürecekti. Telefonsuz kalmak demek işlerin tıkanması demek, keyiften ziyade mecburiyet diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 elesso said: gelen ürün refurbished ürün mü oluyor yoksa sıfır mı acaba gerçekten? Sıfır telefon oluyor gelen ürün, apple refurbished ürün vermiyor zaten. Hele de ilk 30 gün içerisinde bu değişim gerçekleşiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Genelde refurbished oluyor bu tür cihazlar ama, istisnai bir durum olabilir tabi. Sormak lazım. Sorsan bile bunun refurbished olup/olmadığı bilgisini maalesef vermiyorlar bildiğim kadarıyla. Çünkü ülkemizde bununla ilgili bir yasa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Refurbished ürünler 3. dünya ülkelerine ucuz fiyatlandırmayla ürün sokmak için kullanılıyor çoğu zaman ya da outlet tarzı satışlar için. RMA stoğu ise ayrı bu tür firmaların. Birebir ürün değişimlerinde RMA stoklarını kullanıyorlar. Bu ürünler sıfır cihazlar bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Şu yaptığını ben yapmam. İnanmadım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Sequo said: Şu yaptığını ben yapmam. İnanmadım o yüzden. Fistan said: inanmadım Editör rpsi yapmayalım o kadar da extreme bir olay değil neyse soru işareti kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 refurbished Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Nessaftw said: Sequo said: Şu yaptığını ben yapmam. İnanmadım o yüzden. Fistan said: inanmadım Editör rpsi yapmayalım o kadar da extreme bir olay değil neyse soru işareti kalmasın. iyide telefonun yenisini almak için kutusuyla faturasıyla iade etmek gerekmiyor mu? öyle biliyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 e işte biri kullandığının, diğeri de yenisinindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Sequo said: iyide telefonun yenisini almak için kutusuyla faturasıyla iade etmek gerekmiyor mu? öyle biliyorum en azından. Aynen öyle birebir değişim o şekilde oluyor, servis raporunu aldıktan sonra telefonu aksesuarları ve kutusuyla beraber verip yenisini alıyorsunuz. Ellerinde stok olmadığı için kargonun ulaşmasını bekliyorlar gelince değişim olacak. O vakte kutu ve aksesuarlar bende haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 sequo kendini fakir hissetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ya tanımam etmem de Nessaftw şu forumda ne satışlar yaptı ne ürünler koydu adam. hani pazar alanındaki en sağlam adamlardan biri bunu da mı baltalıyosunuz kanki :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Eyvallah (tu) Güncelleme: Yasal süreçten doğan hak kullanılarak ürünün iadesi Apple'dan gelen direktif doğrultusunda yapılmıştır, ürün iade edilmiş olduğu için bu ilan artık geçerliliğini yitirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 hakikaten ya nessa ya da mı güvenmiyorsunuz abi ahah yapmayın pls pahalıymış lan yoksa alırdım valla ben. pahalı derken ürünün değeri o tabi, benim için çok para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar