Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 btc iyice bubble formasyonuna girdi bence. arada 1-2 hafta düştüğü zamanlar oluyordu. 25-30k'a altın vuruş yapabilir gibi, sağlam bi düşüş yapmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 O nasıl bir bubble formasyon. 25k'ya altın vuruş yapıp nereye kadar gerileyecek merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Bu arada IOTA 5,7'e koyduğum limit gerçekleşmemiş fazla açgözlülük yapmışım. Gece de 4,5'lardan satmaya elim gitmedi. Şimdi 3,5. 4bin dolarlık kar gitti. Tabi BTC'de kalsaydım gelecek bir fırsat maliyeti de var. Bu işi yapanlar gece nasıl uyuyor inanılmaz bir şey. Girdiğim para da ölümcül değil 0,5BTC almıştım, sıfırlansa üzülürüm ama depresyona girmem yani. Deli küçük yatırımcı krediyle giriyor, büyüğü yüzbinlerce dolar yatırıyor, sonra da gece mışıl mışıl uyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Uyumuyorlar ya çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Gündüz altcoin ile oynayıp gece btcye atacaksın, en sağlıklı çözüm bu bence. Ya da stop limitler falan kasacaksın ki o bile net değil, bi anda dip yapıp yükseliyor ve sabaha %60 artmış coinle uyanıyorsun ama -%5'te satmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 telefona alarm kurun, mevzu var diye uyandırsın :P stop limitlerini sevmiyorum ya da baya geniş aralıklı koymak lazım. stop hunting'e vurulmuştum bi kere çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Ya çok al sat yapınca komisyonlar çok can yakıyor. Paranı hediye ediyorsun exchange'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Holy said: Gündüz altcoin ile oynayıp gece btcye atacaksın, en sağlıklı çözüm bu bence. Ya da stop limitler falan kasacaksın ki o bile net değil, bi anda dip yapıp yükseliyor ve sabaha %60 artmış coinle uyanıyorsun ama -%5'te satmışsın. Trailing stop loss en guzeli. Gunde %1 kazniyosan sikayet etmicen. Yoluna bakican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Küçük yatırımcı heleki öyle kredi çeken falan krize giriyor çevremden biliyorum. IOTA'ya 5usd üzerinden giren bir eleman 2 gündür işe gelemiyor hasta olmuş fsdfsdfsd. Ondan öncede altcoinlerden %50 ye yakın zarar etmişdi.IOTA biraz daha düşerse çatıya çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ya bişi sorcam https://bitcoinwisdom.com/ burda 14724$ su anda btc ama paribuda 61000 lerde e dolar 3.86 ise nasıl 61k falan oluyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paribudan bitcoin alım emri verince yaklaşık ne kadar sürüyor geçmesi. Dün hesap aktiflenmedi giremediydim bu sabah az bir basayım dedim 60k görünce gözlerim yaşlandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 hemen geçio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 anında alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Hmmm... 1 saattir bekliyor benim emir. Yanlış birşey mi yaptım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 e verdiğin emire gelmemiştir fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Abi o tarif ettigin küçük yatırımcı değil, küçük kumarbaz :) Yatırımcı dediğin 2 günde vole beklentisiyle iş yapmaz, dolayısıyla krize girmez. Dark_Soul said: Küçük yatırımcı heleki öyle kredi çeken falan krize giriyor çevremden biliyorum. IOTA'ya 5usd üzerinden giren bir eleman 2 gündür işe gelemiyor hasta olmuş fsdfsdfsd. Ondan öncede altcoinlerden %50 ye yakın zarar etmişdi.IOTA biraz daha düşerse çatıya çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ne kadar kredi çekmişler la bunlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Ne dalgalandı be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Bitcoinden 24 saatte 18% kazananlar burda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 paribu ya bi 500 tl atıyım giriyim şu işe dedim ama 2 saat oldu tl olarak geçmedi hala hesaba. direk battım sanırım harika asfsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 gönderdiğin havalede şirket adını nasıl yazdın ? son "i" harfi sığmıyor, eksik yazarsan geri gönderiyorlar parayı A.Ş yazman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 referans ve şirket adı yazan yerde ne yazıyorsa birebir onu yazdım. dekonttanda kontrol ettim o şekilde yazılmış. son i harfi sığmış gözüküyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 iota amma hızlı patladı ya. dogecoin bile daha çok dayandıydı lel. market cap ripple'ın altına inmek üzere. btc'e iyi fuel oldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Patladı derken kime nereye patladı hala 3.42 dolar :) Gidip köylü gibi 4.5 - 5'ten alanlara patlamıştır ancak yoksa geçen hafta alan herkes 2-3 kat kar yapmış durumda şu an zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 abi işte o seviyelere bi daha uğramaması lazımdı bence elle tutulur bi coin olsaydı. 5'ten alanlarla zamanında ltc'i 45'lerden alıp bekleyenler aynı sanırım dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar