Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Bu arada IOTA 5,7'e koyduğum limit gerçekleşmemiş fazla açgözlülük yapmışım. Gece de 4,5'lardan satmaya elim gitmedi. Şimdi 3,5.
4bin dolarlık kar gitti. Tabi BTC'de kalsaydım gelecek bir fırsat maliyeti de var.

Bu işi yapanlar gece nasıl uyuyor inanılmaz bir şey. Girdiğim para da ölümcül değil 0,5BTC almıştım, sıfırlansa üzülürüm ama depresyona girmem yani.

Deli küçük yatırımcı krediyle giriyor, büyüğü yüzbinlerce dolar yatırıyor, sonra da gece mışıl mışıl uyuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Gündüz altcoin ile oynayıp gece btcye atacaksın, en sağlıklı çözüm bu bence.

Ya da stop limitler falan kasacaksın ki o bile net değil, bi anda dip yapıp yükseliyor ve sabaha %60 artmış coinle uyanıyorsun ama -%5'te satmışsın.

Trailing stop loss en guzeli. Gunde %1 kazniyosan sikayet etmicen. Yoluna bakican.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o tarif ettigin küçük yatırımcı değil, küçük kumarbaz :) Yatırımcı dediğin 2 günde vole beklentisiyle iş yapmaz, dolayısıyla krize girmez.

Dark_Soul said:

Küçük yatırımcı heleki öyle kredi çeken falan krize giriyor çevremden biliyorum.

IOTA'ya 5usd üzerinden giren bir eleman 2 gündür işe gelemiyor hasta olmuş fsdfsdfsd.

Ondan öncede altcoinlerden %50 ye yakın zarar etmişdi.IOTA biraz daha düşerse çatıya çıkar herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...