Xenus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 elesso said: xenus nereden al sat yapıyorsun? bitfinex'teyim abi öğlen çıktım ben kaç gündür artıyor. pumpların gücü de azaldı. 385-390 bekliyorum şimdi. gene saatlerce bu seviyelerde kalır herhalde. tekrar en üst seviyelere hareketle başlarsa trene binerim tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 dayanadım yine attım btce ye 3k. shortlar fora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 noluyoruz lan yine abi galiba yeni bubble başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 anam bıçak girdi. ABİ OHA OHA bana girmedi allah'tan. mega dumptan önce bitcoinwisdom'ı, cryptowatch'ı sabote ettiler çin exchangelerini. okcoin'in kendi sitesinden açtım direk dump'ı görüp sattım 470'den ama bu kadar düşeceğini tahmin etmiyordum. yazık insanlara abi böyle dolap yok lan. tam ponzi artık çıkmasını beklemeyin bu arada 350'e kadar götürürler kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 xenus 350 dedi 450ye geri cikicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 düştü güzel oldu, cebimize para girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 patlamış? developer yazmış bitcoin deneysel bir şeydi ve fail olma ihtimali hep vardı. sonunda oldu diye. https://medium.com/@octskyward/the-resolution-of-the-bitcoin-experiment-dabb30201f7#.m8k97w4hp 3 gün olmuş yayınlanalı makale. kaça düştü bitcoin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 440tan 340lara kadar düştü ama 385lerde şuan. Kimse sallamadı herifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır? Bitcoinle ilgili bir konu var, hiçbir bilgim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Ne verim abime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 yekeyeke said: bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır? Bitcoinle ilgili bir konu var, hiçbir bilgim yok.. Ne verim abime? alintilayim da mesaj gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 roket https://blockchain.info/charts/market-price?timespan=30days&showDataPoints=false&daysAverageString=1&show_header=true&scale=0&address= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Maliye sakın! diyene kadar ne güzel alıp, satıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 hangi kanalla sana ulastilar? btcturk mu kullaniyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 yasak değil ki btc al sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Çok agır cezaları var. Tüm mal varlığınıza kadar el konulabiliniyormuş. Bu kadar ciddi. Ama tabii 3 5 bitcoine bakıcaklarını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 kaynak göster biz de okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Goering said: hangi kanalla sana ulastilar? btcturk mu kullaniyordun? isim vermiyeyim adı belirli bilinen bir yeri kullanıyordum. Maliye direk uyardı. Hatta ceza bile yiyebilirdim. Bir daha asla dediler. 189 arayabilir veya direk maliyeye gidip sorabilirsin @fistan zor olmasa gerek ikisinden birisi. Sonra zevkle gelir AAAA akirafes Bos konuşuyormuş diye yazabilirsin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Kandırmışlar bence seni. forex'te bile btc oynayabiliyorsun. Gelir vergisi kaçırman dışında suç teşkil eden ne var ki? Varmı referans verebileceğin bir kanun vb? Merak ettim ben de bi de maliyenin nasıl haberi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Akirafes ben. evet xaty beni kandirmislardir. Sen haklısın. Merak ettim hangi spknin denetledigi forex firması o bitcoin oynatan. paylaşırken sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 kaç hesabın daha var, onlarla da yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Bu hesabımi zaten belirtmiştir. Çok eski üyeyim ben Akira asıl hesabım şifresini kaybedince bunu açmıştır ama hiç kullanmadım girersen detaylara 3 4 kere oda her seferinde akirafes olarak belirterek kullandığım görürsün. Yaklaşımın çok seviyesiz ve uygun değil. Tablet bu hesap Kalamış. Ondan biryere yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guardian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Bak Guardian ilk mesajına girersen 7 mesaj öncesi orada belirtisi akirafes oldugumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Trip atacagina, oldu iste bi sekilde diyecegine adam akilli soylesen keske ne oldugunu da yazdigin cizdigin bi ise yarasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 BTC guzel sicramis bu arada, $508 su anda. Mt. Gox claim'lerinin hemen hepsi kabul edilmis ve 25'inde aciklamis tam liste. Onun da etkisi oldu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar