Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elesso said:

xenus nereden al sat yapıyorsun?

bitfinex'teyim abi

öğlen çıktım ben kaç gündür artıyor. pumpların gücü de azaldı. 385-390 bekliyorum şimdi.

gene saatlerce bu seviyelerde kalır herhalde. tekrar en üst seviyelere hareketle başlarsa trene binerim tabi :P
Mesaj tarihi:
anam bıçak girdi. ABİ OHA OHA

bana girmedi allah'tan. mega dumptan önce bitcoinwisdom'ı, cryptowatch'ı sabote ettiler çin exchangelerini. okcoin'in kendi sitesinden açtım direk dump'ı görüp sattım 470'den ama bu kadar düşeceğini tahmin etmiyordum. yazık insanlara

abi böyle dolap yok lan. tam ponzi

artık çıkmasını beklemeyin bu arada 350'e kadar götürürler kesin
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
patlamış?

developer yazmış bitcoin deneysel bir şeydi ve fail olma ihtimali hep vardı. sonunda oldu diye.

https://medium.com/@octskyward/the-resolution-of-the-bitcoin-experiment-dabb30201f7#.m8k97w4hp

3 gün olmuş yayınlanalı makale. kaça düştü bitcoin?
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır? Bitcoinle ilgili bir konu var, hiçbir bilgim yok..

Ne verim abime?

alintilayim da mesaj gitsin.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Goering said:

hangi kanalla sana ulastilar?
btcturk mu kullaniyordun?

isim vermiyeyim adı belirli bilinen bir yeri kullanıyordum. Maliye direk uyardı. Hatta ceza bile yiyebilirdim. Bir daha asla dediler.
189 arayabilir veya direk maliyeye gidip sorabilirsin @fistan zor olmasa gerek ikisinden birisi.
Sonra zevkle gelir AAAA akirafes Bos konuşuyormuş diye yazabilirsin buraya.
Mesaj tarihi:
Kandırmışlar bence seni. forex'te bile btc oynayabiliyorsun. Gelir vergisi kaçırman dışında suç teşkil eden ne var ki? Varmı referans verebileceğin bir kanun vb? Merak ettim ben de

bi de maliyenin nasıl haberi oldu?
Mesaj tarihi:
Bu hesabımi zaten belirtmiştir. Çok eski üyeyim ben Akira asıl hesabım şifresini kaybedince bunu açmıştır ama hiç kullanmadım girersen detaylara 3 4 kere oda her seferinde akirafes olarak belirterek kullandığım görürsün. Yaklaşımın çok seviyesiz ve uygun değil. Tablet bu hesap Kalamış. Ondan biryere yazdım
Mesaj tarihi:
BTC guzel sicramis bu arada, $508 su anda.

Mt. Gox claim'lerinin hemen hepsi kabul edilmis ve 25'inde aciklamis tam liste. Onun da etkisi oldu sanirim.
  • Yeni Oluştur...