sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Buradan da acilmiyor. Sanirim site acilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Açılıyor bre bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 serjuhan said: Açılıyor bre bende. nasi ya bende acilmiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Şu linki denesenize, bu açıldı bende: BTC-E Hesap doğru şekilde gözüküyor da çekilmiyor birşey şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Withdraw kapalı zaten. Ama yüzde 55'ine razıysan aşağıdaki sayfadan yapabiliyorsun. https://btc-e.nz/refund Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Bright'in attigi acildi, ozlemisiz btc-e interfaceini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 bi sorum vardı, btc için block rewardlar neye göre ne zaman yarıya düşüyor. bir sonraki yarıya düşme zamanı belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 tamam buldum daha 1000 gün var yarıya düşmesine. şimdi başka 3 soru daha: 1- sadece block rewardlar ile kazanmıyor heralde minerlar? aynı zamanda komisyonlardan da para kazanıyor? bu komisyonlar ne kadar büyüklüğünü kaplıyor sistemin? yani satoşi 2140 yılında bütün bitcoinler kazıldıktan sonra, işlem hacmini ve komisyonu ne olarak öngördü ki? block reward faktörü ortadan kalktıktan sonra madencilik biter mi? yoksa işlem hacmi o kadar büyür ki, madenciler hala kazmaya devam mı eder? 2- tam araştırmadım da sistemi hızlandırmak için yapıldığını varsaydığım bir bölünme gerçekleşti bitcoinde. bu bölünmeyi kim organize etti? birisinin tekelinde mi bu sistem? kimsenin tekelinde değilse bu bölünme nasıl gerçekleşti? 3- büyük madenciler çinde deniliyor, çinin elektriği giderse fiş çekilirse ne olur? işlemler yavaşlar hatta çok yavaşlar ama bi şekilde bitcoin yaşar mı? bu 2014teki bilgisayar gücünün %51'inin birisinde toplanması sorunu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 2140 yilini suandaki sistemle dusunmeye gerek yok, zaten kararlar verilip degistirilecektir. kimsenin tekelinde degil bitcoin belli insanlarin uzerinde anlastigi bir protokol, cogunluk anlasirsa her seyi yapabilirler. cogunluga bile gerek yok biz senle anlasip 2 kisilik chainimizi yaratabiliriz ama kimse adina bitcoin demez. "bitcoin" denen chain ise uzerinde en cok kisinin anlastigi protokol. mesela ethereum'da hack oldu hard fork organize ettiler yani kurallari degistirdiler, bunu takip eden madenciler de oldu etmeyenler de. etmeyenlerin chainine ethereum classic diyoruz suanda aslinda asil ethereum o. cinin fisi cekilirse transferler yavaslamaz, hatta hicbisey olmaz difficulty dusmesi biraz zaman alabilir o arada yavaslar dogru ama transient bir state olur. 51% toplanma sorunu ise soyle diyelim ben de madenciyim sen de madencisin, bende 51% var. sen dusunuyorsun ki ikimiz de yeni blok bulup para kazanabiliriz ben de diyorum ki bok kazdiririm sana. n'inci bloktan sonra kazmaya basladik sen n+1'i buldun, butun dunya bunu kabul etti, ben seninkini onemsemedim kendim n'in uzerine kazmaya devam ettim ve n yildiz +1 buldum yani n*+1 diyelim, suanda fork oldu 2 tane blockchain kafasi var fakat ayni uzunlukta olduklari icin stable degil hala n*+2'yi de buldum ve butun dunya benim forkuma gecti, senin aldigin o n+1'deki 25 btc artik gecersiz oldu. diyeceksiniz ki sans eseri de bulabilir, dogru fakat 51% benim elindeyse IN THE LONG RUN benim chainim her zaman daha uzun olacak. sen 10 tane de bulsan ben seni yakalayacagim ve o zamana kadarki butun blocklari invalide etmis olacagim. 2. blokta da yakalayabilirim 20. blokta da 100. blokta da fakat 51% elinde olan illa ki yakalar ve durum boyleyken 49% 0 para kazanabilir koskocaman bir 0. yani 51% elinde olan cok yakin zamanda 100%u eline gecirir. tabii bu teknik olarak.. 51%i elinde olup advantageous mining yapmamayi da secebilirsin bitcoin'in degerini korumasini istediginden dolayi, sonucta mining rewardini bikac ay 100% alabilirsin ama sonra btc falan kalmaz butun businessin coker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Cüzdan dediğin https://bitinfocharts.com/bitcoin/address/3D2oetdNuZUqQHPJmcMDDHYoqkyNVsFk9r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 cüzdan ne güzelmiş. mining pool veya mafya falan mı sahibi sdfs. ne güzel çakılmış bugün her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 niye cakıldı bilgisi olan var mı, haberleri takip edemiyom sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 uc harfliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Ethereumdan hayvan gibi zarar ettim ya... Neyse... play the long game.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 HODL rew mumlar eiffel kulesi yapmıştı zaten bi correction geleceği belliydi. gerçi baktım çin yine exchangeleri kapatıcak diye bi rumour çıkmış. zaten 1-2 gün önce, çin yuan'ı korumak için bazı önlemler alıcak tarzı bi haber vardı bloomberg'te, crash gelir diye işgillenmiştim. yalnız oyuncak mı bu lan kafana göre kapatıp aç dsdfg, communism fakye https://i.imgur.com/zy5QwTp.png litecoin'in kurucusu şu tweet'i atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 abi yuani korumaktan ziyade paranin bi sekilde cin disina kacmasini engellemeye calisiyolar. parayi bulan maerikaya yerlesip gidiyo cunku, yatirima donmuyo o surplus. ayrica asiri kredi balonu var cinde, onun da onune gecmek icin bir suru hamle gelecek politburo secimlerinden sonra heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 HODL (like a few years :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 çin haberleri doğru çıkmış. btc china exchange'i kapanıyormuş bu ay. sağlam düşüş olur, btc'nin böyle patlamasın tek nedeni çin'di çünkü. neyse şöyle 5-6 ay bear market ile iyice öldürsünler fiyatı da yüklü alım fırsatı çıksın. http://www.reuters.com/article/us-china-bitcoin-btcc/bitcoin-exchange-btcchina-says-to-stop-trading-sparking-further-slide-idUSKCN1BP1J8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 bütün minerlar çinde nerdeyse, ülkeye hayvan gibi döviz sokuyor bu minerlar. çin niye böyle bişi yaptı ki? pump and dump için manipulemi ediyor marketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ulkeye girmiyo cunku o para. mining centerlar orada ama sahipleri kaliforniyada dal tasak yatiyolar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 devlet nasıl para almayabilir ki oradan? fiziksel olarak çinde, vergisini falan çine ödüyor olması lazım değil mi? her türlü devlet parasını alıyordur oradan yoksa niye barındırsınlar hangarları çinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 devlet kendi coinini basacaksa ve kendi coininin bitcoine bagli olmamasi gerektigini duusunuyosa boyle bisi yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 çin kaçıncı kez banlıyo açıyo olm btc yi yıllardır aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 arti btc ulkeden para kacirmanin en kolay yolu. bu adamlar kredi balonunu sondurmek istiyolar artik. dolayli olarak devamli bir mevduat kalmasi gerekiyo cin icinde. parayi kazanan btc ye atip yurtdisinda tahsil ediyo. ulkeden devamli doviz buharlasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Fistan said: çin kaçıncı kez banlıyo açıyo olm btc yi yıllardır aynı şey bu seferki farkli olabilir abi. politburo secimi falan da var. biraz yavaslayacak cinin buyumesi bu kredi adimlari atilirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar