sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 abi siz niye ufak ufak usb belleklerde saklamıyosunuz coinleri? internete güven olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ben sütyenimde saklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Günlerdir 10000 barajında duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Poloniex yeterince güvenli mi? Geçen hesap yarattım öyle boşta duruyordu, 3-4 gün sonra tanımadığım saçma sapan bir IP'den login olundu şeklinde mesaj geldi. Hemen sonrasında direkt şifreyi değiştirdim ama tabii kuşkulandırmadı değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 2 factor authentication'i acarsan pek sorun olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 orc_lord said: Poloniex yeterince güvenli mi? Geçen hesap yarattım öyle boşta duruyordu, 3-4 gün sonra tanımadığım saçma sapan bir IP'den login olundu şeklinde mesaj geldi. Hemen sonrasında direkt şifreyi değiştirdim ama tabii kuşkulandırmadı değil.. Tahmin ediyorum password reuse yaptin baska sitelerde kullandigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ne krakenden ne btc-e den dönmediler hala. account almak birkaç hafta sürecek herhalde meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 btc-e de leverage 1:500 e kadar çıkmış lol 1:3tü en son bıraktığımda edik: fiatlar içinmiş 1:500, cryptolar hala 1:3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 2000lere düşse de alıp alt a girsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Gozun aydin To the ground Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Short pozisyonu yok mu ya. Koinimde hala 10bin gözüküyor, 2900-3000 bandından 2500 bandına inen bitcoin fiyatı koinimde 10350'den 10000'e indi, bu daha 9000lere falan iner çok temiz. Short olsa ne tatlı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bizim millet düşüşü umursamıyor ya para var dediler geldik modunda millet. abi wtb 17btc@9800 koymuş oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 https://coinmarketcap.com/ ya bu cok oynak cok spekulatif bisimis, bayada karisikmis. inek forumundan buraya geldim, bunelan. borsa gibi bisi bu dimi? tamamen bizden bagimsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 btc bu kadar agresif market cap kaybederken değeri nasıl düşmüyor ona aklım ermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 market cap kaybetmesi cryptocurrenylere olan guvenin artmasi btc de bunlarin agasi ethereum benzin gibi insanlarin bu virtual machine'de kod calistirmak icin sahip olmalari gereken kaynak btc ise tamamen kapital tutabilecegin basit ama etkili banka bence el ele artmalarinda sikinti yok. - biz mesela iranla dolar uzerinden alisveris yapiyoruz, iran piyasasi guclense amerikanin ve dolarin dunyadaki market share'i dusecek ama alisveris gene dolar uzerinden yapilacagi icin amerika da kazanacak. ha dolari devirecek kadar genel-gecer olsa tehlikeli ama ethereum ve btc farkli, ethereumun btcnin yerini almak istedigini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 el ele artmıyorlar abi btc market cap kaybediyor çok ciddi btcden çıkan eth e giriyor fakat btc değer kaybetmiyor bu nasıl oluyor diye merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 market cap'i, market share olarak okumusum. obur turlu dedigin imkansiz ama, market cap kaybedip de deger kaybetmemesi matematige aykiri btc sayisi * price = cap sayi neredeyse sabit, fiyat sabit diyorsun cap nasil degisecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 iste borsada bole abi, mantiksiz diosun pat diye oluveriyor. spekulatif neyin ben uzak durayim bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 mantiksiz demiyorum, imkansiz diyorum :D al 200 liralik BTC, ortamlarda BTC'm var dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 5 milyar dolar çıkmış, onun etkisi olarak 300 dolar düşmüş. ben btc'den eth'e geçme olayını yanlış okumuşum. eth'e direkt giriş var. mayıs başında 6b olan 37b olmuş. vay arkadaş ya. btc'den çıkışlarda paralel düşüş olmuş. suark ayrıca borsa öyle değil abi. maldan çıkış varsa değer kaybetmeme gibi bir dinamik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 dur ben okuyayim o zaman bombilonun tutolari var zaten enparadan falan kolayca almak var mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Koinimden bütün bitcoinlerimi çektim, tl'ye döndüm, deli gibi saçma sapan yüksek fiyatta şuan. 9000lerde falan olması lazım normalde. Harbiden sırf bitcoine girebilmek isteyenler yüzünden fiyat inmiyor, normalde dolara ve diğer exchange kurlarına bakarsak yukardayız biz. Umarım 9000lere falan inerde geri girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 mtgox ölçeğinde bişey çıksa da uygun fiyattan girebilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Onu toparlamak kolay olmuyor ama. Cryptsy dönemi bile sağlam aşağıda kalmıştı. Şu fiyattan 9000lere inerse tekrar 10k kolay tabii, fakat 4-5 civarına inerse, tekrar 10 ÇOOK UZUN sürer, iki günde toparlamaz, geçen öyle olduğunda nerden baksan 1-2 sene sürdü, 1200$ dolaylarındayken tekrar 1200 civarına gelmesi baya seneler aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar