serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Eth veya herhangi bir altcoin mine eden var mı şu an? Sanırım ETH'ı ASIC minerlar ile kazamıyoruz. Hali ile GPU rig mi kurmak gerekiyor ille? Zorluk seviyesi BTC kadar olmadığından sanki yatırım yapılabilir gibi geldi kazı kısmına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 paribu'ya 200 TL yatirmistim, 4,40 TL ayri kalem komisyon almis. YUH diyorum, kullanmayin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Koinim adresi onayladi benim buarada yurtdisi adres olmasina ragmen. Esh said: sorun su bu bir ralli mi yoklsa baslangic mi. market share 1 haftada 30 milyar dolar artti. Sunu dusunuyorum bende. Yani yine 2014teki hype gibi biyerde patlicak ama dur bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Goering said: paribu'ya 200 TL yatirmistim, 4,40 TL ayri kalem komisyon almis. YUH diyorum, kullanmayin abi. Yatirirken mi? Yatirirken sen odemiyo musun masrafi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paribu'nun komisyonları hiç şeffaf değil abi. atıyorum 10000 tllik satış yapıyon hayvan giib düşüyor hesabına geçerken. Ayrıca işlem geçmişinde kaç kurdan kaç tane nane aldın ne kadar komisyon geçirdi gibi detayları da göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Koinim iyi o acidan. En bastan soyluyo ne kesecegini ki EFT masrafini kesiyo bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 O da 3 tl falan. Küçük bişi. Eğer üç kuruşluk işlem yapmıosan düşük zaten komisyonlar koinimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 serjuhan said: Eth veya herhangi bir altcoin mine eden var mı şu an? Sanırım ETH'ı ASIC minerlar ile kazamıyoruz. Hali ile GPU rig mi kurmak gerekiyor ille? Zorluk seviyesi BTC kadar olmadığından sanki yatırım yapılabilir gibi geldi kazı kısmına. Yaparsin ama ugrasmana degmesi icin 4-5 gpu lazim, bi de bu tip olaylarda aldigin her zaman karli olur onemli olan 1 ay sonra ayni kari koruyabilecek mi. Asil o zaman parani cikariyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 abi bitcoin 8500 lira ve sen 3 liranin hesabini mi yapiyosun ben anlayamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 abi 200 liralık alıyosan o komisyon göze batıyor maalesef. ben btc'yi wallet'a alıp ordan da poloneix'e atmıştım wallet'taki ağ ücreti de çok fazlaydı. ama onu yapmadan direkt siteler arası da transfer oluyormuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 abi el insaf 3tlnizi çıkarırsınız 5 dakika sonra. zaten havadan para kazanıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 abi 200 lira oynamak icin biraz gec degil mi? en azindan su balon patlasaydi da oyle girseydiniz. 2k dan 4k ya ciksa 400 liran olcak deger mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 neyin ne zaman gec oldugunu bilemiyosun iste sorun orada. market share arttikca manipulasyon ortalamasi daha da dusecek yani bu bir gercek. én kotu cin patlarsa bi yariya iner ama patlamadan once herkes dolarini kacirmaya calisacagi icin bi 100 milyar dolara vurur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 savas cikarsa koreyle o zaman bi fiziksel altin talebi olacak anca, onda da dusecektir illa ki. coin hala ultra yuksek riskli turev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 moriarty said: :D oyle siradan bi siritis degil bu, pis pis siritis. KAC TANE ALDIN LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ripple tam patlama arifesinde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Esh said: neyin ne zaman gec oldugunu bilemiyosun iste sorun orada. market share arttikca manipulasyon ortalamasi daha da dusecek yani bu bir gercek. én kotu cin patlarsa bi yariya iner ama patlamadan once herkes dolarini kacirmaya calisacagi icin bi 100 milyar dolara vurur heralde uzun vadede katiliyorum. ancak suandan sonrasi keriz silkeleme gibi geliyor. kisa vade icin yine karli olabilir ancak, suan aliyim 3 yil sonra super degerlenir demek yerine, 1-2 ay sonra gazi biraz daha sonunce yatirim olarak almak mantikli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 cin in patlamaya baslamasi temmuzda baslar abi yalniz. btc 3500 dolara cikabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Loxias said: abi 200 lira oynamak icin biraz gec degil mi? en azindan su balon patlasaydi da oyle girseydiniz. 2k dan 4k ya ciksa 400 liran olcak deger mi abi amaç 200-300 ile oynamak değil bende, giriş için o kadar gömdüm, sistemi komisyonları tamamen anladım. şimdi daha fazla koyup ripple veya ethere gömücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Loxias said: abi 200 lira oynamak icin biraz gec degil mi? en azindan su balon patlasaydi da oyle girseydiniz. 2k dan 4k ya ciksa 400 liran olcak deger mi oynamiyorum abi ingiltereye btc ile arkadasa para gonderiyorum, cash'e cevirip alisveris yapiyor mavic pro aldik baska bir arkadasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Bana da alin lan. Hanim izin vermiyo almama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 dandik bi oyuncak da ondan abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 reklam fotografcisi abi adam o yuzden aldi drone'u :) koinim'den sasmiycam. su an btc alinmaz diyemez kimse (1200'den 2200'e gelecegini de dusunmuyorduk, upside acik yani $10k da olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ETH ve Ripple da deneyin, LTC 'nin de potansiyeli var. Esas bomba ETH'de ama Bitcoin'in 2017 sonuna doğru Çin'in 600.000 mağazasından alışveriş yapacağı konuşuluyor. Çin halkı bitcoin kullanacak kadar zengin değil belki ama Alipay gibi teknolojilerle birlikte BTC kullanımı artarsa, çin nüfusu ile birlikte BTC tavan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar