-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 helalciler gitti maliyeciler geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 off hep aynı hikaye. çin'in en büyük 3 exchange'inden biri ddos yiyormuş şuan https://www.okcoin.com/html/captcha.html?forward=%2Findex.do çin'de direnç kırıldı satın beyler. suni bi şekilde düşürecekler gibi 320-340 bandına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 yok ddos falan da fayda etmedi, bear'lar canla başla çalışıyor ama direnç baya güçlü. hiç bi indikatör yok, o yüzden yorum yapmak da mantıksız. 2-3 saate belli olur sanırım. ama konsolidasyon devam ederse yeni bull ralli başlar. madem aşağı gitmiyoruz o zaman to the moon şeklinde. pozisyonumu o zaman alacağım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bu kadar hızlı ben bile beklemiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Xenus said: yok ddos falan da fayda etmedi, bear'lar canla başla çalışıyor ama direnç baya güçlü. hiç bi indikatör yok, o yüzden yorum yapmak da mantıksız. 2-3 saate belli olur sanırım. ama konsolidasyon devam ederse yeni bull ralli başlar. madem aşağı gitmiyoruz o zaman to the moon şeklinde. pozisyonumu o zaman alacağım ben de indir bir metatrader demo BTC, LTC var http://www.forexnews.com/bitcoin-brokers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Goering said: Xenus said: yok ddos falan da fayda etmedi, bear'lar canla başla çalışıyor ama direnç baya güçlü. hiç bi indikatör yok, o yüzden yorum yapmak da mantıksız. 2-3 saate belli olur sanırım. ama konsolidasyon devam ederse yeni bull ralli başlar. madem aşağı gitmiyoruz o zaman to the moon şeklinde. pozisyonumu o zaman alacağım ben de indir bir metatrader demo BTC, LTC var http://www.forexnews.com/bitcoin-brokers/ qt trader kullanıyordum ben bu daha mı iyi? aksiyon başladı bu arada double dip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ooovv cin feci cakılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Çok hızlı geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 kemerleri bağlayın tren kalkmak üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 haci hafta sonu ne zaman artis oldu? daha bekle pazartesi sabahini carsambaya 420 min bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 amerika kalktığında bi 340 sonrasında 400+ bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 incdarkness said: haci hafta sonu ne zaman artis oldu? daha bekle pazartesi sabahini carsambaya 420 min bekliyorum ben sen 2013 kasımlarında yoktun galiba o hiç belli olmaz dsdfg Lopeth said: amerika kalktığında bi 340 sonrasında 400+ bekliyorum ben 340 olmaz daha. orası floor idi bir defa geldi işte son dump çok zayıftı ve nerdeyse recoverlamak üzere. bu tür recoverlardan sonra çok keskin uptrend hareket başlıyor genelde. özet olarak short squeeze geldi çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 bitfinex'te 1645 btc'lik wallı yuttu bi whale :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ne zaman zengin oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 volume yok abi valla. daha hype yapmalık zaman değilmiş harbi pazartesiyi bekleyecez mecbur. pazartesiye kadar tahminim 360-380 arası git gel yaparız gerçi weekend pump olduğu oluyordu early bird hesabı yarın çin uyanmadan görebiliriz belki birşeyler gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 uh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 patladi mi btc hayirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yo? basiyoruz paralari hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 363tu son baktiimda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 dün 360-380 kanalından çıkmaya çalıştı ama failledi. bu kanalda konsolide oldu diyebiliriz. git geller devam edebilir ama bugün yarın bi patlama gerçekleşicek gibi geliyor bana artık. momentumu kaybetmiştik zaten araya hafta sonu girince. zaten çoğunluk long term bull modunda sadece 30 dolar daha düşse de girsek modundalar ama reversal gelirse baya panik alışları olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ne zaman tutacak senin bu tahminler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yoo gayet tutuyor tahminlerim. o kadar takip ediyorsan ikinci 440'ta freefall'a giriyoruz yazmıştım. daha sonra dibi görünce konsolidasyonun sağlanmasını bekliyoruz sonra yukarı patlayacak zaten diye belirttim. 340 floordu dedim. trend long term uptrend oldu zaten son pumplardan sonra. 4 gündür 360-380 arası git gel yaptı hareket bile olmadı ki. volume yüzünden gecikti yoksa hafta sonu 360'tan girenin de bi zararı yok şuanda :) bi 1D candle'a bak sonra şunla karşılaştır http://www.onlinetradingconcepts.com/images/candlesticks/DragonflyDojiYM.gif ayrıca ben 340'tan girdim stop loss'um da hazır :P her an her şey olabilir tabi bugün fbi'ın el koyduğu 40k silkroad bitcoininin auctionı vardı. el değiştirdi coinler. hatta bugünkü dump bile ondan kaynaklanıyor diye bi dedikodu var. haber ilk geldiğinde pump oldu yalnız premium fark verilmişte olabilir https://blockchain.info/address/1GVJSUUUfjm9BRQsM25NFtBHJoNfX5icGw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 olm bitcoin gibi bir birimin nasıl teknik analizini yapabiliyorsunuz ya. şaka mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar