Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 akirafes said: Fistan said: abi sen şaka mısın google'a yazamıyor musun istanbul bitcoin atm diye Ciddisin. Google a yazmayla olmuyor bu iş. O makine serbest bölgeye kondu İstanbul içine değil. Orada bile hemen müdahale edildi ve yasaklandı. kaldırıldı. biraz araştır yazarken. asdfjfsd cahil hep cahil ya makine dis hatlarda disaridaydi, pasaportla girmek falan gerekmiyordu. https://coinatmradar.com/ bakilirsa kaldirilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Bende diyorum bu kaynağı belirsiz para nerden giriyor ülkeye, hainsin bitcoin atmsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 atm duruyor da bitcoin desteği yok. bi sürü sistem arasında exchange için zaten olan bi atm'ydi zaten, btc eklemişlerdi sadece ama kaldırdılar sonra yandex money'nin anlaşmalı atm'leri vardı, onlar kullanılıyordu 2 yıl önce btc için dolaylı yoldan da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Aynen öyle. Halen starbucks currency, ebay çeki vs satmaya devam ediyor. Onun amacı da "Left currency" olayı, ülkeden çıkmadan değerlendirin diye. Hatta paypal bakiye de satıyordu da, PP trden gidince onu da sildiler makinadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 btcturk'teki bitcoinimi nereye transfer edebilirim. malum site kapanacak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Blockchain.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Aiko said: btcturk'teki bitcoinimi nereye transfer edebilirim. malum site kapanacak yakında koinim.com al/sat makasi kapandi btcturk islemleri durdurunca. likit zamanda 10tl'ye kadar iniyor. komisyon oranlari btcturk'e gore az. blockchain onaylari ve para yatirma COK DAHA HIZLI. bitcoin yatirma ve cekme confirmationlari da BAYA HIZLI. gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Kullanan oldu mu orayı ya? Ben kaç zamandır bir türlü güvenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 yazdiklarimi okudun mu? baska alternatifin yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Yüklü TL çektiğine dair bir şey yazmamışsın ki. Bitcoin yatırıp çekilen 330 site var ama TL olarak yatırma işlemleri sorunsuz oluyor mu onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Alternatifi, bekleyip elden satmak veya Euro hesabı ile bir katakulli çevirmek :-) Abidik siteler bireysel hesaplarla bu tür işler yapıyorlar, sonra fazla para hareketi görünce bankalar bloke ediyor, öyle bir şey olabilir mi diye merak ettim. 10bin kadar sorunsuz çekebildiysen güzel, bi deneyeyim yarın. Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Goering said: Aiko said: btcturk'teki bitcoinimi nereye transfer edebilirim. malum site kapanacak yakında koinim.com al/sat makasi kapandi btcturk islemleri durdurunca. likit zamanda 10tl'ye kadar iniyor. komisyon oranlari btcturk'e gore az. blockchain onaylari ve para yatirma COK DAHA HIZLI. bitcoin yatirma ve cekme confirmationlari da BAYA HIZLI. gogo rek lam lar gibi olmuş. saol bakarım yarın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 edilse mesajini ben de editleyeyim. monopol gibiyim su an kimsenin gelmemesi isime gelir gerci gelen geldi... 1 btc'den 90tl kazaniyordum. ne agladiniz yinmq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Şu websitesi yapma işini bir çözebilsem , bin tane bitcoin sitesi yapılabilir aslında para kazandıran ama işte web development daha yeni öğreniyorum , geliştirmem lazım. Tavsiyem insanlara para kazandıran site sayesinde para kazanmanız olur. Baya faucetler , moneypot siteleri , affiliate siteleri deli gibi para kırıyolar. edit : akifarese cevap verme gereği bile duymadım , bilmeden tahminen 'kanunlar ona izin vermez yaaee' diyen bir adam , izin verir mi vermez mi kesin bir bilgisi yok , öyle tahmin ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 abi bos bos geyik kahvehane konusmasi tasimayin suraya bitcoin basina %20 satip para da kazanabilirsin. bende hem coinbase hem cin'de banka hesabi var... islem limiti dahilinde sinirsiz para basiyorum. zor tarafi cin'de banka hesabi acmak ve coinbase hesabini banlatmamak. neyse siz devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Goering said: edilse mesajini ben de editleyeyim. monopol gibiyim su an kimsenin gelmemesi isime gelir gerci gelen geldi... 1 btc'den 90tl kazaniyordum. ne agladiniz yinmq ooo arbitraj var dediler geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 su an 15 tl'ye dustu, degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Oha o nasıl oluyor lan , öyle baya baya para kaldırılır. Helal. edit : Gerçi bende altcoin trade yapan bot satıyodum bir ara , kendim hiç kullanamadım ama kullanan herkes çok memnundu , baya para kaldırıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 sen btcturk'un ilk zamanlarını bilmiyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 cin hala komunist bir ulke parasi "fiat currency" ulkeden para cikarmak zor, iceri para sokmak da zor. o yuzden %10-20 arasi her zaman cin btc marketleri vs digerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 @Mithat: abi python icin open-source bin tane var. neyi kime sattin, nasil sattin, nerden sattin? nerden pazarladin? // CIN'de corporate banka hesabi (veya hsbc gibi bir bankada cin hesabi yine) ve icinde parasi olan varsa is yapabiliriz PM atin. (belli bir sermayede sirket kurmak icin cin'li ortak gerekiyor hala) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Pyhton için open-source bin tane ne var? Anlamadım. Sampey diye bir herif var bitcointalk forumunda , CAT diye bir altcoin exchange sitelerinde al-sat yapan botu var , onu sattım. Affiliate tarzı. Sattığının başına 0.1 veriyor. Bende 2 tane satmıştım zamanında. Sonra bıraktım peşini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 arbitrage bot ve btc trader. https://github.com/nomorecoin/tAPIbot https://github.com/maxme/bitcoin-arbitrage https://bitcointalk.org/index.php?topic=236321.0 https://github.com/butor/blackbird * bunu tavsiye ederim. https://github.com/askmike/gekko liste uzar baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar