-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Haydin bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 arb,trage tutorial'ı yapsın biri hiç b,lmeyenler için nerden alıp nerden satıyoruz. karın yüzde 10nunu yollucam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 btc türk iban ı öm atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 abi yeni topice gerek yok 100 sayfa sorunu düzeltildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 dun bugun arasi %13 dusmus la. nasil hypeladilarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Geri dönecek mi acaba 500lere yoksa daha düşecek mi, fikirler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 demin 1050 ye indi destek buldu 1165 e cikti btc turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 1165 var ama işte oradan işlem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 btcturke ne bakiyonuz abi :d orda destek islem falan olsa nolur anlasilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Benim cex.io da birazcık coin kalmış.Şimdi bunları btcturk'e aktarırken bişeye dikkat etmemiz gerekiyor mu? Yoksa zart diye wallet adresini yazıp transfer mi yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 aynen zart diye yapıştırıyorsun da BEYLER PUTIN BTC BANLAMIŞ ! Rusyada kullanmayın demiş! HA yok güncelleme geldi "We do not reject anything, but there are serious, really fundamental issues related to its wider usage, at least, today." Tam tersi hatta legalleştiriyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 her yerde bu kadar kabul gören ve hayatımıza girmiş bir şeyin rusyada yasaklanması çok şaçma. sanki milyon milyon dolar dolandırıldı da böyle bir şeye gerek görmüşler. AA Bİ' DK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Haberin başlığına takılmışım şuan için takip edilemezliğinden şikayetçi olmuş ama globalleştikçe kullanmak kaçınılmaz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 trollbox'ta falan mı okudun onu? :) rusya'da zaten banlı gibiydi ama çin dışında btc fiyatını etkilemiyor hiç biri şu gerçekleşen olay da gayet doğal bu arada. bull rallinin gazı kesildi. 320-340 arası bi seviyeleri gelir gene yukarı gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 yok ya bitcoin twitter hesabından duyuru yaptı ordaki linkte okudum... bilmemneye konuşmuş Putin... zaten şuan trend putin :) Legalleşme yolunu açmış BTC ye yönelmeye başlamış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 çin aracı kurumlarından birini patlatırlarsa sahibi harakiri yapar mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Yeni konuya gerek yoktu hakkatten de digerinde donen muhabbet topigi pic ettigi icin onu kitledim, bu kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Abi btcturk'e para yatirdim. Aciklama kismina gisedeki kiz isim-soyisim transfer kodu: xxxxxx diye yazmis. Sitede sadece xxxxxx kodunu yazin diyormus. Problem olur mu sizce? verified hesap para cektim ama ilk kez yatiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 mail at boyle boyle oldu, cozerler sıkıntıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 aynen mail atayım ben iyisi yoksa treni kaçıracağız. bir daha 370'in altına inmesi zor gibi. 320-340'ine de bi gelir diye düşünüyordum öteki direnç noktası ama garip bi şekilde yeni hype başladı. çin'de konsolidasyon devam ederse bull'lar devreye girer 2 gibi falan yatırdım ne zaman geçer acaba hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Normalde 1 saat sürmüyor bile valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 off ret yedi o zaman. gişedeki benim de kafamı karıştırdı :( ah mail gelmiş "Dekontun açıklama kısmına transfer kodu dışında herhangi bir bilgi yazılmamalıdır." diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Sen Btctürk'ü darla abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 yuh böyle support görmedim, mail attım şimdi geçti para hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Btctürk iyi ama maliye çok sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar