Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YIFY Kapandi

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

https://torrentfreak.com/yify-yts-shuts-down-the-end-of-a-piracy-icon-151030/
http://heavy.com/tech/2015/10/yts-shutdown-shut-down-gone-what-happened-to-yify-alternative-issues-error-movies-sued/
EZTV'den sonra YIFY'de gitti.

Oldukca kotu ve buyuk bir kayip. hizlica ve rahatca film temin edilebilecek sitelerden biriydi.

piyasada bi ton trackerli gerizekali ve ikiyuzli site var tabii. "uye olursaniz belki aliriz" mantiginda isleyen.

bir tanesine basvurdum

pixelhd'de bu gerizekali sayfalardan birisi ve "ben de uye olmak istiyorum, lutfen beni de uye yapin!!!" diye yalvarmak isterseniz ve gobeginizi kasimasina izin verirseniz ve dilediginde terligini getirirseniz sizi de uye yapabilecek guzel bir application formu var.

ben de doldurdum elbette. ancak onay alamayacagim galiba belliydi. zaten 10dk'da rejected oldu sdfsdfsdf :P

cunku
Why do you want to join this site? sorusuna:
YIFY gittigi icin simdi film temin edecek bi yerler ariyorum. YIFY gibi yayinlayan bir yer bulur bulmaz hemen gidecegimden emin olabilirsiniz. Cunku sizin gibi siteler "hey biz bu bedava olmali diye dusunuyoruz! ama dur bi sn! hicbisi bedava degil. simdi bizim dedigimizi yapmali ve bize yalvarmalisiniz" diyen bullylerden farkli degilsiniz.
What do you have to offer this site? sorusuna:
Hicbisi.. Film izleyecegim. Size kodlama yapmami ya da ofisin yerini de temizlememi beklemiyorsunuz herhalde. siz bana film temin edeceksiniz ben de izleyecegim. kapis?
How long do you seed your files? sorusuna:
Izledikten sonra Max 1 gun. Sonra silerim hemen HDD'de yer kaplamasina gerek yok bence.

yanitlarini verdim..
ama eglendim.

bizi boyle gerizekali sitelerle ugrastirmadigin icin sagol yify.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

EZTV açık ?

lol

@esh: film->magnet->next->15dk sonra result tadinda guzel bi seydi adamlar ya. gercekten de tum rakiplerinden ustundu bu bakimdan.

performansa kiyasla ripleri kotu degil kesinlikle. digerlerinde surekli frizbi yakalayan kopek olmaktansa tv kumandasina basar gibi film izlemeyi tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

abi zaten görüntü 1080p, ses sıkıştırılmış MP3.

siz olayı çözememişsiniz...

ben 5+1 dışında izlemem o yüzden hastası değilim ama televizyon hop. kullanan için YIFY'den fazlası gereksiz.

evet sadece sesten gidiyor çünkü. aç bi bak yan yana koy allahaşkına düzgün bi release ile.
Sosyal ağlarda paylaş

YIFY mükemmel ötesi idi. Şöyle; 1080p 1.7gb ama DTS ses alınmış şekilde ripliyordu. Yani görüntü kaliteli 1080p hiç bir fark yok (mübalağa) sadece AC3 ses var 2+1 şeklinde. Bu da komedi, romantik, belgesel v.s tarzı filmleri bu şekilde indirmek için mükemmeldi. Sonuçta komedi filminde DTS işe yaramaz (bence) kota dostu oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tabii fark vardı ama anlaşılacak gibi değil. Sonuçta 15gb indirdiğin 1080p film de gerçek bluray rip gibi değil ki. Bitrate her zaman düşük oluyor. Gerçek bd ler 35gb dan başlıyor zaten. YIFY görüntü kalitesi olarak gayet iyi. 60" plazmada izliyorum sıkıntı yoktu. En önemli artısı DTS koymadığı için boyut aşırı düşük oluyordu. DTS gerekli olmayan filmlerde kota dostu oluyordu amaç bu

Action filmleri zaten sparks gibi dts veren gruplardan indiriyoruz.

zamunda
torrentz

şimdilik idare edio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...