Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 http://www.trtspor.com.tr/resimler/134000/135883.jpg Benfica'da Mitroğlu sakat. Bizde sakat yok(Hamit hariç ofc). Devletimizin mükemmel saat planlaması yüzünden maç anasının gözü saatinde. Benfica İstanbul'un intikamını alır. 3-1 yener, ikili averajda da önümüze geçer.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Garip şekilde umudum var. Ama Umut oynamazsa. Şaka bir yana adamlar bi bok oynamıyor birkaç oyuncu dışında. Ama içimden beraberlik geçiyor. Gel gelelim beraberlik bize yetmez :/
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 benfica istanbul un acısını çok fena çıkarır.farklı benfica galibiyeti bekliyorum ben.totem falanda değil
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Berabere kalıp Astana maçı için duvarlara kafa atacağız gibi geliyor.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Esnaf said: benfica istanbul un acısını çok fena çıkarır.farklı benfica galibiyeti bekliyorum ben.totem falanda değil gizli totem yaptın
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bir an kazanacagız gibime geliyor sonra umut bulutun o surat ifadesi yok mu
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bir an kazanırız diye umut ediyorum sonra aklıma davutoğlunun pis gülüşü geliyor ve...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Başlık çok gözüme batıyor, yine de değiştirmiyorum. O typo da bizim totemimiz olsun bu maç.
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 evet ne diyorsunuz? bence benfica 2 handikapla alır?
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Astana - Atl. Madrid 0-0 devam ediyor dakika 80.
baggy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 atletico madrid, astana'yı yenemedi. sör hamza haklı çıktı: "bu grupta herkes herkesi yenebilir."
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Çok da gol kaçırmış Astana. Az daha yenecekmiş... Edit: kazanırsak Atletico ile puanlarımız da eşitleniyor iyi mi. Lider bile çıkabiliriz şu durumda gruptan. Haydi bu akşam 3 puan!!!!!!!!!!!
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Grupta dengeleri koruyoruz. O Astana'ya yiten 2 puana nasıl yanıyorum var ya...
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bana da öyle geliyor Bilal ve Selçuk gol atar bence. Mitroğlu yok. Toto Salvio yok. Bunlar büyük avantaj ama arkadaş şu Gaitan ne arızalı bir kanattır, ona ne yaparız bilmiyorum. Gaitan dursa Jonas var AMC'de. Zor takım zor. Çok zor takım. Sağlam BEK lazım bu kanatlarla baş edecek. Zeki, futbolu bilen, hızlı hatta mümkünse teknik.
Öne çıkan mesajlar