Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 http://www.trtspor.com.tr/resimler/134000/135883.jpg Benfica'da Mitroğlu sakat. Bizde sakat yok(Hamit hariç ofc). Devletimizin mükemmel saat planlaması yüzünden maç anasının gözü saatinde. Benfica İstanbul'un intikamını alır. 3-1 yener, ikili averajda da önümüze geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Garip şekilde umudum var. Ama Umut oynamazsa. Şaka bir yana adamlar bi bok oynamıyor birkaç oyuncu dışında. Ama içimden beraberlik geçiyor. Gel gelelim beraberlik bize yetmez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 benfica istanbul un acısını çok fena çıkarır.farklı benfica galibiyeti bekliyorum ben.totem falanda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Berabere kalıp Astana maçı için duvarlara kafa atacağız gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 galatasaray alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 3 tane alır diyorum ben de gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Esnaf said: benfica istanbul un acısını çok fena çıkarır.farklı benfica galibiyeti bekliyorum ben.totem falanda değil gizli totem yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Rahat tokatlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 3-1 benfica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bir an kazanacagız gibime geliyor sonra umut bulutun o surat ifadesi yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Benfica 2 - 0 Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bir an kazanırız diye umut ediyorum sonra aklıma davutoğlunun pis gülüşü geliyor ve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 22.45 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 yok deve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Başlık çok gözüme batıyor, yine de değiştirmiyorum. O typo da bizim totemimiz olsun bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 evet ne diyorsunuz? bence benfica 2 handikapla alır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Astana - Atl. Madrid 0-0 devam ediyor dakika 80. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 atletico madrid, astana'yı yenemedi. sör hamza haklı çıktı: "bu grupta herkes herkesi yenebilir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Çok da gol kaçırmış Astana. Az daha yenecekmiş... Edit: kazanırsak Atletico ile puanlarımız da eşitleniyor iyi mi. Lider bile çıkabiliriz şu durumda gruptan. Haydi bu akşam 3 puan!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Grupta dengeleri koruyoruz. O Astana'ya yiten 2 puana nasıl yanıyorum var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bilal'in kesin golu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bana da öyle geliyor Bilal ve Selçuk gol atar bence. Mitroğlu yok. Toto Salvio yok. Bunlar büyük avantaj ama arkadaş şu Gaitan ne arızalı bir kanattır, ona ne yaparız bilmiyorum. Gaitan dursa Jonas var AMC'de. Zor takım zor. Çok zor takım. Sağlam BEK lazım bu kanatlarla baş edecek. Zeki, futbolu bilen, hızlı hatta mümkünse teknik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sabri var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Sabri yetmez Gaitan'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 herkes gol atar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar