-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 deadwoll said: Abi eheh şu adamı annem, babam, ben oturur izlerdik hiç sektirmeden. Bir de hep beraber resim falan yapardık akşamları; hep Bob Ross sayesinde. Çok güzeldi lan hayat. O zamanlar ya ressam olacaktım ya arkeolog. Sonra kardeşim doğdu. everything changed when the fire nation attacked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sdgfhfdj Şu HDP caps'ine öldüm bu arada. Gözümden yaş geldi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Ben her seferinde stream de şeye çok gülüyom ya, fırçaları yıkıyo sonra pata küte vururken etrafa "beat the devil out of it" diyor, chat yıkılıyo DEVIL = REKT BOB 1 DEVIL 0 DEVIL PWNED GG DEVIL diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 abi en iyisi oğlu steve çıkınca -smurf account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 seyrettikçe hep hatırlıyorum bölümleri aslında eskiden seyrettiğimi, hey gidi. chat de komik ama dikkat dağıtıyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 türkler dünyada en mi kötü ya, saatlerce izliyorum, bir tek türkçe "TÜRK VAR MI *KÜFÜR*" mesajları çıkıyor. nasıl bir millet yetişti böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 niye chat acik izliyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Sam said: türkler dünyada en mi kötü ya, saatlerce izliyorum, bir tek türkçe "TÜRK VAR MI *KÜFÜR*" mesajları çıkıyor. nasıl bir millet yetişti böyle. ya ikisaat baktım bulamadım yazan.... ayrıca nası yakalıyorsun o yazanı ? niye chatte bakiosun okadar akıp giderken ? haah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ahah birinin içinde kalmış, sövdü bana demin chatten lol. bob ross yayınını bunun için kullanan tek kişi, cidden acıdım. ya arada eğlenceli veya samimice güzel şey yazan birileri oluyor, "insanlık ölmemiş" deyip biraz keyifleniyorum. çoğunu görmüyorum zaten göze batacak birşey varsa "RUINED" "SAVED"lerin arasında belli öne çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Grego said: anne saçları kurtarmış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bugün son günü sanırım. :( see you, space painter.. yalnız adamcağız lenfomadan ölmüş, devamlı kullandığı boya inceltici vs'nin etkisi olmuş olabilir çünkü uçucu kimyasallar bayağı arttırıyor riski. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 evet biraz önce 30. sezon başladı. toplamda da 31 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Sam said: yalnız adamcağız lenfomadan ölmüş, devamlı kullandığı boya inceltici vs'nin etkisi olmuş olabilir çünkü uçucu kimyasallar bayağı arttırıyor riski. :/ DEVIL 1 BOB 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bob rektledi onu 406x5 kere filan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 resim bitti gibi dururken taş çalı gölgelendirme falan ekleyince gelen DAT CLUTCH lar çok iyi ehuıeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 son 3 saat lan https://pbs.twimg.com/profile_images/577309793104175104/y2jIo9dq_bigger.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yalnzı öle bi alsıtıkki, sanki adam tekrar ölcek gibi olcak cok üzücü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 abi sürekli yayınlansın nolacak ya. dönsün dursun sonsuza kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Hakikaten yaa bu dönsün dursun HEP devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 ya bob'lu son bölümünü kaçırdım galiba of, steve çıkmış son bölümde yerine. :( cennetteki mekanın çizdiğin resimler gibi olsun bob. yok şu an başladı son bölüm, kaçırmayın! 95k online ya :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 şu an başladı son episode :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Bob var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 çizdiği son resim de tam twilight of the god.. :( 100k oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bititmi skacırdımmı sonunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar