Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Derya, Yağmur ve Selin de gelecek mi? Oylar Hz. Gizem'e!
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 gelenler ısrarla yorum yapmıyor aramızda anlaştık söylemiyeceğiz olayımı oldu ben kaçırmışım.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 buluşup bir şeyler içmişler abi foruma gelip ergen gibi neyini anlatacaklar
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bingildak said: buluşup bir şeyler içmişler abi foruma gelip ergen gibi neyini anlatacaklar işte sadece o kadar değil neler oldu neler...
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 işte konuşmama kararı varmış yoksa ben anlatırım no problem (tu)
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ne oldu ki hakkaten? Ben bişi mi kaçırdım?
eldar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Black-ice said: Laurelin said: http://i.hizliresim.com/8QoBZQ.jpg gerçek paticik bu değil ulan yemin ederim photoshop sandım şunu, ahaha.
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bingildak said: buluşup bir şeyler içmişler abi foruma gelip ergen gibi neyini anlatacaklar fotoğraftakiler kimler lan ben tanımıyom çoğunu, gelip ehi ehi çok eğlendik falan yazmaları lazım normal şartlarda. içerisinde kız olan pati buluşması yok gibi bişi, doğal olarak bi g.tü kalkmışlık, üf ne biçim bir buluşma yaptık falan gibi artistlik taslamaları lazım, böyle tadı çıkmıyor.
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bingildak said: buluşup bir şeyler içmişler abi foruma gelip ergen gibi neyini anlatacaklar o resmin yas ortalamasi en az 25 lan
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 SenariouS said: bingildak said: buluşup bir şeyler içmişler abi foruma gelip ergen gibi neyini anlatacaklar o resmin yas ortalamasi en az 25 lan Ergenler gibi 8 diyip 7 de bulusmayi biliyorlar
Öne çıkan mesajlar