Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Black-ice said: abi bu da mı foruma sorulur. özür dilerim tepki göstermeden duramadım azıcık da kendi çözmeli insan problemlerini. hayır biz eşin ne tepki verir, nasıl huyları vardır, ilişkinizin rutinleri nelerdir bunları hiç bilmiyoruz ki. bilmiyorum bana çok aşırı geldi. tamam problemler paylaşılır öneri alınır da bu ne lan. basketbolla eşinin trip atmaması arasında orta yolu bulucan işte bi şekilde. çözüm bu al. biz ne bilelim nasıl yapacağını. sinirlendim biraz galba pardon. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 3 maca gidip kendin vazgecicen zaten, cok kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Masakari said: Bir kaç maça hatunuda götür. Yanına ajanda gibi bir şey al, paso yaz çiz. Bu arada sürekli maçı anlat hatuna ne yaptığını ettiğini vs.. şişir kafasını. Bir iki maç sonra zaten kendi gelmez, sende işine bakarsın. gm koca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Ergin Ataman da boyle baslamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 askere git mitat senin yokluk görmen lazım gelince büyük işler yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Askerlik duruyor mu Mithat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 eşin haklı... bu iş çok önemli bişey değil, elin veletleriyle beleşe uğraşmak lükse girer çünkü :) ama ileride girişeceğin daha önemli atraksiyonlar için tecrübe olsun bu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Wishmaster said: Askerlik duruyor mu Mithat? ahaha kendine yakın hissettin wishim masterim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Yok abi. 2 yıllık evli adam, iş hayatında stabilite yok. Askerlik de aradan çıkmamışsa neye güvenip evlendiğini merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 türklüğüne güvenmiştir işte. nokohto koromot vordor diyip 5 tane çocuk yapan işi gücü olmayan türk insanı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 aman diyim böyle yapmamak lazım di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Öyle bi planın mı vardı Ulaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mithat said: Şimdi benim bir yolunu bulup hem bu işe devam etmem , hem bir gün antrenör olacak yolu kendime açmam (hem çalışıp hem bu işe zaman ayırıp hem eşime zaman ayırarak) hem eşimi beni kanser etmeyecek ses tonunda tutmam lazım. BU yaşa gelip bu işlere sarmayıp sıfır isim bilinirliği ve çevreyle başlayıp, bir yandan işini bırakmadan, bir yandan haftada 1-2 defa çıkıp karını idare ederek nereye varmayı planlıyorsun? "Denemediğim iş kalmadı" listesinde bir madde daha olacak, birkaç ay sonra bitecek bir heves için saçma gerginliklere girme. Yok illa yaparım diyorsan da ya işini bırak basketbola yönel, ya boşan. Karnım doysun ama pastam da dursun oluyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Wishmaster said: Öyle bi planın mı vardı Ulaş :) bi arkadaşımın vardı da ondan aklıma geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Wishmaster said: Yok abi. 2 yıllık evli adam, iş hayatında stabilite yok. Askerlik de aradan çıkmamışsa neye güvenip evlendiğini merak ettim. katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Wishmaster said: Yok abi. 2 yıllık evli adam, iş hayatında stabilite yok. Askerlik de aradan çıkmamışsa neye güvenip evlendiğini merak ettim. konuyu okusana ilk postu abi zaten, 12 yaşında çocuğa yaz desen daha mantıklı olurdu sanırım. hayallerini takip etmek güzel bir şey ama, başkalarınıda senin hayallerini takip etmeye zorlayamazsın, birde çok saçma geldi yani bana öyle böyle değil, basketbol koçu olucam diye maça gitmeler vs lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Kadın haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 aslında bütün mesele çalışmayı sevmemek genel olarak bu iş bana göre değil şu işte daha başarılı olurum filan tırıvırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar