Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Şuan otelde çalışıyorum heralde sağır sultan bile duydu , burdan gelip bizle çalışıp giden bile oldu emenike. Bir milyar tane farklı iş fikri bulup hepsine atıldığımı da burda yazdım (barcade , yazılım , hamburgerci) en son denememde basketbol antrenörü olmak , zaten hali hazırda basketbolu takip ediyodum ve bir iki çevre vardı hem oynayan hem antrenör hem spiker falan. Sağı solu yokladım , bir internet sitesine scout tarzı bir iş buldum , iş buldum dediysem iş miş değil bedavaya gönüllü idealist bir durum ama fikir hoşuma gitti , 12 yaşında millet nasıl öğreniyor bu basketbolu onu öğrenmeden tony parker neden pası leonarda değilde duncana verdi demeye kalkmam benim mallığım olurdu. Gidip iki maç izlicektim 3-5 haber giricektim oradan yardırıp işte çevre olursa bir gün antrenörlüğe kadar gidicektim. Bunlar işin iş kısmı , bir de evde yaşadıklarım var. Doğruya doğru gezen tozan bir adam değilim. İşe gidiyorum eve gelip bilgisayarın başına geçiyorum sonra yatıp kalkıp tekrar iş. Şimdi bu basketbol işine girince maça falan gittim , daha ilk maçımda saat 11de döndüm diye eşim ağzıma sıçtı, konu neden bu saatte geliyosundan ziyade , neden benimle bu saatte dışarda olmuyorsun üzerine yoğunlaştı. Sen eşinle gezme gezme gezme sonra arkadaşlarınla haftada 2-3 gün maç planı yap. Şimdi ben hanıma , hem maça gidicem , hem gözlemimi yapıcam hem seninlede gezicem bundan sonra desem yemez bi kere , imkanı yok , 8 senedir beraberiz 1.5 senedir evliyiz ayda 2 kere dışarı çıkan adamım , haftada 2 çıkıcam desem bsg der. Şimdi benim bir yolunu bulup hem bu işe devam etmem , hem bir gün antrenör olacak yolu kendime açmam (hem çalışıp hem bu işe zaman ayırıp hem eşime zaman ayırarak) hem eşimi beni kanser etmeyecek ses tonunda tutmam lazım. Öneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Hangisini cok seviyorsan digerinden vazgec. ama ikili bi hayat yasama, basketbola da esine de haksizlik olur cunku. anladigim kadariyla esin anlayisli degil bu konularda, yapacak bi sey yok, bi zaman sonra BASKET MI BEN MI MITAT deyiverir, asil o zaman canin yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 eşini boşamak için ilginç bir bahane bulmuşsun, tebrikler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bu basketbol ilgini eşine söyleyince ne o öyle 10 tane adam bi topun peşinden koşuyor dicekse, eşini boşayıp kendini basketbola ada. demicekse zaten rahat rahat izin vermesi lazım destek olması lazım, onu da yapmıyorsa ilk maddeye dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sonra bu ilkede basketbol neden ileri gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 kendisine sor..durumu su anda buraya anlattigin gibi anlat..konusun..becerebilirsen 2 niz de yazin hatta kari koca potada filan gibi kose yapabilmeye calisin..o da isin isinde olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Ah ulan ah , zamanında biraz daha gezen tozan bir adam olaymışım , şimdi gül gibi takılıyodum ahmet cömert senin yakacık benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 yaş kaç 65 mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 nafaka vermiyeceksen boşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ulan senko gibi 50 tane adamım olsun, fed'i bile dize getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 senko gibi 50 adamım olsun , oturur sucuk ekmek yeriz lan ne uğraşcaz fedle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bana 1 senko yetiyor. buyuksun senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Neden içinde para geçen her topikte değişmeyen tek isim senko ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sucuk ekmek, pattisli borek... ne guzel nickler bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Günlük hayatını düzene sokmaya çalış. Hayatını düzene koymadan çocuk yapma. Kulaklarını tıka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bir kaç maça hatunuda götür. Yanına ajanda gibi bir şey al, paso yaz çiz. Bu arada sürekli maçı anlat hatuna ne yaptığını ettiğini vs.. şişir kafasını. Bir iki maç sonra zaten kendi gelmez, sende işine bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 masakari nin dediği mantklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 dasaaa said: sucuk ekmek, pattisli borek... ne guzel nickler bunlar ya. rasmon da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 sen çok fena challenge a girmişin kardeş sonun hayır olsun. Öpe öpe bırakırsın sen bu işi hiç kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Evlilik karşılıklı anlayış gerektirir. Tabi bokunu da çıkarmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 abi bu da mı foruma sorulur. özür dilerim tepki göstermeden duramadım azıcık da kendi çözmeli insan problemlerini. hayır biz eşin ne tepki verir, nasıl huyları vardır, ilişkinizin rutinleri nelerdir bunları hiç bilmiyoruz ki. bilmiyorum bana çok aşırı geldi. tamam problemler paylaşılır öneri alınır da bu ne lan. basketbolla eşinin trip atmaması arasında orta yolu bulucan işte bi şekilde. çözüm bu al. biz ne bilelim nasıl yapacağını. sinirlendim biraz galba pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 bi daha problem cikardiginda, sus kiz ustune kuma getiririm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 mitat ps3 ü bana satmadıgın için bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Masakari said: Bir kaç maça hatunuda götür. Yanına ajanda gibi bir şey al, paso yaz çiz. Bu arada sürekli maçı anlat hatuna ne yaptığını ettiğini vs.. şişir kafasını. Bir iki maç sonra zaten kendi gelmez, sende işine bakarsın. Bak bu işe yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ona kucuk surprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar