bloodjackal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Lorante said: Yeni konu açmayayım Powershift Fiesta nasıldır iyimidir??? Tam hatırlamıyorum ama 2013 modellerinde arıza veriyormuş. 2014 ve sonrası iyidir. Tek eksiği manuel modu vites üzerindeki tuşlarla olduğu için biraz ruh eksikliği yaratmış. Oda kullananın tarzına göre değişir. Fiestaya takoz falan denmiş başlarda gülerek okudum. B segmentinin en iyi yol tutan arabasına takoz sıfatı olmamış. Tasarım olarak eskimeye başladı orası doğru fakat takoz kesinlikle değil. Fiesta alacaksanız kesinlikle titanium kasa alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Bayiiden araç alacaksanız kesinlikle Gaziantep Adana Konya gibi illerden gidip alın. Çılgın pazarlık dönüyor ve daha samimi, ilgililer. Büyük şehirlerde hıyar bayiiler tok, umurlarında olmuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Yıllık hedef tutturmak için de ek indirim yapabiliyor bayiler, telefonla sorsanız da olur sıfır alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ya bu fiyatta iri adama (ama cok iri 1.95, 150 kilo vs) arac olarak bir oneriniz var mi Su an bitek Fiat 500L'ye sigabildim. Daha da bakacam ama meretin 0'i 80k, ikinci eli 60k bu marka, su modele bak derseniz gidip deyecem zaten once 0larini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Bendeki altea'da rahat edersin de altea yok artık. xl'i var, sıfır fiyati nedir bilmiyorum hiç, bi bak bence O da yokmuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Selam, Benim kuzen Adana-Mersin tarafından bir bayiden aldı. Aracı İstanbul'da teslim etti Skoda. Fiyat konusunda da üzmediler gerçekten (tu) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 60200 tl ye pejo 308 dizel manuel classic edition satmaya baslamis bayiler,30000 tl ye sifir faizle kredi veriyorlarmis kampanya dahilinde.Bu fiyata alinir bu araba,bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konumu hortlatayim. Aracimi iyi bi fiyattan sattim. Fiyatlar ucmus durumda. Bayiye gittim fabia 1.2 tsi dsg style paketi 61000 e birakiyor. 52500 e 2.el buldum kullanan var mi sizce alinir mi? 5 bin kmde temiz gibi araba. Eksper vs sokmadim henüz İbiza ufak geliyor 1.0 ecotsi daha ilgimi cekse de arkaya insan oturamaz. Polo şirket araci heycanlandirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 50k ye ya doblogiller var..ya da 1.0 1.2 1.3 giris seviyesi cihazlar sifir..fiesta filan ..1.25 benzinli..bildigin giris seviyesi iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Otm sart. 1.25 fiesta da almam ya. Berbat motor zaten. Anca 1.6 powershift ama o da sktı artk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Suzuki Swift var 4 ileri otm. Kullanan biri şanzımanın çalışma tarzını yazmış: https://eksisozluk.com/entry/62513844 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Dartanian said: Konumu hortlatayim. Aracimi iyi bi fiyattan sattim. ama daha kötü bir fiyyatn yeni araç alacakasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Selam, Kuzenim geçen aralık ayında aldı 52bin lira civarına; aynı bahsettiğinden. Sonra da chip yaptırdı ve oldukça memnun. Geçen hafta gelip 15" kışlıklarını aldı benden. Ekstradan 17" jant aldı. Yol tutuşu daha dinamik oluyor ama konfor ve tüketim artıyor. Küçük diskler de çirkin duruyor : 15" TS850 kışlıklarıyla kıyaslayınca 17" Pzero'ları, kafadan yazlık set +1,5 litre/100km fazla tüketiyor. Kendisi oldukça memnun aracından. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mino said: Suzuki Swift var 4 ileri otm. Kullanan biri şanzımanın çalışma tarzını yazmış: https://eksisozluk.com/entry/62513844 http://gaadiwaadi.com/wp-content/uploads/2016/06/2017-Suzuki-Swift-rear.jpg Yenisi daha güzel olmuş. Alınır aslında ama hatun arabası diye dalga geçerler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 paramecium said: Selam, Kuzenim geçen aralık ayında aldı 52bin lira civarına; aynı bahsettiğinden. Sonra da chip yaptırdı ve oldukça memnun. Geçen hafta gelip 15" kışlıklarını aldı benden. Ekstradan 17" jant aldı. Yol tutuşu daha dinamik oluyor ama konfor ve tüketim artıyor. Küçük diskler de çirkin duruyor : 15" TS850 kışlıklarıyla kıyaslayınca 17" Pzero'ları, kafadan yazlık set +1,5 litre/100km fazla tüketiyor. Kendisi oldukça memnun aracından. Saygılar. Benim chip vs. Dertlerim yok abi. 10 saniyelik bi hizlanma bana yeter cok bile. Limitlerini zorlayim gibi dusuncem de yok. 15 olsun daha konforlu olsun ve az yaksin. Onemli olan ben 5 yil 95 bin km corsa kullandim. Bu da beni bi o kadar gotürsün istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Selam, Basmadığın sürece oldukça ekonomik bir tüketimi var. Seni uzun süre götürür, üzmez. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar