Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Rasmon said: Gidilen yer özel bi işletme. Metroda yer sorunu olur, parkta bahçede yere çöp atılır, mangalda ağaca hasar verilir duyarlılık göster de özel mülkte neyin duyarlılığı. Muhattabın işletmedir, durumu belirtirsin bi yaptırım yoksa da çeker gidersen bi daha uğramazsın. +1 ayrıca ne idüğü belirsiz başka müşterilerle muhatab olmak zorunda mıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Baggio said: Black-ice said: bu tarz haksızlıklara karşı insanlara sarma görevini biz yaşlı ve emekli teyze/amcalara bırakmıştık ancak baggio da özenmiş. Kibar ve sakin bir şekilde "ya tutarsa" diye bir defa söyledim, odun olduklarını görünce de önüme döndüm. Şu kadarının insanlık görevi olduğunu düşünüyorum. Dakikalarca gereksiz atışıp huzur kaçırmak lazım emekli seviyesine erişmek için, ileride inşallah :p olur olur gelecek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 6 kişilik yer dediğin durumda koltuk söz konusu mu, yoksa orası da sandalye mi? Genelde 2 kişilik masalarda rahatsız olmak üzere özel olarak tasarlanmış sandalyeler oluyor, köşelerdeki masalarda geniş rahat koltuklar koyuyorlar, aynı durumu göz önüne getirince onlara hak verdim açıkçası. Ama 6 kişilik masada da aynı sandalyeler varsa yaptıkları saçma denilebilir. Diğer masanın konfor olarak ne + ları var onları söyleyebilsen daha rahat cevap verilebilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 ShadowFury said: 6 kişilik yer dediğin durumda koltuk söz konusu mu, yoksa orası da sandalye mi? Genelde 2 kişilik masalarda rahatsız olmak üzere özel olarak tasarlanmış sandalyeler oluyor, köşelerdeki masalarda geniş rahat koltuklar koyuyorlar, aynı durumu göz önüne getirince onlara hak verdim açıkçası. 15-20 dk yiyeceğim fastfood için götüm rahat etsin diye 2 kişi, 6 kişilik yeri yine de gasp etmem sorry. Bu tarz olaylar tek başına basit duruyor belki ama bir topluluğun genel kültür değerleri minik minik bir sürü bu tarz basitliklerle şekilleniyor. Bizim millet genetik olarak empati özürlü ve egoist. Bu hikayede Baggio'ya şu atarı yapan kadın yarın bir gün tam tersi pozisyonda pişkin pişkin benzer bir atarı bu sefer oturanlara yapacak, ahlak dersi vere vere böyle hem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Smoke said: Arabayla sağa döneceksindir ama kuyruk vardır. Mal gibi beklersin soldan 3-5-10 tane araba kaynak yapar, ikinci hatta üçüncü sıralar oluşur. Sen mal gibi beklediğinde kalırsın. müsaade etmediğin için öyle oluyor ama, duyguların mantığını yeniyor. http://lifehacker.com/the-right-way-to-merge-lanes-to-avoid-traffic-jams-and-1501148503 tabii girenler de insan gibi girecek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 abi hele geçen allahım delirecem. bu sidezoomer olayını okuyunca aklıma geldi. sanırım altunizadeden boğaz köprüsüne bağlanıyorum. iki şeritli yılan gibi yol, bi tarafı kilometrelerce sıra, diğer taraf bomboş. kaptırmışım kendimi yardırıyorum, bir de ne göreyim yol çat ikiye ayrıldı bi şerit köprüye bi şerit altunizadeye geri, mal gibi kaldım. geri dönüp sıranın en başından girdim. sonra millet o kadar kuyruğu sen atla, sıraya kaynak olmaya çalış. katil olasın geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 beyaz yaka case değil ama anlatayım bugün sirkeci marmaraydayız dedemle, yukarı çıkıcaz asansöre binelim dedi. bizden önceki tayfa gençli yaşlılı bindi, içerde 3 4 tane genç var. asansör ağır geldi inin diyo asansör. kimse inmiyo, sırada bekleyen yaşlı bi adam "ihtiyarlar insin" dedi. hala kimse anlamıyo "ihtiyarlar insin ağır geliyo" dedi. üstüne alınan genç yok hala. yaşlı 2tane amca indi ondan sora herif yapıştırdı küfür, kalabalığna döndü bunların aileleri de asalak falan diye. lan dedim ben de yanımdakinin dedem olduğunu belli edeyim de bari sdfks. hatta dedeme üstte buluşuruz dedim bulamassın falan dedi. inenlere yol verelim anonsu yapılıyo ülkede hala. çok uzağa bakmamak lazım bazı şeyler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Baggio said: Kamusal alan değilmiş de, AVM'ymiş de, götüyle okuyan veya normalde aynı öküzlükte davrandığı için kendince justify etmeye çalışan insan kitlesine hayran kaldım ya. Bencil davar turnusolu gibi konu olmuş istemeden, yem olarak düşünerek açmamıştım halbuki. - Olay hak, hukuk değil arkadaşlar. Öyle bir hakkı olmasa kibarca bir uyarıp sonra sittiretmek yerine diretirim zaten. Tabii ki kanunen özgürler ama öküz de olmasalar fena olmaz, değil mi? - Olayın yaşandığı yer AVEME değil, 8-10 tane yemek yeri ve Migros Jet'ten oluşan, çevre plazalardan insanların sadece ve sadece öğlen yemek yemeye geldiği dandik bir yer. Olay da 12:45 civarında, tıklım tıklım herkesin yemek yemeye çalıştığı saatte gerçekleşiyor. Herkes senin gibi, daha 3 dakika önce sen zar zor yer bulmuşsun. Buna empati yapmayacaksın da daha neye yapacaksın ya hayatında? - Artık yer bulmuşsun yani. Hani ayaktayken ilk boşalan yer o kocaman yer olur, mecbur oturursun, yabancı da gelse buyur edersin veya kendi masanı ayırırsın falan anlarım. Çantanı montunu sandalyeye asıvermek zor geldi diye gidip yer değiştirip 4 kişinin daha oturabileceği yeri alıkoyuyorsun, nedir lan bu? Andaval mısınız şunu savunuyorsunuz? Bir gün o oturan öküz değil de ayakta kalan kişi olursanız aklınıza bu topik gelir, ha gelip "abi haklıymışsın ya hoş değilmiş" yazacak olgunluk ya da göt hiçbirinizde olmaz ama bari kendi içinizde hatırlarsınız, o gün size selam olsun diyorum ve kaçıyorum. abi ben dönen dramanın hepsini okumadım, şimdi dalcam. sadece alıntılamak istedim. bi kere herşeyden önce türk insanından beklentin biraz fazla gibi geldi bana. şurda klasik "abi milletimiz salak ööö" edebiyatı yapmıcam tabi ki. sadece böyle interaktif şekilde dahil olduğum 2 tane olayı paylaşıcam. saçlarım dalgalı. antonyo banderas ruhu taşıyor her bir tel. ve havlu sarmaktansa bere takıyorum ben duştan çıktıktan sonra. yoksa kabarıyor. ibrahim tatlıses oluyorum. evde bebeğim diye şarkı söylüyorum. 2 yıl önce bi arkadaşım gelicekti kalmaya. evin yakınındaki avm bilinen bi avm. dedim ki oraya gel ben seni alıyım, şehrin yabancısı değildi zaten arkadaş. geldi. duştan çıktım, almaya gidiyorum. yanımdan bir çift geçti. ikisinin de benden 3-5 yaş büyük olduğunu tahmin ettiğim ikiliden dişi olanı hemen yanlarından geçtiğimde "kış gibi bere takmış" diyip güldü salak salak... durdum. gözlerimi yuvarladım. geriye döndüm, "pardon!" dedim, "saçlarım çok dalgalı ve bere takmadığımda gerçekten kabarıyorlar." oğlan bişey demedi. şaşkın ve suskundu. ürkek ve de mağrur bir yeti gibiydi hayvan. kız ise salak salak "e banane?" dedi. ben de tam olarak bu cevabı beklediğimden "dimi ama?" diye yabıştırıp adrenalin raşı soğumadan "ikiliden sığır olanı beni döver mi lan acaba?" diye tırsaraktan hızlı adımlarla uzaklaştım ordan. diğerini paylaşmaktan şu an vazgeçtim. çünkü you get the idea. yani yoldan tutup çevirdiğin rastgele bir insanın mal olma ihtimali çok yüksek. ve ben inanıyorum ki, medeniyet türk toplumuna gerçekten ama gerçekten çok uzak bi kavram. oturmamış ve oturmayacak bi kavram. ben düşüncelerimin çok çılgın olduğunu, yeri göğü oynatabilecek kalibrede olduğunu tabi ki de iddia etmiyorum, edemem. edemem fırat edemem. ama gel gör ki insanlar da bomboş be abi. boş beleş. dedikodu ile başlayıp biten hayatlar var lan. ortaokul, lise, üniversite dedikodusu. iş yeri dedikodusu. mahalle dedikodusu. i mean...wtf man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 //ilk mesajı okudum sadece 2-3 kisi gelirsede yanlarına otursun onların nolcak fastfood mekan zaten. ki geçen böyle oldu ön tarafımızda digerleride gidin masamızdan demedi, meraba-meraba . yaşayın gecin mk ne takıyosunuz böle şeyleri gereksiz stress // hatta eksik okumusum 2 kisilik masadan 6lıya geçmişler neyse yapcak bisi kalmadı benim için asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Teşekkürler Paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 TheRiverBelow said: iyi de o adamlar devlet. sen orda devletin polisine ne hadle? elim ayağım titredi şu an düşününce. allah büyük yarabbi eurinho besmeralda Şu post'unu imzam yapmak istiyorum iznin varsa. Özellikle besmeralda kısmı hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 plaza çalışanı elit carls jr çok karışık geldi bana bu kavramlar nası bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 >plaza çalışanı >elit >carls jr choose one dır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Sparkcaster said: aptal salak şeylere duyar kasmanıza canım sıkıldı ülke boktan o konuda şüphe yok da NEDEN 6 KİŞİLİK MASAYA OTURUYORSUNUZ NEDEN İNSANLAR AVMDE FASTFOOD YİYECEK YER BULAMIYOR duyarıyla ilk kez karşılaşıyorum Ne alakası var abi aptal salak şeylere duyar kasmakla. Kendinden başkasına saygısı olmayan insanların hareketlerinden çok iyi bir örnek. Aklından geçmiyor bile "lan ben 2 kişiyim, içerisi hınca hınç dolu, 4 kişilik masaya geçersem daha büyük gruplar sırf ben çantamı koyabileyim diye ayakta kalacak" diye. Geçmesi lazım, medeniyet seviyesi belli bir oranın üstüne çıkmış ülkelerin insanlarının aklından geçiyor. Biz şuraya da sığarız siz gelin buraya oturun diyen kaç tane insan gördüm ben, vay anasını lan dedim. Aptal saptal şeylere duyar kasmak değil bunun adı. İnsanlardan insan gibi hareket etmelerini beklemek, hak hukuk olmasa da kendi rahatı kadar başkasının rahatına da saygı duyabilmelerini beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Sparkcaster said: Adamlar batan gemideki 10 kişilik bota 2 kişi atlayıp kaçmış olsa bu söylediğinizin mantığı olurdu Bunu da quotelıycam. Çok haksızsın aptal Arda. Bir insanın başka bir insana olan saygısını ve hoşgörüsünü sadece ve sadece ölüm kalım anında göstermesi gerektiğine, onun dışında herkesin kendinden sorumlu olup başkalarına saygı duyması gerekmediğine inanıyorsan sen de medeniyet seviyeni gözden geçir abi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Kafalarina at emine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Pardon kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Çok sinirlendim Yankı beni de götür yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 adam hamburger yemiş bide utanmadan buraya yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bu ne abi bunu mu tartıştınız 8 sayfa ciddi anlamda. Bu arada Malezya'da hiç böyle şeyler yok. Herkes çok kibar. Geçen ters yöne girdim, farkedene kadar 5 dk geçti. Karışmdaki çinli bayan öylece bekledi ben anlayana kadar, ne korna ne bir şey. Bu kadar medeniyet fazla diye düşünmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Xaenin said: Çok sinirlendim Yankı beni de götür yanında. sinirlendigin adam da icimizden biri olm. muhtar aday adayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 O yüzden ekstra sinirleniyorum abi, böyle kalifiye adamların böyle düşünmüyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 sipeyskeyk said: Bu ne abi bunu mu tartıştınız 8 sayfa ciddi anlamda. Bu arada Malezya'da hiç böyle şeyler yok. Herkes çok kibar. Geçen ters yöne girdim, farkedene kadar 5 dk geçti. Karışmdaki çinli bayan öylece bekledi ben anlayana kadar, ne korna ne bir şey. Bu kadar medeniyet fazla diye düşünmedim değil. iyi bari turkiye malezya ol(a)maz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Yok olamaz, arada medeniyet anlamında 10 gömlek fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 benim ciddi anlamda türkiyedeki beyaz yakanın genel olarak insanlara bakış açısında sıkıntı olduğunu düşünüyorum. şu an çalıştığım yer ikinci iş yerim. ilk iş yerimden bahsedeyim. otomotiv yan sanayi fabrikası. lojistik departmanı olarak 15-16 kişi falanız. o departmanın içerisindeki 2 takımdan birindeyim 7-8 kişi olarak. bir de lider var başımızda. "çok iyi" anlaşan bir ekipten bahsediyoruz. yaşlar yakın. herkes endüstri mühendisi. ama ekibin ben hariç ortak noktası şu, ortalıkta kim yoksa onun arkasından geçirmek. takım full ise, müdüre geçirmek, ya da genel müdüre geçirmek. yüz yüze herkes sabah şekerleri. ama "çok iyi" anlaşılıyor sormayın... haftasonları kahvaltılara gitmeler, çıkışta kadıköye akmalar... ama biri eksildi mi gruptan, yağdırıyorlar arkasından. mesela çok ilginç. bunlardan ikisi evlendi. birinin diğerinin ardından dediklerini biliyorum. bu kadar karaktersizlik olmaz. genel müdür oldukça başarılı bir adamdı mesela, adam romen, 30 yaşında genel müdür olmuş. yağdırıyor emirleri... çok da değişik bir durum değil. adamın arkasından neler denmedi. köyüne -burada köy olarak romanyadan bahsediliyor- şirket aracıyla gidermiş köy meydanında kornayla tur atarmış. aslında genel müdür kimseyi kontrol edemezmiş, hiçbir boktan anladığı yokmuş falan filan... ama karşısına geçince evet tamam haklısınız efendim tripleri. yani bu neyin kuyruk acısı, neyin nefreti ben anlayamıyorum. ilk başlarda uzun bir süre milletin kendini kanıtlama çabası olarak düşünmüştüm, düzelir belki zamanla demiştim. ama takım dağıldı, ortak bir öğe kalmadı aynı tas aynı hamam. bir kahvaltıya gittim en son, durumda değişiklik yok, bir daha görüşmedim hiç biriyle. garip bir nefreti var insanların birbirine karşı. şu anda mesela yeni işim gereği yukarıdaki durumda kalan değişik şirketleri de görüyorum. aynı durum. ülkenin suyunda var bir gariplik sanırım. Yurt dışı projelere de gidiyorum ara sıra, bu nefretin gıcıklığın zerresi yok. oh lan içimi döktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar