Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz yaka mal chronicles

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:
polise bağırıyorum baksanıza şuraya ya diye. polis eve yukarı çıkıp bana kimlik kontrolü istiyor karakola götürmeye kalkıyor. aşağıda yumruklaşan adamlar var yanlarından geçip beni polise hakaretten götürmeye kalkıyolar. baksanıza kardeşim falan dedim diye bu arada.
iyi de o adamlar devlet. sen orda devletin polisine ne hadle? elim ayağım titredi şu an düşününce. allah büyük yarabbi eurinho besmeralda
Sosyal ağlarda paylaş

bizim arkadaşı döven polisle arkadaşın arasına girdim diye polis karakola döndükten sonra amirine bana tekme atıp küfür etti aldıralım amirim diye baya bi şikayet etmiş yıllar önce, bi abimiz sağolsun binbir dil döküp yalvarıp amiri ikna etmiş. böyle şerefsiz bunlar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Madcat said:

istanbul'da çalışıp ama insanlar çok kötü diye ağlayıp konu açmak yeni moda oldu yalnız.

İş yok ki abi çoğu sektör için başka şehirlerde.

tamam iş yok, zorunluluktan çalışıyor insanlar, kimse insanlarını çok sevdiği falan yok ama yani genel olarak bir tahammülsüzlük var.

askere gidip bunlar ne cahil adamlar diyip gidemiyorsan, başka şehirlerde iş yok diye oradan kaçamıyorsun aynı hesap.
Sosyal ağlarda paylaş

http://publisher.attn.com/sites/default/files/southpark.jpg

PC principlei sacma tartismalariniza karistirmayin :(

ha is vs denmis sirf is degil butun hersey istanbulda, memlekette bir konuda uzmanlasmis herkes bu sehirde yasiyor hatta. onu gectim magzasiydi, teknik servisiydi filan hepsi burda filan. butun hayati tek bri sehire odakli kurunca bole gadabet bir ulkenin ortaya cikmasina on ayak oluyor iste, 40 sehri topluyorsun 1 istanbul etmiyor sonra
Sosyal ağlarda paylaş

gayet normal tepki vermiş adam gitmiş uyarmış insanlar oturacak yer bulamıyo falan diyip. onların çirkefleşmesi sıkıntı burda. aa doğru ya falan diyip kalksalar abi düşünmemişler gayette normal derdik. adama çıkışmaları falan saçma millet sonuçta işten çıkmış yemek yemeye (malesef karla gitmişler) bu dallamalar rahat oturacak diye sıra mı beklesinler?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...