Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Peregrin said: telefon sessizdeydi zaten dayicim, cebimde vibrator gibi titremesin diye cikardim. ses çıkardığına göre sessizde değilmiş? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Madcat said: istanbul'da çalışıp ama insanlar çok kötü diye ağlayıp konu açmak yeni moda oldu yalnız. İş yok ki abi çoğu sektör için başka şehirlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Sparkcaster said: abi çok afedersin ama SANANE? Olm senin boyu kisaltalim azcik. Oksijensiz kaliyosun, kafan karisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Liebe said: Peregrin said: telefon sessizdeydi zaten dayicim, cebimde vibrator gibi titremesin diye cikardim. ses çıkardığına göre sessizde değilmiş? :D http://i.imgur.com/4mIl1CH.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Vingthor said: polise bağırıyorum baksanıza şuraya ya diye. polis eve yukarı çıkıp bana kimlik kontrolü istiyor karakola götürmeye kalkıyor. aşağıda yumruklaşan adamlar var yanlarından geçip beni polise hakaretten götürmeye kalkıyolar. baksanıza kardeşim falan dedim diye bu arada. iyi de o adamlar devlet. sen orda devletin polisine ne hadle? elim ayağım titredi şu an düşününce. allah büyük yarabbi eurinho besmeralda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 istanbul 10 üzerinden 6 kötüyse diğer şehirler 8 kötü maalesef. zaten istanbulda can sıkan insanlar diğer şehirlerden taze gelenler. 1-2 kuşak sonra anca adapte oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Xaenin said: geri kalanini verebilecek sehir dunyada bile sayili vohuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 river sen Londra'da falan degilsin di mi? Benim bi arkadas gibi konustun ayni, oysan cikista gelip dovucem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Titreşim =/= Sessiz Ses zaten titreşim sonucu oluşur, cahillikte sınır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 µh said: Madcat said: istanbul'da çalışıp ama insanlar çok kötü diye ağlayıp konu açmak yeni moda oldu yalnız. İş yok ki abi çoğu sektör için başka şehirlerde. https://d.gr-assets.com/hostedimages/1380222758ra/582337.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bizim arkadaşı döven polisle arkadaşın arasına girdim diye polis karakola döndükten sonra amirine bana tekme atıp küfür etti aldıralım amirim diye baya bi şikayet etmiş yıllar önce, bi abimiz sağolsun binbir dil döküp yalvarıp amiri ikna etmiş. böyle şerefsiz bunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Baggio said: https://ryangustafson13.files.wordpress.com/2015/09/untitled.png ahahahah baggioyu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=NLaNQ_hI4E8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 di said: river sen Londra'da falan degilsin di mi? Benim bi arkadas gibi konustun ayni, oysan cikista gelip dovucem. =)ben ege ya, izmir olmayan ege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 şorme baya kötü analiz etmişsin yine. baggio baya PC Principal değil olaylarda. ülkeye şöyle temizinden 3 milyon PC principal gerekiyor, orası ayrı. dayata dayata sokacak beyinlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 3 milyon fazla iyimser bi sayı değil mi ama :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 abi espiri yapıyorum ya. olm niye böyle yapıyorsunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 sen onu bosver ukraynalilardan haber ver sorme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 daha hala izmir denmemiş lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 µh said: Madcat said: istanbul'da çalışıp ama insanlar çok kötü diye ağlayıp konu açmak yeni moda oldu yalnız. İş yok ki abi çoğu sektör için başka şehirlerde. tamam iş yok, zorunluluktan çalışıyor insanlar, kimse insanlarını çok sevdiği falan yok ama yani genel olarak bir tahammülsüzlük var. askere gidip bunlar ne cahil adamlar diyip gidemiyorsan, başka şehirlerde iş yok diye oradan kaçamıyorsun aynı hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Abi adamlar aptal vs olabilir de yani yere gazete serip mangal yakmamışlar, mont ve çanta koymak için boş ve büyük yere geçmişler, hikayede anlatılan bu, verdikleri tepkiden bağımsız bi gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Abi hayatını başkalarını hiç bir şekilde düşünmeden yaşamakla dediğin şey arasında hiç bir kalite farkı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 http://publisher.attn.com/sites/default/files/southpark.jpg PC principlei sacma tartismalariniza karistirmayin :( ha is vs denmis sirf is degil butun hersey istanbulda, memlekette bir konuda uzmanlasmis herkes bu sehirde yasiyor hatta. onu gectim magzasiydi, teknik servisiydi filan hepsi burda filan. butun hayati tek bri sehire odakli kurunca bole gadabet bir ulkenin ortaya cikmasina on ayak oluyor iste, 40 sehri topluyorsun 1 istanbul etmiyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Adamlar batan gemideki 10 kişilik bota 2 kişi atlayıp kaçmış olsa bu söylediğinizin mantığı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 gayet normal tepki vermiş adam gitmiş uyarmış insanlar oturacak yer bulamıyo falan diyip. onların çirkefleşmesi sıkıntı burda. aa doğru ya falan diyip kalksalar abi düşünmemişler gayette normal derdik. adama çıkışmaları falan saçma millet sonuçta işten çıkmış yemek yemeye (malesef karla gitmişler) bu dallamalar rahat oturacak diye sıra mı beklesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar