di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Laurelin said: sene 2015 hala yemek yiyen var ya, yemek yemek ne fakirmisiniz? The diet is strong on this one. sdf
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 baggio, ilk paticiğe üye olduğumdan beri verdiği ayarlarla aksi tavırlarıyla hep korkulu rüyam olmuştur. hep bu adamın çok ters biri olduğunu söyler, bu angel wingleri kim buna verdi lan diye falan sorgulardım. ama o zamanlar 12 yaşımda olduğum için kimse dinlemezdi beni tabi. şimdi anladım ki haklıymışım. yan masaya sarmalar falan. gıcıksın işte gıcık.
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 benim anladığım op kendi 1 kişi olarak 2 kişilik masaya oturmuş. karşısındaki 2 kişi 4 kişilik masaya oturunca sinirlenmiş. 1/2=2/4 seninde aynı mantık çerçevesinde 2 kişinin oturabileceği bir masayı işgal etmeyip alıp gidip ofisinde vs yemen lazım. ayrıca sanane yani? her insan yemeğini güzel beğendiği bir masada vs yemek ister, geçmişlerdir düşünmeden nedir? SANANE?
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 diploma cehaleti alir, eseklik bâki. ikiniz icin de gecerli bu. -- Ben de gecenlerde filmekimi filmine (me&earl&dying girl) gittigimde telefonum caldi, cebimden cikarip mesgule attim (telefon sessizdeydi zaten) mesaj attim, filmdeyim sonra ararim diye. 2 yan koltukta oturan izmirli chp kadin kollari uyesi AY BU SINEMALARDA TELEFON YUZUNDEN FILIME ODAKLANAMIYOM YA DOMAT CIGDEM BOYOZ ATATURK vs diye diye filmin sonunu getirdi. film bittikten sonra yaklastim efendi efendi yanina "TEYZECIM ben de boyle bi sanat haftasi filminde telefonlardan hazzetmiyorum ama titremesini engellemek icin yaptim, kusura bakmayin TEYZECIM" dedim. insanlar sikkodur, bosver.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Lectre said: benim anladığım op kendi 1 kişi olarak 2 kişilik masaya oturmuş. karşısındaki 2 kişi 4 kişilik masaya oturunca sinirlenmiş. 1/2=2/4 seninde aynı mantık çerçevesinde 2 kişinin oturabileceği bir masayı işgal etmeyip alıp gidip ofisinde vs yemen lazım. ayrıca sanane yani? her insan yemeğini güzel beğendiği bir masada vs yemek ister, geçmişlerdir düşünmeden nedir? SANANE? Yok yavrus 4 değil, 6 kişilik masa. Mağazada da tek kişilik masa yok, yapabileceğim bir şey yok o konuda. Tek sayılar, çift sayılar, mod falan. Yapsalar İstinye Park'taki boydan boya barımsı dizaynı, oraya otururum. Düşünmeden geçtilerse ben düşündürttüğümde "valla ya vay amk bi daha yapmayalım..." der otururlar. Üste çıkıp çirkeflik, bencillik, düşüncesizlik yapmak onu da alıp götürüyor. Normal bir zamanda atıyorum Starbucks'ta sırf yumuşak koltuk diye 4 kişilik yere tek çöreklenen görgüsüzler de oluyor da, %100 keyif yeri olduğundan sarmıyorum elbette. Fakat tam öğlen yemeği saatinde bir fast food restoranında kendin bile fellik fellik yer arayıp da, sonra aynı empatiyi başkasına göstrmeyip ayı gibi yer israfı yaptığında ayının teki oluyorsun malesef. "Kanka sen başta olsan kendine 3-5 bişey almaz mısın, çalıyorlar ama iş yapıyorlar" diyen adamlardan farkı yok şurada "sana ne" diyenlerin, belli ki kendileri de aynı bencillikleri yapıyorlar günlük hayatta :p
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bence kesin "arkadaşlar gelecek onun için buraya geçtik" diye lafı çaktılar, baggio da hayalindeki o kapağı koyamadı diye burda böyle anlatıyor :(
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Black-ice said: baggio, ilk paticiğe üye olduğumdan beri verdiği ayarlarla aksi tavırlarıyla hep korkulu rüyam olmuştur. hep bu adamın çok ters biri olduğunu söyler, bu angel wingleri kim buna verdi lan diye falan sorgulardım. ama o zamanlar 12 yaşımda olduğum için kimse dinlemezdi beni tabi. şimdi anladım ki haklıymışım. yan masaya sarmalar falan. gıcıksın işte gıcık. Ne alakası var lan ters cevap verince yardımsever olunmuyor mu :p Günlük hayatta aşırı ters giden insanlara/olaylara haddinizi aşmadan tepki vermek genel hitabet açısından iyidir, hem bir şans vermiş olursunuz karşıdakine, belki hakikaten boşluğuna gelmiştir veya o şekilde düşünmemiştir. Herkes bu örnekteki gibi dangalak olacak diye bir kaide yok. Bir kişinin bir huyunu düzeltsem kardır, 30 saniye harcamanın bir zararı olmaz. Anlamıyorsa da burada çekiştiririz işte, eğlence çıkar.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 op muhtemelen tek kişi olarak 2 kişilik yer işgal ettiği için bile belli bi miktar mahçubiyeti içinde yaşarken böylesi bi şeyi görünce haklı olarak tepki vermiş. ama yinede gerçekten sanane asdfgh bırak mekan sahibi dert etsin.
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Peregrin said: diploma cehaleti alir, eseklik bâki. ikiniz icin de gecerli bu. -- Ben de gecenlerde filmekimi filmine (me&earl&dying girl) gittigimde telefonum caldi, cebimden cikarip mesgule attim (telefon sessizdeydi zaten) mesaj attim, filmdeyim sonra ararim diye. 2 yan koltukta oturan izmirli chp kadin kollari uyesi AY BU SINEMALARDA TELEFON YUZUNDEN FILIME ODAKLANAMIYOM YA DOMAT CIGDEM BOYOZ ATATURK vs diye diye filmin sonunu getirdi. film bittikten sonra yaklastim efendi efendi yanina "TEYZECIM ben de boyle bi sanat haftasi filminde telefonlardan hazzetmiyorum ama titremesini engellemek icin yaptim, kusura bakmayin TEYZECIM" dedim. insanlar sikkodur, bosver. Bu Ataturk de ne saapmis arkadas, adini anmadan post atamaz olmussunuz. Neyse, gayet okuzluk yapmissin. Sinemadasin, karanlik ortamdasin, acip mesaj yazinca gunes gibi doguyo o telefon salonun bi ucundan ve evet rahatsiz ediyo. Sinemaya girerken kapatmis olman ya da sessize almis olman gereken telefon caliyosa titriyosa mesgule dusur at cebine, durmuyosa karsidaki sessize al telefonu at cebine. O da olmuyosa doktorsan cik salondan konus, geri gir sonra. Secenek bol.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 baggio iş senin istinyedemi? gelirim kahve içmeye :D
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 İyi yapmışsın abi. Türk milletinin benim işim olsun da başkaları sikimde değil mantığı her gün sinir krizi geçirtiyor bana da. Daha bugün işe gelirken arabada başıma geldi. Sağ şeritten gidiyorum ortaya geçicem. Orta şeritte benim arkamdaki arabanın önüne cart diye başka bi araba kırdı ne bi sinyal var ne bişey. Ben de geçicem diye sinyal verdim sola, yavaş yavaş adamın önüne hallenmeye başladım. Adamla da aramda mesafe var yani, yavaşlamasına bile gerek yok. Cayır cayır selektör yapıyor. E ulan hayvanoğlu hayvan daha 5 saniye olmamış sen ne sinyal ne bişey vermeden adamın önüne kırıp herife fren yaptırmışsın, 5 saniye sonra başka biri medeni bir şekilde "ben buraya geçiyorum haberin olsun" diyince anında selektöre asılıyorsun. Nefret ediyorum nefret.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 olm forum olarak ne kadar gerginiz lan.
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 imamizer said: olm forum olarak ne kadar gerginiz lan. Omuzlarim fena omuzlarim. Bi ovsana.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Abi 6 haftadır yurtdışındaydım, yemin ederim sabah güne sinirle başlamak ne demek unutmuşum yani.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Ogle yemegini fast food restoraninda yeme gafletinde bulunarak zaten olmayacak duaya amin demissin. simdi tabi bir cok kisiye sacma gelecek belki ama, fast food restoranindaki yemekler zaten apaci yemegi. hadi arada yemek sepetinden keyif olarak soylersin ama ogle yemegi icin yenecek sey degil zaten. ha gidip eli yuzu duzgun bir restoran yerine orda yersende bu tip apaciliklere katlanacaksin. bu sadece tr ozgu birsey degil, dunyanin neresinde olursa olsun ogle vakti tiklim tikis fast food zincirine gidersen biri bunu yapacaktir buyuk olasilikla. ya "elit" diye tabir edilen "eli yuzu duzgun" mekanlarda yiyeceksin, ya da paket yaptirip gidip sirketin kantininde dinlenme alaninda falan yiyeceksin. cincin'e tasinip, gasp'tan sikayet etmek gibi birsey olmus bu.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Xaenin said: İyi yapmışsın abi. Türk milletinin benim işim olsun da başkaları sikimde değil mantığı her gün sinir krizi geçirtiyor bana da. Daha bugün işe gelirken arabada başıma geldi. Sağ şeritten gidiyorum ortaya geçicem. Orta şeritte benim arkamdaki arabanın önüne cart diye başka bi araba kırdı ne bi sinyal var ne bişey. Ben de geçicem diye sinyal verdim sola, yavaş yavaş adamın önüne hallenmeye başladım. Adamla da aramda mesafe var yani, yavaşlamasına bile gerek yok. Cayır cayır selektör yapıyor. E ulan hayvanoğlu hayvan daha 5 saniye olmamış sen ne sinyal ne bişey vermeden adamın önüne kırıp herife fren yaptırmışsın, 5 saniye sonra başka biri medeni bir şekilde "ben buraya geçiyorum haberin olsun" diyince anında selektöre asılıyorsun. Nefret ediyorum nefret. Onun örneği çok canım. Mesela sen sol şerittesin, orta şerittekinin önüne sağ şeritten bir araba giriyor bir anda kırıp. Bu ortadaki de hem yapılana kızıyor korna sellektör falan yapıyor, hem de gelip aynı anda senin önüne kırıyor o adamın arkasında kalmayacak diye inatlaşmaktan. Senin evine hırsız girdi diye gidip komşunun evini soymaktan bir farkı yok yani. Madem kendine yapılmasın istemiyorsun, saniyesinde başkasına yapma. Trafik apayrı bir macera ama zaten İstanbul'da, girersek çıkamayız.
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Uçağa binmek için sıraya girersin, daha ne olduğunu anlamadan arkandaki yanına paralel sıra oluşturmuş hatta yavaş yavaş önüne geçmiştir. Arabayla sağa döneceksindir ama kuyruk vardır. Mal gibi beklersin soldan 3-5-10 tane araba kaynak yapar, ikinci hatta üçüncü sıralar oluşur. Sen mal gibi beklediğinde kalırsın. Yolda birine yol verirsin arabayla, onun arkasındaki araba da illa o burnunu sokmak için uğraşır. Müslüman geçinen bir ülke olarak İslam'daki En büyük günahlardan biri olan kul hakkını çok kolay yiyoruz maşallah. İnsanımız öküz işte. Düşüncesiz ve gereksiz bir millet olmuşuz.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Smoke said: Müslüman geçinen bir ülke olarak İslam'daki En büyük günahlardan biri olan kul hakkını çok kolay yiyoruz maşallah. İşin özü şu ya. Affı olmayan günah bir de, hak sahibinden başkası affedemiyor Allah dahil, ama süper Müslüman olduğumuzdan namaz kılsak oruç tutsak yetiyor tabii.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 tüm enerjimi aldı bu konuya. iş çıkışı anasöre binerken birilerini dirseklemeyi düşünüyorum.
di Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Xaenin said: Abi 6 haftadır yurtdışındaydım, yemin ederim sabah güne sinirle başlamak ne demek unutmuşum yani. En kotusu de normalini gorup donmek lan zaten. Onceki senelerden birinde taksinin biri kirmizi isikta yasli bi teyzeyi indirmeye basladi. Teyze o kadar yavas ki isik yesil oldu, sonra tekrar kirmizi oldu, tekrar yesil oldu. Arkaya dizildi arabalar isikta, bekliyo hepsi. Bi kisi asilmadi kornay, inip taksiciyi de teyzeyi de dovmediler. Dayananamadim gittim actim bekleyenlerden birinin kapisini ben bastim kornaya, o kadar gergindi bekleyis.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Yok metrodan inerken yap, faraş gibi yara yara git iniş okunun üzerinde bekleyenleri, çok zevkli. Arıza da çıkaramıyorlar metro kaçacak diye, köpeği dayakla eğitir gibi oluyor, pamuk gibi oluyorsun :p O değil de "SERİN HİKAYE" denip geçecek sandığım konuya bencil hayvanımsı cenahından da, duyarlı cenahından da büyük katılım oldu. Mesaiden bir saati geçirtti sağolsun, iyi ekmek çıktı.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 kamu alanı olsa tamam dicem de müşteri geçmiş oturmuş sanane, dükkanın elemanı mısın da sen ne karışıyorsun, işletme halletsin yerleştirsin SANANE. asıl böyle herşeyi ben bilirim en ahlaklı benim havasında olan beyaz yakalılar sıkıntı.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Elin kimsenin sallamadığı başıboş trollünden iyidir olm bilinçli vatandaş, öyle deme Bilo, içim parçalaniy.
Öne çıkan mesajlar