Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Boynumda doğuştan gelen bir sıkıntı var.25 yaşından sonra etkisini iyice göstermeye başladı ve şuan aşırı etkiliyor. Visco yastık 2 kere aldım şimdiye kadar ikisini de 1 gece yatıp attım köşeye. Çok sertti yastıkları ve terletiyorlar. Şimdi sundan almak gibi bir niyetim var.Yatsan'da satılıyor (gittim inceledim) technogel yastıklar. Hem serin tutuyor hem de acayip yumuşak http://yatsan.com/assets/upload/media/image/media555d9acdbc480.png Fiyatı biraz tuzlu 400 tl. Aynılarının kopyaları cıkmış (göremedim hiç , mağazalarda yok galiba pek) yarı fiyatından bile ucuz. Alan kullana var mı diye şey ettim ? Yoksa yatsan'dan gidip alıcam artık. Boyun ağrılarım dayanılmaz oldu.Ortopedik yastık almam lazım. http://www.hepsiburada.com/brn-visco-blue-jel-air-yastik-p-EAKSBRNBLUEJEL http://www.hepsiburada.com/ergofoam-bella-jelli-visco-yastik-p-EAKSHUR1541594 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 gereksiz meyve suyu sikacagindan sonra ikinci gereksizlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bunun koltuk minderinden aldım. baya terletmeden oturtuyor. rahat da. ama kafa koymak için nasıl olur bilemem. yatsanda satılan bi modeline baktım 300 lira demişlerdi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi 300 lirayı verirsen, her yastığa elleyişinde ister istemez bir serinleme olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Senin yorumun kadar gereksiz degil. 7/24 boyun ağrısı cekmeyen anlayamaz... Visco olarak daha iyisi varsa onu alayım. Viscogel yastıklar kadar yumusak olsun kafi benim için. İlla ki jel olmasına gerek yok. Mesela en iyi visco-medikal yastık hangisidir acep. Yataş,viscolove ve türevleri (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Masticore said: 7/24 boyun ağrısı cekmeyen anlayamaz... Suna +1500. Ustelik sadece boyun agrisi degil, herhangi bir rahatsizlik icin boyle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 yastık olarak kullanırsan lütfen burada yaz, ben visco yastık kullanıyorum 10 yıldır fln, 1 tık bile upgradese alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ağır servikal lordoz var bende de. Acaba biraz olsun rahatlatır mı benim boynumu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Yastık dediğin latex olur varsa yatsan puffy ve puffy max olanlara bakabilirsin inanilmaz rahat boyun kireclenmesi vardı çok iyi geldi bana. Fiyatida 80TL gibi birşey olmasi gerek. Kesinlikle latexten şaşma o jel yastiklardan denedim hemde pahalı olanı idi bildiğin visco ilk yattığın zaman 1-2 dk serinlik veriyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bir kere al, yatsandan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 visco yastık nasıl sert geldi yahu? Kalitesiz bir şey almış olmayasın. Skolyoz ise rahatsızlığın yüzme öneririm. Boyun ve türevi rahatsızlıkların ilacı yüzme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Bu yatsanı yeni duydum, geçen gün gittim Yataş'tan memoryfoam'lu yastık aldım, memnunum genel olarak ama "bir tık daha yumuşak olsa tam olacak" diyorum. Bu Visco jel'ler yumuşak mı? Birde o mavi tabaka sadece üst katman mı yoksa bütün içi jel'mi yastığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Yatak ve yastığa verilen paraya acımamamk lazım gününüzün 8 saatini orda geçiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Caddebostan'da varmış Yatsan, gidip bakacağım yarın heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kendimi bildim bileli kus tuyunden baska yastıkta yatamadım. babama cekmisim, o da aynı. ama visco denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Visco için gogo Tempur. Vaktiyle yatak alacaktım, çok araştırdım, denedim ettim. Adamlara yastıkları hediye edin dedim etmediler, ben de almadım. Yastığın tanesi 300 liraydı 2 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Viscolar yoğunluk durumuna göre sertleşiyor yuksek olmasi sert olacağı anlamına gelmiyor. Jel olanlarda tek tarafta yarım milimetre kadar bir katman oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ananiz babaniz vizkoda yatmadi da sakat mi kaldi lan? gereksizlik. fazla para batiyor, yastik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 abi ben elyaf yastık dışında yastıkla hiç yatmadım normal adama bi etkisi oluyo mu bu viskoların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kazik gibi giriyor 400tele.. havasi olsa "ay capon yer yatagi cok saglikli ama ya! elektrik atiyormussun, topraklamaya daha bi yakinmis yer yatagi. caponlar ondan uzun yasiyormus" der ve bildigin dosege 2k usd verir bunlar. gececeksin bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Bu yastık bir de outlast çarşaf ile serin serin yatmak gibisi yok :P. Tişikkirler yitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 baza ile gelmiş yatağı kullananlar tedirgin olmuş asdas ÖÇYÖZDELEMİĞGGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 eldar said: visco yastık nasıl sert geldi yahu? Kalitesiz bir şey almış olmayasın. Skolyoz ise rahatsızlığın yüzme öneririm. Boyun ve türevi rahatsızlıkların ilacı yüzme zaten. Şöyle sert geldi, kafam yeterince gömülmüyordu içine hatta bu yüzden boyun destegi daha beter boynumu ağrıttı. Bir yataş'tan aldım,bir tanede viscolove'dan ikisi de çöp. Valla işte şuan en kalitelisini arıyorum. Çüzdanı atmaya hazırım :) Yazın rötgen çektirdim , doğuştan boynumda 2 omur birbirine yapışık dedi doktor. +18 http://i.imgur.com/O6qiAdg.jpg Yapıcak birşey yok egzersiz,spor ve ortopedik yastık ile idare ediceksin dedi. Devam ederse agrı veya boyun düzleşmesi olursa fizik tedaviye gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 seigen said: Bu yastık bir de outlast çarşaf ile serin serin yatmak gibisi yok :P. Tişikkirler yitsin. ne alayım viscogel yastık mı alayım ? Soğutma etkisi 2dk'da geçiyor yazmış biri. Yoksa tempurlara mı bakayım. Cok kararsiz kaldım.En son şöyle düşündüm ambalajını açmadan 1 gece yatayım,beğenmezsem iade ederim viscogel'i asdasf. Yastıktan iade almiyorlar galiba kullanıldıgı zaman. (belki de koşul gözetmeksizin almaları lazım ama ipnelik yapıyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 öncesinde bir doktora görünmekte fayda var sağlık sorunları yüzünden tercih ediyorsanız. yatış şekline göre falan yastığın sertliğinin ayarlanması lazım bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar