Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 KuddusiMavra said: noyan... sen en başta bizim ortak hikayemize ihanet ettin. yarım sayfa yazıyı 1 haftada yazamayan adamsın,siyaseti nasıl yapacaksın birader? olay sadece "hadi bende enerji fazlası var, size ben aktarayım enerjiyi,hep birlikte enerjik olalım, yihhuuuu!" ile olmuyor caım. Zorlama konuları sevmem. Seninle hikaye yazabilmem için seninle biraz vakit geçirip enerjini ve ruhunu tanımak isterdim.. Ama sen facebookta siyal bir konuda senin fikirlerine ters düşüyorum diye beni silip blokladın. Eğer fikirlerine ters düşşen ve sana dolaylı ya da dolaysız hakaret etmeden fikirlerini net ifade eden insanlara tepkin buysa şuan ki işine devam et. Farklılıkları hazmedemeyenler Toplusam yönetimde sorumluluk alamaz , ancak şuanki hükümet gibi suistimalci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 valla; eğer gerçekten bu kadar iyi fal bakabiliyorsan aç standını taksim,karaköy,kadıköy,beşiktaş ortasına...Milletten ücretsiz fal karşılığı oy iste. Hakan Şükür'den fazla oy alma ihtimalin yüksek (eğer gerçekten iyi fal bakıyorsan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Vingthor said: ya brak açık açık milleti skip dolandırıyosun işte şugırkotlama üstünü bari be. cinci hocadan farkın yok. “They are psychological images, symbols with which one plays, as the unconscious seems to play with its contents. They combine in certain ways, and the different combinations correspond to the playful development of events in the history of mankind. These archetypal ideas, of a differentiated nature, mingle with the ordinary constituents of the flow of the unconscious, and therefore it is applicable for an intuitive method that has the purpose of understanding the flow of life, possibly even predicting future events, at all events lending itself to the reading of the conditions of the present moment. It is in that way analogous to the I Ching, the Chinese divination method that allows at least a reading of the present condition. You see, man always felt the need of finding an access through the unconscious to the meaning of an actual condition, because there is a sort of correspondence or a likeness between the prevailing condition and the condition of the collective unconscious.” -Carl Jung, 1 March 1933, Seminar about the Tarot and active imagination. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 modern cinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 KuddusiMavra said: valla; eğer gerçekten bu kadar iyi fal bakabiliyorsan aç standını taksim,karaköy,kadıköy,beşiktaş ortasına...Milletten ücretsiz fal karşılığı oy iste. Hakan Şükür'den fazla oy alma ihtimalin yüksek (eğer gerçekten iyi fal bakıyorsan). Düşünmedim değil aslında ama seanslarım 100dk sürüyor. Hadi kastım ettim 100 dakikayı 10 dk yaptım . 1 milyon oy için 16667 saat tarot bakmam gerek . Bu da 694 gün hiç uyumadan üstüste tarot bakarak geçirmem gerek... Ama bir sonraki seçimlerde bot kullanarak insanlara i ching - yıldız haritaları - kabala ve çakra sistemlerine dair analiz raporlarını bilgisayar başından otomatik olarak gönderecek sistemi kuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Aruzyon said: KuddusiMavra said: noyan... sen en başta bizim ortak hikayemize ihanet ettin. yarım sayfa yazıyı 1 haftada yazamayan adamsın,siyaseti nasıl yapacaksın birader? olay sadece "hadi bende enerji fazlası var, size ben aktarayım enerjiyi,hep birlikte enerjik olalım, yihhuuuu!" ile olmuyor caım. Zorlama konuları sevmem. Seninle hikaye yazabilmem için seninle biraz vakit geçirip enerjini ve ruhunu tanımak isterdim.. Ama sen facebookta siyal bir konuda senin fikirlerine ters düşüyorum diye beni silip blokladın. Eğer fikirlerine ters düşşen ve sana dolaylı ya da dolaysız hakaret etmeden fikirlerini net ifade eden insanlara tepkin buysa şuan ki işine devam et. Farklılıkları hazmedemeyenler Toplusam yönetimde sorumluluk alamaz , ancak şuanki hükümet gibi suistimalci olur. valla benim gibi bir Kemalist'in sayfasında "kemalizm falan boş şeyler, sevelim, sevilelim, güzelleşelim" tadında laflar yazarsan o mesajını silerim.bu da seni bloklamam için aslında yeterli bir nedendir ama seni bloklamamın tek nedeni de o değil. bir diğer nedeni sözünde durmaman. Gezi zamanı kaç kez "buluşalım" diye sözleştik. her seferinde salladın. zaten benden 13-14 yaş küçük adamsın, telefonda bana "çetin" deyip durman canımı da sıkıyordu açıkçası. sen "çetin" dedikçe bana ahizeden negatif enerji akıyordu adeta. enerji aleminde birbirinize isminizle hitap edebilirsiniz ama ben o aleme çıkabilme şerefine erişemedim güzel kardeşim. üstelik de beni sallarken "ahahahah,şimdi kızlarla birlikte moda'dayım, ahahaha,güzel vakit geçiriyoruz, ahahahah" şeklinde salladın noyan kardeş. O sırada biz de istiklalde polisin gazından,suyundan kaçıyoruz bir taraftan. bir nedeni daha var ama artık onu buraya yazmayacağım. Neyse. Samimiyetle başarılı olmanı diliyorum siyasette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Marty said: ucuz dolandiricilik degil, pahali dolandiricilik yani. bikac level ilerisi jet fadil. siyasete de giriyosun, yolun dogru yol. hadi bakalim. iyi kalpli biriyim. Komiğim.. Kimsenin hakkını yemem öyle doğayı kirletmem. Arkadaşlığı severim. Neden inanmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bu kafalara ulaşmak için ne içmek gerekiyor ya bi yol göstersenize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 çeto reis ne dolmuş ya. bi gün telefonda görüşürsek sana hep abi diyeceğim AĞHBİLERİN AĞHBBBİİSİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bana niye inandirmaya calisiyosun? ben seni yargilamiyorum. ama bence siyasete bulasip jet fadil treesine dogru gidecegine, siyasete bulasmadan adnan hoca treesinden devam etsen daha keyifli bi hayatin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 valla Marty çok haklı. Adnan Hoca tarzı bir yol izlemek seni çok daha paralı yapacaktır-ki bence asıl amacın da bu,bol para kazanmak- Yanı sıra kediciklerin de olacaktır bol bol. Sen onlara kuğucuklarım falan dersin. Valla tutar bence,Marty haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 KuddusiMavra said: Aruzyon said: KuddusiMavra said: noyan... sen en başta bizim ortak hikayemize ihanet ettin. yarım sayfa yazıyı 1 haftada yazamayan adamsın,siyaseti nasıl yapacaksın birader? olay sadece "hadi bende enerji fazlası var, size ben aktarayım enerjiyi,hep birlikte enerjik olalım, yihhuuuu!" ile olmuyor caım. Zorlama konuları sevmem. Seninle hikaye yazabilmem için seninle biraz vakit geçirip enerjini ve ruhunu tanımak isterdim.. Ama sen facebookta siyal bir konuda senin fikirlerine ters düşüyorum diye beni silip blokladın. Eğer fikirlerine ters düşşen ve sana dolaylı ya da dolaysız hakaret etmeden fikirlerini net ifade eden insanlara tepkin buysa şuan ki işine devam et. Farklılıkları hazmedemeyenler Toplusam yönetimde sorumluluk alamaz , ancak şuanki hükümet gibi suistimalci olur. valla benim gibi bir Kemalist'in sayfasında "kemalizm falan boş şeyler, sevelim, sevilelim, güzelleşelim" tadında laflar yazarsan o mesajını silerim.bu da seni bloklamam için aslında yeterli bir nedendir ama seni bloklamamın tek nedeni de o değil. bir diğer nedeni sözünde durmaman. Gezi zamanı kaç kez "buluşalım" diye sözleştik. her seferinde salladın. zaten benden 13-14 yaş küçük adamsın, telefonda bana "çetin" deyip durman canımı da sıkıyordu açıkçası. sen "çetin" dedikçe bana ahizeden negatif enerji akıyordu adeta. enerji aleminde birbirinize isminizle hitap edebilirsiniz ama ben o aleme çıkabilme şerefine erişemedim güzel kardeşim. üstelik de beni sallarken "ahahahah,şimdi kızlarla birlikte moda'dayım, ahahaha,güzel vakit geçiriyoruz, ahahahah" şeklinde salladın noyan kardeş. O sırada biz de istiklalde polisin gazından,suyundan kaçıyoruz bir taraftan. bir nedeni daha var ama artık onu buraya yazmayacağım. Neyse. Samimiyetle başarılı olmanı diliyorum siyasette. Dediğin gibi şeyler yazmadım gayet net elle tutulyur fikir paylaşıyordum. Atatürk'ü anlamaktan çok uzak insanların Zengin Futbol Klübü taraftarlığı yaparcasına Atatürk'Ü ağzına sakız etmesinden hiç hoşlanmıyorum bunu bilesin. Polisin gazından fişeğinden kaçmak istiyorsan da fazla kilolarından kurtulup aksyona girebilecek fiziksel kondüsyona sahip ol. Polisle çatışmalardan çıktım çünkü sen ve senin gibi aksyon vasfı olmayan kişilerin Polislerle çatışıp sonra ölen gençleri sosyal medyada putlaştırmasından hiç haz etmiyorum. Ayrıca anneme de babama da adıyla hitap ediyorum. 10-15 yaş biyolojik olarak büyük olduğundan, daha şişman ya da yağlı olduğundan saygı bekliyorsan çok beklersin. Saygı duyulası insanların önünde diz de çökerim , el de öperim ama şuan ki mental ve duygusal levelinle anca küçük huysuz kardeşim gibi takılırsın.. Ha bide telefonda Çetin dedikçe negatif enerji diyorsun burada sabah şekerleri gibi topikler açıp minnoş minnoş takılıyorsun. Siyasette beni samimiyetle başarılı olmamı istediğin falan yok. Her yerinden çelişki ve samiiyetsizlik akıyor ama bunu görebilecek kadar kendine ayık değilsin Çeto-kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ben az samimi olduktan sonra isimle hitap edebiliyorum di mi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 http://www.quickmeme.com/img/70/70d9775a4cfb1cc8116c47e3d6559cbe40c702543956c5d162c52ede8ee6c945.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 başarılı olma şansın yok zaten şaka yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Aruzyon said: KuddusiMavra said: Aruzyon said: KuddusiMavra said: noyan... sen en başta bizim ortak hikayemize ihanet ettin. yarım sayfa yazıyı 1 haftada yazamayan adamsın,siyaseti nasıl yapacaksın birader? olay sadece "hadi bende enerji fazlası var, size ben aktarayım enerjiyi,hep birlikte enerjik olalım, yihhuuuu!" ile olmuyor caım. Zorlama konuları sevmem. Seninle hikaye yazabilmem için seninle biraz vakit geçirip enerjini ve ruhunu tanımak isterdim.. Ama sen facebookta siyal bir konuda senin fikirlerine ters düşüyorum diye beni silip blokladın. Eğer fikirlerine ters düşşen ve sana dolaylı ya da dolaysız hakaret etmeden fikirlerini net ifade eden insanlara tepkin buysa şuan ki işine devam et. Farklılıkları hazmedemeyenler Toplusam yönetimde sorumluluk alamaz , ancak şuanki hükümet gibi suistimalci olur. valla benim gibi bir Kemalist'in sayfasında "kemalizm falan boş şeyler, sevelim, sevilelim, güzelleşelim" tadında laflar yazarsan o mesajını silerim.bu da seni bloklamam için aslında yeterli bir nedendir ama seni bloklamamın tek nedeni de o değil. bir diğer nedeni sözünde durmaman. Gezi zamanı kaç kez "buluşalım" diye sözleştik. her seferinde salladın. zaten benden 13-14 yaş küçük adamsın, telefonda bana "çetin" deyip durman canımı da sıkıyordu açıkçası. sen "çetin" dedikçe bana ahizeden negatif enerji akıyordu adeta. enerji aleminde birbirinize isminizle hitap edebilirsiniz ama ben o aleme çıkabilme şerefine erişemedim güzel kardeşim. üstelik de beni sallarken "ahahahah,şimdi kızlarla birlikte moda'dayım, ahahaha,güzel vakit geçiriyoruz, ahahahah" şeklinde salladın noyan kardeş. O sırada biz de istiklalde polisin gazından,suyundan kaçıyoruz bir taraftan. bir nedeni daha var ama artık onu buraya yazmayacağım. Neyse. Samimiyetle başarılı olmanı diliyorum siyasette. Dediğin gibi şeyler yazmadım gayet net elle tutulyur fikir paylaşıyordum. Atatürk'ü anlamaktan çok uzak insanların Zengin Futbol Klübü taraftarlığı yaparcasına Atatürk'Ü ağzına sakız etmesinden hiç hoşlanmıyorum bunu bilesin. Polisin gazından fişeğinden kaçmak istiyorsan da fazla kilolarından kurtulup aksyona girebilecek fiziksel kondüsyona sahip ol. Polisle çatışmalardan çıktım çünkü sen ve senin gibi aksyon vasfı olmayan kişilerin Polislerle çatışıp sonra ölen gençleri sosyal medyada putlaştırmasından hiç haz etmiyorum. Ayrıca anneme de babama da adıyla hitap ediyorum. 10-15 yaş biyolojik olarak büyük olduğundan, daha şişman ya da yağlı olduğundan saygı bekliyorsan çok beklersin. Saygı duyulası insanların önünde diz de çökerim , el de öperim ama şuan ki mental ve duygusal levelinle anca küçük huysuz kardeşim gibi takılırsın.. Ha bide telefonda Çetin dedikçe negatif enerji diyorsun burada sabah şekerleri gibi topikler açıp minnoş minnoş takılıyorsun. Siyasette beni samimiyetle başarılı olmamı istediğin falan yok. Her yerinden çelişki ve samiiyetsizlik akıyor ama bunu görebilecek kadar kendine ayık değilsin Çeto-kun. enerji mevzusu falan çok işe yaramamış noyan sama. nefret akıyor mesajından. kendini kandırıyorsun ama beni asla. edit: Saygı duyulası insanların önünde diz de çökerim , el de öperim ama şuan ki mental ve duygusal levelinle anca küçük huysuz kardeşim gibi takılırsın.. şunu demin dikkatli okumamışım. enerji seviyen çok üst düzeyde olmalı canım bunları yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 VATAN TA TA TA TAN tokat gibi cevaplar karşılıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 KuddusiMavra said: Aruzyon said: KuddusiMavra said: Aruzyon said: KuddusiMavra said: noyan... sen en başta bizim ortak hikayemize ihanet ettin. yarım sayfa yazıyı 1 haftada yazamayan adamsın,siyaseti nasıl yapacaksın birader? olay sadece "hadi bende enerji fazlası var, size ben aktarayım enerjiyi,hep birlikte enerjik olalım, yihhuuuu!" ile olmuyor caım. Zorlama konuları sevmem. Seninle hikaye yazabilmem için seninle biraz vakit geçirip enerjini ve ruhunu tanımak isterdim.. Ama sen facebookta siyal bir konuda senin fikirlerine ters düşüyorum diye beni silip blokladın. Eğer fikirlerine ters düşşen ve sana dolaylı ya da dolaysız hakaret etmeden fikirlerini net ifade eden insanlara tepkin buysa şuan ki işine devam et. Farklılıkları hazmedemeyenler Toplusam yönetimde sorumluluk alamaz , ancak şuanki hükümet gibi suistimalci olur. valla benim gibi bir Kemalist'in sayfasında "kemalizm falan boş şeyler, sevelim, sevilelim, güzelleşelim" tadında laflar yazarsan o mesajını silerim.bu da seni bloklamam için aslında yeterli bir nedendir ama seni bloklamamın tek nedeni de o değil. bir diğer nedeni sözünde durmaman. Gezi zamanı kaç kez "buluşalım" diye sözleştik. her seferinde salladın. zaten benden 13-14 yaş küçük adamsın, telefonda bana "çetin" deyip durman canımı da sıkıyordu açıkçası. sen "çetin" dedikçe bana ahizeden negatif enerji akıyordu adeta. enerji aleminde birbirinize isminizle hitap edebilirsiniz ama ben o aleme çıkabilme şerefine erişemedim güzel kardeşim. üstelik de beni sallarken "ahahahah,şimdi kızlarla birlikte moda'dayım, ahahaha,güzel vakit geçiriyoruz, ahahahah" şeklinde salladın noyan kardeş. O sırada biz de istiklalde polisin gazından,suyundan kaçıyoruz bir taraftan. bir nedeni daha var ama artık onu buraya yazmayacağım. Neyse. Samimiyetle başarılı olmanı diliyorum siyasette. Dediğin gibi şeyler yazmadım gayet net elle tutulyur fikir paylaşıyordum. Atatürk'ü anlamaktan çok uzak insanların Zengin Futbol Klübü taraftarlığı yaparcasına Atatürk'Ü ağzına sakız etmesinden hiç hoşlanmıyorum bunu bilesin. Polisin gazından fişeğinden kaçmak istiyorsan da fazla kilolarından kurtulup aksyona girebilecek fiziksel kondüsyona sahip ol. Polisle çatışmalardan çıktım çünkü sen ve senin gibi aksyon vasfı olmayan kişilerin Polislerle çatışıp sonra ölen gençleri sosyal medyada putlaştırmasından hiç haz etmiyorum. Ayrıca anneme de babama da adıyla hitap ediyorum. 10-15 yaş biyolojik olarak büyük olduğundan, daha şişman ya da yağlı olduğundan saygı bekliyorsan çok beklersin. Saygı duyulası insanların önünde diz de çökerim , el de öperim ama şuan ki mental ve duygusal levelinle anca küçük huysuz kardeşim gibi takılırsın.. Ha bide telefonda Çetin dedikçe negatif enerji diyorsun burada sabah şekerleri gibi topikler açıp minnoş minnoş takılıyorsun. Siyasette beni samimiyetle başarılı olmamı istediğin falan yok. Her yerinden çelişki ve samiiyetsizlik akıyor ama bunu görebilecek kadar kendine ayık değilsin Çeto-kun. enerji mevzusu falan çok işe yaramamış noyan sama. nefret akıyor mesajından. kendini kandırıyorsun ama beni asla. hemen şunun arkasına böle çoraplı elbiseli bi şekilde sandalyeye tersten oturup vurarak kapıma dayanmaa sakıın yakarııım inaaan yakarııım falan söylemen çok yerinde diye düşünüyorum çeto-kun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=JBElQJbWdF0&list=PL2zhBTBCDeMGPqywykD06HbHJBALLKsz_ seni mi kıracağım vingthor? ancak söyleyen candan,benim bu renk kıyafetim yok. yeni klip çekene kadar çekilmişi var diyerek bunu koyuyorum. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 KuddusiMavra said: Aruzyon said: KuddusiMavra said: Aruzyon said: KuddusiMavra said: noyan... sen en başta bizim ortak hikayemize ihanet ettin. yarım sayfa yazıyı 1 haftada yazamayan adamsın,siyaseti nasıl yapacaksın birader? olay sadece "hadi bende enerji fazlası var, size ben aktarayım enerjiyi,hep birlikte enerjik olalım, yihhuuuu!" ile olmuyor caım. Zorlama konuları sevmem. Seninle hikaye yazabilmem için seninle biraz vakit geçirip enerjini ve ruhunu tanımak isterdim.. Ama sen facebookta siyal bir konuda senin fikirlerine ters düşüyorum diye beni silip blokladın. Eğer fikirlerine ters düşşen ve sana dolaylı ya da dolaysız hakaret etmeden fikirlerini net ifade eden insanlara tepkin buysa şuan ki işine devam et. Farklılıkları hazmedemeyenler Toplusam yönetimde sorumluluk alamaz , ancak şuanki hükümet gibi suistimalci olur. valla benim gibi bir Kemalist'in sayfasında "kemalizm falan boş şeyler, sevelim, sevilelim, güzelleşelim" tadında laflar yazarsan o mesajını silerim.bu da seni bloklamam için aslında yeterli bir nedendir ama seni bloklamamın tek nedeni de o değil. bir diğer nedeni sözünde durmaman. Gezi zamanı kaç kez "buluşalım" diye sözleştik. her seferinde salladın. zaten benden 13-14 yaş küçük adamsın, telefonda bana "çetin" deyip durman canımı da sıkıyordu açıkçası. sen "çetin" dedikçe bana ahizeden negatif enerji akıyordu adeta. enerji aleminde birbirinize isminizle hitap edebilirsiniz ama ben o aleme çıkabilme şerefine erişemedim güzel kardeşim. üstelik de beni sallarken "ahahahah,şimdi kızlarla birlikte moda'dayım, ahahaha,güzel vakit geçiriyoruz, ahahahah" şeklinde salladın noyan kardeş. O sırada biz de istiklalde polisin gazından,suyundan kaçıyoruz bir taraftan. bir nedeni daha var ama artık onu buraya yazmayacağım. Neyse. Samimiyetle başarılı olmanı diliyorum siyasette. Dediğin gibi şeyler yazmadım gayet net elle tutulyur fikir paylaşıyordum. Atatürk'ü anlamaktan çok uzak insanların Zengin Futbol Klübü taraftarlığı yaparcasına Atatürk'Ü ağzına sakız etmesinden hiç hoşlanmıyorum bunu bilesin. Polisin gazından fişeğinden kaçmak istiyorsan da fazla kilolarından kurtulup aksyona girebilecek fiziksel kondüsyona sahip ol. Polisle çatışmalardan çıktım çünkü sen ve senin gibi aksyon vasfı olmayan kişilerin Polislerle çatışıp sonra ölen gençleri sosyal medyada putlaştırmasından hiç haz etmiyorum. Ayrıca anneme de babama da adıyla hitap ediyorum. 10-15 yaş biyolojik olarak büyük olduğundan, daha şişman ya da yağlı olduğundan saygı bekliyorsan çok beklersin. Saygı duyulası insanların önünde diz de çökerim , el de öperim ama şuan ki mental ve duygusal levelinle anca küçük huysuz kardeşim gibi takılırsın.. Ha bide telefonda Çetin dedikçe negatif enerji diyorsun burada sabah şekerleri gibi topikler açıp minnoş minnoş takılıyorsun. Siyasette beni samimiyetle başarılı olmamı istediğin falan yok. Her yerinden çelişki ve samiiyetsizlik akıyor ama bunu görebilecek kadar kendine ayık değilsin Çeto-kun. enerji mevzusu falan çok işe yaramamış noyan sama. nefret akıyor mesajından. kendini kandırıyorsun ama beni asla. Erdem ve enerji konuları, ingiliz misyonerlerin yetiştirdiği dalai lama özlü sözlerindeki gibi birşey değil. Seni kandırmaya çalışmıyorum sana kendi kendini kandırdığını söylüyorum. Atatürk'ü anlayamıyorsun ama Atatürkü diline dolayarak tatmin ediyorsun kendini. 500m koşabilecek kondüsyonun yok ama polislerle aksyondan bahsediyorsun. Enerji ve spiritüellik denince Sistemin empoze ettiği pasifist meditatif vurdum duymazlık geliyor. Açık açık söylüyorum Çeto.. Aynı dönemde aynı ülkede doğduk. Bu ülkede ve dünyada birleri değiştirmekte cidden etkili olmak istiyorsan beni anlayabilmek için ekstra özen göster.. Sonra elden ayaktan düşünce dersin Noyan global devrimler için savaşırken ben tatava yapıp günümü gün ediyordum diye. Pişman olma , ayık ol önce kendine sonra diğerlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 oha konu nerelere gelmiş, nükleer bomba çekmişler bıçaklı kavgada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 sen karı-kıza benimle buluşmaları tercih ederek (ya da belki de şimdi gaz,su mu yiyecem lan çetinle buluşup,s.tir et dediğin içindir zaten bunlar) gelseydin belki 2 satır konuşurduk anlardın benimle ilgili bir şeyler. benim seni tanıdığım kadar senin beni tanıma ihtimalin yok şeker kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 pasif agresif iyi değil abi, yaşında var bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Oy toplamak için girdiği mekanda kavga eden milletvekili mi olur abi? Yav hehe de geç. Mesela; Boşbakan geçen gün çiftçilerle toplandı oy alıcam ayağına bi köyde. Adam dedi kızım işsiz, iş lazım. Bizim ki çiftçilere kredi vericez dedi. Asdf. Bu işi AKPden öğrenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ehhh muhabbet boka sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar