bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 aslında çalışma diye bir şey yok, tamamen kafanızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Aruzyon said: Birazcık ironik bir durum farkındayım hayatım boyunca politikacılara antipati besleyip sonra 26. Dönem Genel Milletvekili seçiminde istanbul birinci bölge milletvekili adayı olmak fakat kaçınılmaz olan en nihayetinde kaçınılmaz. Türkiyenin en özgür takılan top 10 listesinden biri olarak özgürlüklerin savunucu Liberal Demokrat Parti'nin samimi Özgürlük Savaşçılığı Quest'ini seve seve kabul ettim ve uzun vadede LDP ile ilerlemek niyetim. Hem aşırı özgür bir o kadar derin ve kendini aşma heyecanı ile ilerleyen vizyon sahibi tarot okuyucu mistik , doğa ve hayvan severken yemeyen bir vegan spiritüel, evrim sınırlarını zorlamaktan keyif alan bir anime düşkünü ve gamer , womanizer , dans etmeyi ve eğlenmeyi çok seven sanat aşığı bir ninjanın siyasal bir örgütlenmenin içinde yer alması güzel şeylere sebep olabileceğini hissediyorum. Türkiyenin gelmiş geçmiş en marjinal siyasetçisinin Paticik'ten çıkması da en nihayetinde kaçınılmaz olandı ve oluyor. Az çok şu sistemde nelerin iyilemesini arzu ettiğim şeyleri biliyorsunuz... -iman sömürüsü ile sosyal düzenin aşağı tutulması -Doğa Katliamı -Emek sömürüsü ve gelir adaletsizliği - Eğitim tutarsızlıkları ve yetersizlikleri.. Sizlerin de farkında olduğu gibi yapılması gereken çok fazla inkilap ve reformlar var. Önerileriniz ve belirtmek istediğiniz fikirleriniz varsa dinlemek isterim. Ayrıca paticiğin ilk milletvekili adayımıyım yoksa Çeto veya başka biriler varmı. Eğer ilksem ektra gurur duydum. hayırlı olsun kardeş. bana son 3 seçimdir milletvekilliği teklifi geliyor ama kabul etmiyorum.bunun seçilemeyeceğimi bilmek ile ilgisi yok,hem o kadar geniş zamanım yok, hem de halen çalışmak zorundayım,milletvekilliği adaylığının getirdiği maddi yükü kaldıracak ekonomik durumum henüz yok(ileride olmasını umuyorum),partinin imkanları ile de sadece partililerin oyunu alabileceğim bir adaylık istemiyorum. Aday olduğum zaman farkımı fark ettirmeliyim herkese. İleride inşallah. Adın ne? 1. bölgeden sana destek olabilecek birkaç arkadaşım olabilir. edit: inkılap demeyeydin iyiydi. edit 2: ohaaaa?!?! noyan mısın sen?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 eş adaylık olunmuyor mu noyanla eş aday olun işte. parayı o sağlar, fikri zikri sen, gençleri o prlar, yaşlıları sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 BonePART said: Bende merak ediyodum lan kim üye oluyo bu partilere diye. HEPAR'ın Ardahan il örgütünde 10 kişi vardı 7 oy mu ne çıkmıştı. O seviyede inandırıcılığı düşük bu partilerin kazanma olayı. hacım ,bizim parti daha samimi. her zaman üye sayımızdan fazla oy alıyoruz bulunduğumuz seçim çevresinde B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bingildak said: eş adaylık olunmuyor mu noyanla eş aday olun işte. parayı o sağlar, fikri zikri sen, gençleri o prlar, yaşlıları sen. geyiğe sarma gözüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kayserili said: Başlıpa itafen, Ne gibi bi enerji politikası izlemeyi düşünüyor abi senin parti? Enerji giderleri yüksek bi grup olarak merak içerisindeyiz? Zira dünyanın en pahalı enerjisini kullanmamıza rağmen niçin lisans vermeyi durdurdular yenilenebilir enerji alanında? Görüş alanı ayarladık herşeyi çözdük 5 ay içinde, bi anda hükmet yazı yayınladı ve herşeyimiz iptal oldu... Neye göre pahalı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 geyik olan yeri neresi pardon? siz beraber hikaye yazmış adamlar değil misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 https://forum.paticik.com/read.php?20,8224160 bu arada kira meselesinde şöyle birşey de var. burada 250 TL'ye bi göz oda tutup kirasını ödeyemeyen bir amca var, onla da konuş bi ara noyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 RamsesII said: EPDK nin sitesi patlamış fiyatlara bakamadım ama neredeyse 10 cent usd kwsi bizim ülkede onu biliyorum. Ayrıca 2016 sonuna kadar %35 zam geleceğini söylüyor elektrik aldığımız şirket. Tarifeler değişecekmiş, bazıları iptal edilecekmiş galiba. Bulgarda 7cent usd Çinde 5cent usd idi bi kaç ay önce. Şirket yeni yerler açıcaktı, araştırma yapılmıştı oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bingildak said: geyik olan yeri neresi pardon? siz beraber hikaye yazmış adamlar değil misiniz? yav o ayrı. ancak aynı partide siyaset yapmamıza imkan var mı güzel kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 neden olmasın, neden bu kadar ayrıştırıcı çizgiler çizdin ki. belki onun fikirleri biraz değişir, belki sen farklı bir açıdan bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 kayserili said: Başlıpa itafen, Ne gibi bi enerji politikası izlemeyi düşünüyor abi senin parti? Enerji giderleri yüksek bi grup olarak merak içerisindeyiz? Zira dünyanın en pahalı enerjisini kullanmamıza rağmen niçin lisans vermeyi durdurdular yenilenebilir enerji alanında? Görüş alanı ayarladık herşeyi çözdük 5 ay içinde, bi anda hükmet yazı yayınladı ve herşeyimiz iptal oldu... Yeninelebilir enerji kaynaklarını full destekliyoruz. Lisans verilmesinin durdurulmasının sebepleri ise ineklerden süt sağılan süt 1.95 tl iken soya'dan yapılan sütün 12.85 tl olması gibi bir durum türkiye. Kendini özgür ve dünyanın en güçlü ordusuna sahip olduğunu sanan kibirli köleleriz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 yeninebilir değil o sayın millet vekilim yenilenebilir enerji. enerji deyince kafa başka yerlere gitmiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 dur belki yeni enerji turu bulmuslardir urkutme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 onun aklında yeninebilir enerji şu : https://pbs.twimg.com/media/Bbe54P-CMAEXfdK.jpg radikal bir yaklaşım enerji çözümü konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 noyan ben köle olmak istemiyorum. işim gücüm olmasın. sabah kalkıp işe gitmek zorunda olmayım istediğim kadar yatabileyim. ortalama bir evde yaşayım, internet telefon elektrik gibi fauralarım ödensin ama. bide illaki dışarı çıkıcam arkadaşlarla 3-5 bi şey içmeye o da olsun. bunu sağlayacak mısın? nasıl sağlayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Sparkcaster said: klavye başı delikanlısı otuzbirciler değil miydik, ne işin var burda? Masturbasyon seviyor musun ? Evet seksten daha çok seviyorsun. Forumda ona buna güvenle yapabilmenin seviyor musun ? Evet seviyorsun. Hakaret nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ben bi asılayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 baya tanıyorsun beni heralde nerden geliyor bu boş anadolu çomarı özgüveni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 imamizer said: noyan ben köle olmak istemiyorum. işim gücüm olmasın. sabah kalkıp işe gitmek zorunda olmayım istediğim kadar yatabileyim. ortalama bir evde yaşayım, internet telefon elektrik gibi fauralarım ödensin ama. bide illaki dışarı çıkıcam arkadaşlarla 3-5 bi şey içmeye o da olsun. bunu sağlayacak mısın? nasıl sağlayacaksın? Köle değil girişimci ol. Piyasada para var ve doğru atılımı yaparsan uyurken bile para kazanırsın. Eğer benimle partner olursan belki projelerimde sana şuan sahip olduğun iş imkanlarından daha iyi imkanlar sunabilirim. Sende bana ruhunun ateşinin gürleyişini gösterebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ben gösteriym mi ruhumun gürleyişini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bingildak said: yeninebilir değil o sayın millet vekilim yenilenebilir enerji. enerji deyince kafa başka yerlere gitmiş asdasd YA AHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAH yeni gördüm yeninebiliri. Offf çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bingildak said: onun aklında yeninebilir enerji şu : https://pbs.twimg.com/media/Bbe54P-CMAEXfdK.jpg radikal bir yaklaşım enerji çözümü konusunda. geridönüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 of mesajları okumamıştım zaten yapmışsın espriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ya kendi spermini yiyen adam için çok cesur sözler değil mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar