Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oluk Oluk Enerji Akacak.. Siyasete Atıldım

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Aruzyon said:

Birazcık ironik bir durum farkındayım hayatım boyunca politikacılara antipati besleyip sonra 26. Dönem Genel Milletvekili seçiminde istanbul birinci bölge milletvekili adayı olmak fakat kaçınılmaz olan en nihayetinde kaçınılmaz.

Türkiyenin en özgür takılan top 10 listesinden biri olarak özgürlüklerin savunucu Liberal Demokrat Parti'nin samimi Özgürlük Savaşçılığı Quest'ini seve seve kabul ettim ve uzun vadede LDP ile ilerlemek niyetim. Hem aşırı özgür bir o kadar derin ve kendini aşma heyecanı ile ilerleyen vizyon sahibi tarot okuyucu mistik , doğa ve hayvan severken yemeyen bir vegan spiritüel, evrim sınırlarını zorlamaktan keyif alan bir anime düşkünü ve gamer , womanizer , dans etmeyi ve eğlenmeyi çok seven sanat aşığı bir ninjanın siyasal bir örgütlenmenin içinde yer alması güzel şeylere sebep olabileceğini hissediyorum.

Türkiyenin gelmiş geçmiş en marjinal siyasetçisinin Paticik'ten çıkması da en nihayetinde kaçınılmaz olandı ve oluyor.

Az çok şu sistemde nelerin iyilemesini arzu ettiğim şeyleri biliyorsunuz...

-iman sömürüsü ile sosyal düzenin aşağı tutulması
-Doğa Katliamı
-Emek sömürüsü ve gelir adaletsizliği
- Eğitim tutarsızlıkları ve yetersizlikleri..

Sizlerin de farkında olduğu gibi yapılması gereken çok fazla inkilap ve reformlar var.

Önerileriniz ve belirtmek istediğiniz fikirleriniz varsa dinlemek isterim.

Ayrıca paticiğin ilk milletvekili adayımıyım yoksa Çeto veya başka biriler varmı. Eğer ilksem ektra gurur duydum.

hayırlı olsun kardeş.
bana son 3 seçimdir milletvekilliği teklifi geliyor ama kabul etmiyorum.bunun seçilemeyeceğimi bilmek ile ilgisi yok,hem o kadar geniş zamanım yok, hem de halen çalışmak zorundayım,milletvekilliği adaylığının getirdiği maddi yükü kaldıracak ekonomik durumum henüz yok(ileride olmasını umuyorum),partinin imkanları ile de sadece partililerin oyunu alabileceğim bir adaylık istemiyorum. Aday olduğum zaman farkımı fark ettirmeliyim herkese. İleride inşallah.

Adın ne? 1. bölgeden sana destek olabilecek birkaç arkadaşım olabilir.

edit: inkılap demeyeydin iyiydi.

edit 2: ohaaaa?!?! noyan mısın sen?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Bende merak ediyodum lan kim üye oluyo bu partilere diye.
HEPAR'ın Ardahan il örgütünde 10 kişi vardı 7 oy mu ne çıkmıştı. O seviyede inandırıcılığı düşük bu partilerin kazanma olayı.

hacım ,bizim parti daha samimi. her zaman üye sayımızdan fazla oy alıyoruz bulunduğumuz seçim çevresinde B)-
Sosyal ağlarda paylaş

kayserili said:

Başlıpa itafen,
Ne gibi bi enerji politikası izlemeyi düşünüyor abi senin parti?
Enerji giderleri yüksek bi grup olarak merak içerisindeyiz?
Zira dünyanın en pahalı enerjisini kullanmamıza rağmen niçin lisans vermeyi durdurdular yenilenebilir enerji alanında? Görüş alanı ayarladık herşeyi çözdük 5 ay içinde, bi anda hükmet yazı yayınladı ve herşeyimiz iptal oldu...

Neye göre pahalı lan?
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

EPDK nin sitesi patlamış fiyatlara bakamadım ama neredeyse 10 cent usd kwsi bizim ülkede onu biliyorum. Ayrıca 2016 sonuna kadar %35 zam geleceğini söylüyor elektrik aldığımız şirket. Tarifeler değişecekmiş, bazıları iptal edilecekmiş galiba. Bulgarda 7cent usd Çinde 5cent usd idi bi kaç ay önce. Şirket yeni yerler açıcaktı, araştırma yapılmıştı oradan biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kayserili said:

Başlıpa itafen,
Ne gibi bi enerji politikası izlemeyi düşünüyor abi senin parti?
Enerji giderleri yüksek bi grup olarak merak içerisindeyiz?
Zira dünyanın en pahalı enerjisini kullanmamıza rağmen niçin lisans vermeyi durdurdular yenilenebilir enerji alanında? Görüş alanı ayarladık herşeyi çözdük 5 ay içinde, bi anda hükmet yazı yayınladı ve herşeyimiz iptal oldu...

Yeninelebilir enerji kaynaklarını full destekliyoruz.

Lisans verilmesinin durdurulmasının sebepleri ise ineklerden süt sağılan süt 1.95 tl iken soya'dan yapılan sütün 12.85 tl olması gibi bir durum türkiye.

Kendini özgür ve dünyanın en güçlü ordusuna sahip olduğunu sanan kibirli köleleriz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

noyan ben köle olmak istemiyorum. işim gücüm olmasın. sabah kalkıp işe gitmek zorunda olmayım istediğim kadar yatabileyim. ortalama bir evde yaşayım, internet telefon elektrik gibi fauralarım ödensin ama.

bide illaki dışarı çıkıcam arkadaşlarla 3-5 bi şey içmeye o da olsun. bunu sağlayacak mısın? nasıl sağlayacaksın?
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

noyan ben köle olmak istemiyorum. işim gücüm olmasın. sabah kalkıp işe gitmek zorunda olmayım istediğim kadar yatabileyim. ortalama bir evde yaşayım, internet telefon elektrik gibi fauralarım ödensin ama.

bide illaki dışarı çıkıcam arkadaşlarla 3-5 bi şey içmeye o da olsun. bunu sağlayacak mısın? nasıl sağlayacaksın?

Köle değil girişimci ol. Piyasada para var ve doğru atılımı yaparsan uyurken bile para kazanırsın. Eğer benimle partner olursan belki projelerimde sana şuan sahip olduğun iş imkanlarından daha iyi imkanlar sunabilirim. Sende bana ruhunun ateşinin gürleyişini gösterebilir misin ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...