Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oluk Oluk Enerji Akacak.. Siyasete Atıldım

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

• 8 ay sonra ...
Mortis said:

kampanya yapio musun var mı etrafta posterlerin falan?

Topkapı Sarayı başta olmak üzere Türkiyedeki bütün MüzeShop'larda bir yıldan fazladır benim posterlerim asılı her yerde... Bu şekilde bilinçaltına çalışıyorum insaların ki bu ülkenin tek ve gerçek kralını kim akıllarına işlesin..

Daha sonra Yüzüklerin efendisinde Aragorn gibi Kral'In dönünüşü yaparken Marilyn Manson'ın Pale Emperor albümü çalıyor olucak ...

Başkanlık Sİtemini Tayyibin getirmesini sabırla pekliyorum... Önce o bi hevesini alsın sonra Başkan-Slayer olarak onu indirip bu toprakların gelmiş geçmiş en sevilen Hükümdarı olacağım ülkemi kurtararak.

nasıl plan harika değil mi ? Zaten Şubattan beri karış karış anadolu geziyorum LvL-Up seansları yaparak gittiğim her şehirde halkın sıkıntılarını sıradan bir tarot falcısı gibi takılarak çözüyorum enerjimle.

İşte Topkapı sarayından bir posterim... Topkapı sarayı içinde 7-8 tane var.. Hatta biricik eski sevgilimin clone'ları ile kurduğum haremimin bile posterleri var.. DAha ne kampanya yapayım ?

Poster : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=932538930111420&set=a.323730440992275.81684.100000659669057&type=1&theater
Sosyal ağlarda paylaş

--- BU İLETİMDEN DOLAYI ÇEŞİTLİ HUKUKİ YA DA İLLEGAL SORUNLARLA KARŞILABİLİRİM Fakat yinede haksızlığa göz yumamadığım için paylaşmak zorundayım çünkü çözüm olacağına dair umutluyum ----
Bu sana yapabileceğim son yapıcı öneri Berk. Lütfen bundan daha fazla anlayış bekleme benden çünkü senin gibi kötü niyetli ve kendi keyfi, kar'ı için herşeyi pişkince yapan insanlara karşı hiç birşey olmamış gibi öylece bırakmak kötülüğün büyümesine ve devam etmesine izin vermektir. Fakat bu yazıda kararlılığımı ve çözüm odaklı yaklaşımımı lütfen yabana atma..
İlk olarak önce kırıp sonra da ankaraya geldiğimizde tamir ettirmemek çaldığın ve sonra da sana dadılık mı yapıcam çaldırmasaydın diyerek hiç birşey bedel ödemediğin beni 4 haftafır telefonsuz bıraktığın gibi daha da içinde sınırsız özel veriminde aldığın telefomun içinde sana yapacağın son öneri ...
Öncelikle telefonun tamir ücretini veriyorsun ve aynı zamanda yok etmediysen telefonumu da geri istiyorum çünkü içinde yedeği olmayan önemli veriler var.
İkinci olarak da bedelini ankarada ödeyeceğim ve DMT vereceğin şeyleri de iki hafta boyunca hiç bir şekilde vermedin.
Sence senin gibi suistimalcı bir süt çocuğunun bütün bu yaptıklarını yanına bırakacak biri miyim ?
Eğer öyle oldumu sanıyorsan seni uzun vadede etkileyecek şekilde şaşırtmama hazır ol.
Hem içinde verilerim olan 2000 liralık telefomu kırıp, sonra tamir ettirmemek için çalıp , üstüne borcunu bile ödemeden gününü gün etmeye devam edeceğini sanıyorsan ne kadar büyük yanlışlarla uzun süredir altında şişmekte olan volkanların farkında değilsin patlamak üzere olan. Çünkü bu kadar haksızlık içimde patlamaz emin ol.
Senin hastalıklı ellerinle hazırladığın dmt'leri de istemiyorum verme şansın varken vermedin ve şuan da normal bedel olan 2.5 gram altın ödemeni sana opsyon olarak sunuyorum .
Telefoncuyla görüştüm farzedelim ki telefomu çalmak yerine tamir ettirseydin sadece ekran için ödemen gereken bedel 300 tl idi ki o telefon kırdıktan sonra açıkken bile aranamıyordu yani aslında daha fazla tamir ücreyti fakat 300 tlden sayıyorum.
LvL-UP seansı için de ödemen gereken bedel 2.5 gr altın oda 300 tl sayalım yuvarlak.
Şimdi hayatının en kritik anlarından biri bu yüzden hemen cevap vermek yerine senin için iyi , en karlı neyin olacağını anlayabilmek için düzgün karar vermeye çalış..
Öncelikle 300 ( tamir) + 300 ( seans ) bedeli olarak bana ayın 15'ine kadar hangi gün ödemeye yapabilirsin bunun üzerine düşün. Gerçekten haksızlığa ve pişkinliğe uğradığımı düşünüyorum çünkü telefonumu kırdığın günden beri telefonsuzum. Her telefonsuz geçirdiğim saniye de sen aklıam geliyorsun ve senin yaptığın hataları düzeltmek ve lvl-up bedelini ödememek konusundaki pişkin tavrın üstelik de hastaneden çıktıktan sonra bile "şanşlsın ben olsam seni yolda bırakırdım" diyerek ölmemi istemen üstüne beni tahmin edebileceğin çok daha fazla sinirlendirmiş durumda.
Şİmdi uzlaşma ve çözüm planı olarak bu 600 lirayı bu ayın 15'ine kadar ödüyor musun lütfen düşün ve bana 3 gün içinde kararını söyle .
Lütfen aceleci bir tavırla hem sana hem de bana hiç bir faydası olamayacak olasılıklara götürecek bir tepki verme.
Gerçekten iyi olmanı istiyorum fakat bana haksızlık yaparak ya da hakkımı yiyerek , hakkımda ölümüme kadar kötü temennilerde bulunabilecek şekilde değil..
Gerçekten hep iyi tatlı yönlerimi gördün fakat eylülde 33 yaşıma giriyorum. Bu zamana kadar da hakkımı yiyen herkesden ya hakkımı aldım ya da hakkımın kat ve katı şekilde onlara da yaşadığım rahatsızlığı yaşattım.
en basitinden bir örnek verirsem 40' liralık sigara için tarlabaşında folyo içinde folyo olarak boş paket olarak arkadaşımı benim paramla dolandıran torbacıların yanına gecenin bir yarısı yanlarına giderken arkadaşım korkup "saçmala oğlum götümüzü keserler" dediği için yanıma minik bir balta alıp hepsini öncelikle özür diletip , sonra hakkımız olanı alıp sonra da hepsiyle arkadaş oldum. Üstelik hiç kimse baltam olduğunu bile görmedi bile.
Sandığın kadar kötü biri değilim fakat asla hakkımı yedirtmedim kimseye.. Maaşlarımı ödemeyen büyük bir şirketi turkcell ortaklığından düşürdüm.. İstanbulda maaşımı ödemeyen Ankaradan istanbula şube açan büyük bir gece klübünün istanbul şubesini kapattırdım... Daha sayabilirim ama gerek yok ne kadar kararlı olduğumu ve bunları yaparken de alt tarafı bir kaç mahkeme açıldı ve hiç bir zarar görmediğimi de belirteyim aksine hakkımı yiyenlerin yanına bırakmamın gururunu yaşıyorum.
Olur da bana dava açmayı falan düşünürsen açtığın her davada drug tahlillerine gireceğini ve benim de şuan detoxda olduğumu da belirteyim.
Bütün bu bürokratik zorlukları yaşamayı göze alıp almadığını düşün ve bana sakince karar verebildiğin bir an dönüş yap.. Lütfen acele etme 3 gün kadar vaktin var.
Bütün bu saydıklarım resmi ve zararsız yöntemlerle hallettiğim konulardı. Fakat sen içinde bir sürü paha biçilmez verilerim olan telefonumu kırdın ve sonra tamir ettirmek için götürdüğün ankarada yanındaki koltukta uyandıktan sonra o telefon kayboldu..En son elimde olduğun andan sonra yan yana oturduğumuz koltukta uyuya kalmıştım ve sonra o telefon kayboldu. O gün o evden çıkıp gittikten sonra kaybolduğunu anladığımda kesinlikle o evde kaldığını sanıp rahatlamıştım çünkü uyurken el alışkanlığı olarak elimde sallarken yarım saat uyumuştum fakat sen beni uyandırıp "hadi gidiyoruz " dediken sonra kayboldu telefon.
Antalyada söz verdiğin bedeli ödemedin aldığın seans karşılığında ve üstünede büyük bir zorlukla atlattığım sağlık probleminden sonra "şanşlısın çünkü seni hasteneye kadar bırakmışlar, ben olsam seni yolun kenarında bir yere bırakırdım" demiş biri olarak hiç bir konuda sağlıklı kararlar alamayacak bir durumda olduğunu çok net anladım bu noktada önce kırdığın sonra da bedelini ödememek telefonumu yoketmen çok doğal karşılıyorum fakat yine de verdiğin zararların bedelini ödememek için bir mazeret değil.
Hayatımda senin kadar bana böylesine maddi ve manevi zararı pişkince veren ve keyifine öylece devam eden biri görmedim senin kadar. Bu yüzden seninle ne yapmam gerektiği konusunda fazlasıyla kararsızım fakat yine de çözüm odaklı gitmek.. Bana sağladığın zararları sağlıklı yollarla karşılamanı ve hayatına hiç bir utanç , rezalet , felaket ya da başka şeyler yaşamadan sağlıklı bi şekilde yaşamanı, hayata karışmanı istiyorum ..
Lütfen şuan çok sinirli olsam da tüm sakinliğimle yazdığım bu yazıyı farklı yorumlama.. Kimse bütün bunları yapıp hemen evime 30 dakika mesafede olan çeşmede gününü gün edemez ve çok büyük ideallerim olan bir hayatta ölmemi isteyemez.
Sağlıklı bir karar verebildiğinde lütfen bana neye karar verdiğini söyle ben de ona göre adımlarımı bir an önce atmaya başlayacağım fakat bil ki 3 günden sonra bu böyle gitmeyecek çünkü her an telefonsuzlukla yaşadığım haksızlık ve kötü tavrın nahoşluğu aklımdan çıkmıyor. Elimden gelen herşeyi de yaptım çözüm için fakat tamire bıraktığım telefon bile anlaşılmayan sebeplerden gelmedi hala... Bana verilen 3 telefon da çalışmıyor tamir ettirmeyi denesem de ... Telefon göndereceğini söyleyen diğer kişiler de göndermedi. Yani Tam bir aydır telefonsuzum. Fakat benim telefonumu kırdığın gün önce kendi telefonunu kırmıştın fakat onu ankaraya gelir gelmez tamir ettirdin fakat başkasına verdiğin zarar konusunda "noyan hesap numaranı ver sana 100 lira yolluyorum sonra düş yakamdan" gibi şımarık cümleler kullandın.
Bu benim gibi sosyal medya bağlantıları ile sürekli iş bağlantılarını yapan birinin işlerini ne kadar aksattığını anlayabiliyor musun ?
En basitinden 1 aydır fotoğraf bile çekemiyorum senin yüzünden. ama sen her gün gününü gün ediyorsun. Bu böyle olmaz Berk..
Bizim bu meseleyi en hızlı şekilde çözmemiz gerekiyor anladığım kadarıyla bu karmik bi mesele ve içinde ne şekilde uzlaşacağımıza dair önemli dersler var. Ben de bu olaydan dersimi ve hakkımı ne kendimi ne de bir başkasını zarara ve suistimale uğratmaksızın çözümlemek için tüm içtenliğim ile yazıyorum sana ve senden de aynı özeni göstermeni rica ediyorum.
3 gün sonra görüşmek üzere Berk .
Bu esnada beni ister seni eğitememiş asker babana , istersen avukatlarına , ya da daha önce tehtit ettiğin gibi mafya arkadaşlarına şikayet edebilirsin... Hiç sorun değil inan bana ama kendi kendine sor kendi yaptığın hataların bedelini ödemekten bu kadar çirkince kaçmaya değer mi ?
Benim için hiç sorun değil gerek protestolarımdan , gerek hakkımı yiyen "patron"ların açtığı davalardan, ya da ilişkimden ayrılmamam için beni mahkemeye verip bu durumu bile santaj unsuru olarak kullanan bir sevgiliden ötürü mahkeme salonlarına , savcılara, hakimlere alışığım...
Aynı zamanda yolda yürüdüğünden ötürü en çok 155 polis imdata ihbar edilen ve hatta terrörle mücadele ekiplerinin sorgulamasına çekilmiş biriyim.. Fakat hepsiyle arkadaş oldum..
Mekan işletmecilikleri yaptığım dönemler ve daha farklı durumlardan ötürü de yeteri kadar mafya gördüm zor hayatlar yaşamış olan fakat onlarla da arkadaş oldum çünkü anlayış meyilli olan net insanlar birbirini anlar. Kolpacılar ise kolpalıklarına devam eder.
Seni bu konuda rahat bırakmıyorum çünkü yokettiğin telefonumdan önce kullandığım telefonu da senin gibi sadece seks ve kafasını yükseltme peşinde olan Ali O. isimli barmen arkadaşım da senin gibi telefonumu "yoketti" ve bununla ilgili hiç bir sorumluluğu almadığından tahadüttlü olarak yeniden telefon almak durumunda kaldım ve bu hala faturama yansırken ikinci bir telefon alabilecek kadar zengin değilim.
Ayrıca Sen ve Ali gibi şuursuz keyif pezevenklerinin hakkımı yiyip keyiflerine bakabilmeleri içime sindirebildiğim bir durum olmamak birlikte sizin gibi insanlara gereken müdehalenin yapılmaması dünyayı daha kötü bir yer olmasına göz yumuyor olmak olduğunun da farkındayım .
Son olarak hani olur da hukuk sisteminin durumunun zorlukların yaşandığı bir ülkede senin yüzünden suçlu bulunup da önceki protestolarımdan bekleyen mahkemelerimden özgürlüğüm kısıtlanacağı bir duruma geçersem emin ol benim hiç birşey söylememe gerek kalmaksızın bana bu yaptıklarını yanına bırakmayacak kadar duyarlı mert insanlar tanıyorum sana kendi istek ve rızaları ile bu haksızlıkların bedelini kendilerince ödetecek..
Haksızlıklara ve haksızlıklar sağlayarak kendine yaşam tarzı oluşturmuş her türlü bireye , otoriteye ve oluşuma gerekenlerin yapılmasına en yakınımızdan başlamamız gerekiyor ve bu da halledilmesi gereken bir sorun.
( özel mesajlarım sana engellenmiş olduğu için buradan yazdım fakat böyle sanal engellerle bana yaşattığın ciddi sorunlara dair sorumluluklarını yerine getirmeden rahat edemeyeceksin )
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

en basitinden bir örnek verirsem 40' liralık sigara için tarlabaşında folyo içinde folyo olarak boş paket olarak arkadaşımı benim paramla dolandıran torbacıların yanına gecenin bir yarısı yanlarına giderken arkadaşım korkup "saçmala oğlum götümüzü keserler" dediği için yanıma minik bir balta alıp hepsini öncelikle özür diletip , sonra hakkımız olanı alıp sonra da hepsiyle arkadaş oldum. Üstelik hiç kimse baltam olduğunu bile görmedi bile.

https://www.youtube.com/watch?v=fJuapp9SORA
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...