Gallant Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Humble da yine Sierra bundle var. https://www.humblebundle.com/sierra-bundle-strikes-again Edit: steam deki daha iyiymis fiyat olarak. Humble fiyati guncellemis dun gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Originde indirime girdi, oradan oyun isteyen varsa baksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 humble bundle da assassin's creed var, sadece 1. oyunu oynamış birisi olarak soruyorum, 15dolarlık pack değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 deymez desemde adamına göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 1 dolar bile fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 uplay onlar ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 uplayde olunca oynanmiyo mu? Su steam degilse ustune para verseler muhabbetine de ayar oluom. Benim steamde 3k oyun var ama oyun nerdryse oynarim origin uplay bnet drmfree gog ne farkedecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 oynanmıyor, literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 ben de böyle düzen manyaklığı falan var. ondan hepsi tek bi yerde olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: humble bundle da assassin's creed var, sadece 1. oyunu oynamış birisi olarak soruyorum, 15dolarlık pack değer mi? Tamamen unity'i düzeltip düzeltmediklerine bağlı malesef. 1 dolarlık kısımdaki chronicles'ın normal ac oyunlarıyla alakasız olduğunu söylüyorlar. AC 1'i oynamışsın zaten. BTA kısmındaki AC3 iki hafta falan önce uplay'de beleş dağıtıldı. Ben dahil birçok kişinin makinesinde çalışmıyor bile. Oyun olarak da öncekilerden daha az beğenilmişti. AC 2 ve brotherhood iyi ama serinin en eski oyunları oldular artık. Mevzuyu devam ettiren revolutions pakete dahil bile değil. Konu takibi istiyorsan o daha çok lazımdı. AC1-2-revolutions oynamış bünyeye değişik tarzıyla ilaç gibi gelen Black Flag'de listede yok. Unity çıktığında bir ton performans problemi yaşıyordu. Çözüp çözmediklerini bilmiyorum. Burada senin için para edebilecek tek şeyler unity, ac2, daha az önemdeki brotherhood. Bence çakallık yaparız diye düşünüp kötü bir paket yapmışlar. Revolutions'ı çıkarmışlar. Yani konu takibi istiyorsan konu takibi yok. Atladıkları oyundan sonra gelen ve iki hafta önce beleş dağıttıkları bozuk oyunu BTA'ya koymuşlar. Serinin en zevkli oyunu Black Flag hiçbir yerde yok. Unity'nin güncel durumunu bilmiyoruz. Hiçbirinin multisini zaten oynayamayacaksın. Bunlara göre düşünüp al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 düzeninize çakayım, gayet güzel oynanıyor. her platformda en az 50 oyun var, hepsini 1 kez çalıştırdım menüyü gördüm oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 gecenlerde ac3 verdi beles. oyunun ilk basladıgı ekranda crash yiyodun. gerizekalı bi youtube kanalından exe indirerek cozebiliyosun. cozdum. bu sefer prologue bitti, tam oyuna baslarken yine crash. forumları gezebilirsin, herhangi bir destek soz konusu degil. pc oyuncusuysanız ubisoft'a para kaptırmayın bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 abi sistemsel bir şeydir o, kimse de mi çalışmıyor olamaz herhalde? ben en son blood dragon bitirdiydim, ac2 oynuyordum arada da unuttum baştan başladım falan asd. bir sorun görmedim neyse banane ya isteyen steamin kölesi olsun lord gaben tekel oldu zaten biraz daha şişsin. adamlar steamden oyun çıkaramıyolar artık yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 valla konunun steam'le falan bir ilgisi yok. ubisoft'un ne mal oldugunu forumdaki cogu oyuncu biliyor. bilmeyenler icin uyardım ben. isteyen istedigi platformu kullanabilir. fifi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Abi siz hiç uplay belasına bulaşmadınız herhalde, böyle konuşabildiğinize göre. Arada canınız uplayde oyun oynamak çeker hop servers cant be reached, tam oynarken düşerseniz artık online değilsin save et çıklar vs. Uplay kadar dandik bir sistem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Var Rockstar :) Dediğin sorunların çoğunu ben GTA V de yaşadım / yaşıyorum. Steam'den de Ubisoft oyunu alsanız yine Uplay'den açtırmıyor mu? , bendekiler mi öyle denk geldi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 evet oyle, rockstar da aynı zaten. satın aldıgın sayfada o uyarıları gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 edit: yanlış konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 star wars oyunlarını veriyolar jedi academy yok bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 https://www.g2a.com/game-deals?banner=main&shop=global guzel paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 hah steamgifts'te superhot görüp duruyordum da nerde bunun bundle'ı diyordum. eyvallah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 finans'ın sanal kartını da enpara kartımı da kabul etmiyor ya g2a. var mı şundan alıp bana gönderecek olan, enpara'dan basayım eft'yi? https://www.g2a.com/game-deals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 ajmet said: https://www.g2a.com/game-deals?banner=main&shop=global guzel paket nasıl oluyor buranın mantığı ? aylık üyelik falan diyor adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 humble monthly misali sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 steam'de 300 tl'lik deus ex collection bundle 80 tl. bekleyenler için fena fırsat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar