Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 5 saat önce, Sam dedi ki: gamepass'ten zırt pırt oyun kalkıyor ve dlc'ler yok. misal onunla aktif destiny2 oynayanlar büyük patladı, şimdi gidip kaç aylık abonelik parasını tek oyuna vermek ya da oyunu bırakmak zorundalar. kağıt üstünde 1-2 gün oynanıp biten oyunlar için iyi ama uzun soluklu oyunlarda sorunlu. Haklısın aslında, şahsen ben FM22 için aldım diyebilirim. ama 100 küsür oyun da cabası oluyor işin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Aynen abi, bu oyunu oynamamak büyük bir eksiklik bence: https://store.steampowered.com/app/787480/Phoenix_Wright_Ace_Attorney_Trilogy/ En azından kitap okuyup bulmaca çözmeyi seven birey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Eski Zelda'ların tadı ve modern öykü dendiğinden CrossCode aldım şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 11 dakika önce, Shadow dedi ki: Haklısın aslında, şahsen ben FM22 için aldım diyebilirim. ama 100 küsür oyun da cabası oluyor işin işte Forza gibi Microsoft oyunları GamePass'de iyi. Onlar kalkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 epicten guardians of the galaxy, far cry 6, watch dogs legion alasım var. steamden de deaths door, inscryption ve outer wilds dlc. gamepass yüzünden ne zaman indie oyun alsam. Bi duruyorum gelir mi acaba gamepass e diye sdf. Geçen forbidden city aldım 1 ay sonra gamepassteydi. Deathloop ve Mass Effectte kesin gelecekler. Biri Bethesda dan öbürü ea playden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 (düzenlendi) 5 saat önce, GERGE dedi ki: Deadloop'tan da Mass Effect'den de vazgeçtim. Game Pass'a gelir bu oyunlar. Deathloop PS5 exclusive anlaşması varmış o yüzden şöyle demişler. "the title will remain a PS5 console exclusive until "at least September 14, 2022," which is one year after its initial launch." Aralık 23, 2021 Chastor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Steamde beğendiğim oyunların hepsi freegogta var, elim gitmiyor valla satın almaya steamden asdf War Mongrels nasıl oynayan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 bugliydi baya o ama ne kadar duzelmistir bilmiyorum, patch notlara bakmak lazim guncelliyorlar mi, duzeltirlerse seneye alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 resident evil village almak istiyordum ama hala fov slider eklememişler. Bravo Capcom. Bi önce ki oyunda olan şeyi koymuyorlar inatla. Oyuna 100 küsür lira verip mod kullanmak zorunda olmak da saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Şu epicteki kuponla RDR2 mi alsam yoksa beleşe gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 (düzenlendi) @Xaero Epic büyük bedava oyun vermesi yeni yıla kadar. İndirim 6 Ocak'a kadar. Bekle bir kaç gün daha vermezse alırsın. Yada Epicte de geri verme olması lazım. Bedava verirlerse refund basmayı denersin. edit: Bide o epicin verdiği oyunların leaklenen listede yarından sonrası için vereceği oyunlara New to EGS diyor. Red Dead 2 zaten var egsde. O yüzden vermicekler büyük ihtimal. bide Guardians of the Galaxy'yi aldım steamde. Oynadım iki saat. Güzelmiş oyun ama başımı ağrıttı. Bununda fov düşük ve ayarı yok meh. Çok da beğendiydim oyunu halbuki. Avengers'ın olması gereken oyun olmuş tam. Refund basacağım. Aralık 24, 2021 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 red dead redemtion 2 ile metro exodus aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 https://store.steampowered.com/app/231430/Company_of_Heroes_2/ 7 TL olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 bunu bedava vermişlerdi o zaman almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Ooo kralda 14 TL olmuş.. https://store.steampowered.com/app/394360/Hearts_of_Iron_IV/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 civilization 6 nasıldır tek başına alsam? bende civ5 var ama hiç yüklemedim bile. paradox oyunları gibi dlcler gereklimidir illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Civ oyunları daaaa Civ Iı'den bu yana exp almadan kötü, ama diğer dlc'ler gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Epic 199 ve üstü oyunlar için 130TL indirim kuponu vermiş. GoW 199TL'ye düşüyor. Kupon geçerlilik süresi 27 şubat olduğundan Dying Light 2 çıktığında dahi kullanılabiliyor. Ama sadece 1 Oyun için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Hemen rdr2 ile cyberpunk aldım. 144 TL'ye geliyor. 11 dolar total. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 6 saat önce, paparnoz dedi ki: Hemen rdr2 ile cyberpunk aldım. 144 TL'ye geliyor. 11 dolar total. indirim bitmiş ya her iki oyun içinde steamde XCom2 13tl olmuş, kingdom come deliverance ekleriyle beraber 18tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 KCD hemen yapıştırdım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 kuponun uygulanabildiği oyunları gezmek tam bir işkence, fiyata göre sıralamayı kaldırmışlar mı ne yapmışlar anlamadım. 2022'de şu kadar kötü storefront yapabilmek cidden başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 https://www.epicgames.com/store/en-US/browse?sortBy=currentPrice&sortDir=ASC&priceTier=tier3&count=40&start=120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 eyvallah, şunu client'ta rahat sort metodlu koysalar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 kupon bütün sepete uygulanıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar