Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI v.s Monster

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Bir tane gaming laptop almak istiyorum. Ama Msi mı Monster mı karar veremedim.

Hatta ona bile karar versem hangi modeli olduğuna karar veremedim. 4.500TL veya birazcık daha üstüne çıkabilirim.

Marka ve Model olarak kullandığınız yada tavsiye edebileceğiniz bişiler var mı acaba ?

17" olsun istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıcıoğlundan türemiş yürümüş bi yerden laptop alıp garanti, hizmet ve en önemlisi kalite beklemek ne kadar cahilce... Herifler sırf donanımhaberde kendi adamlarına pohpohlatarak buralara geldiler yoksa bi haltları yok... Başlığıda bi zahmet değiştirin ayıptır MSI vs Monster nedir abi...

https://www.google.com/maps/@40.9924919,29.0264918,3a,75y,80.91h,85.82t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJJHBzu0_hn6AvEuGxs1KgA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

2,000$ a canavar gibi Alienware al bence imkan varsa USA'dan.

tr'de kullanmak için alienware almayın

1) arızda gg'sin
2) alienware marka bedeli çok yüksek

normalde 1.5k lık donanıma alienware yazdın mı 2k oluyor.

hiçbir artısı yok tr'de, alienware sahibi olarak regional kısıtlaması olduğu için hiçbir kampanyadan fln da yararlanamıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:
Gtx850 msi hecen sene o paraya aldiydim ondan verdim örnegi.970 vs 980 arasi cok fiyat farki varmi ki?

gördüğüm kadarıyla 960m, eski oyunları ultrada oynatıyor, güncel oyunları high'da, yeni çıkacak oyunları medium'da oynatıyor.
970m, güncel oyunları ultra'da, yeni çıkacak oyunları high'da oynatıyor.
980m ise her oyunu ultrada oynatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

980m ile desktop 980 arasında %25 lik fark var sadece.

eski 6-7-8 serileri gibi değil.

ayrıca mobile 980 gtx de duyuruldu 980m dışında. onun da yakında bir monsterda görürsünüz.

ben clevonun tarzını beğeniyorum, good bang for buck ama tip yok. Gönül ister asus falan ama arada 500-600+ sadece tipine veriyorsunuz uzerine türkiyede yok en üst seriler ve customizable değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...