KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Eve geldim. Galatasarayı tebrik ediyorum. Fenerbahçeyi de tebrik ediyorum. 8-10 gömlek üstün olan uefa şampiyonu takımla berabere kalmak büyük başarı. Fenerbahçe bu sene klasik. 2inci golü bulamayınca,zaten 60ıncı dakikadan sonra fizik kondisyonu tükendiği için son yarım saat galatasaray baskılı oynadı. Aykut ve Ersun fenerbahçesi 90 dakika aynı tempo ile top oynardı. Zaten rakiplerden farkı da buydu. Pareira bayağı sağlam bir balonmuş. Takımın kondisyonu 60 dakikalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 abi kusura bakma, kendi sahanda ezeli rakibini yenemiyorsan başarısız sonuçtur. ben detayını konuşmuyorum. derbi deplasmanında bir puana üzülmezsin ama kendi sahanda çok kötü bir kadro-dönemde değilsen favorisindir ve yenildiğin zaman hayal kırıklığı daha büyük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 fener 2. yarı 2 pas yapamadı ya ne gömlek üstünlüğünden bahsediyosunuz göstere göstere de geldi gol 80de arabasını satan adamın malın yeni videosunu merak ediyorum sdjkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Hamzada iki gram cesaret olsa yenebilirdik de adam kanser direk. Neyse şampiyonluk rakibinizin evinden 1 puanla dönmek de çok kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 İlk yari fener, ikinci yari biz oynadik. Yarin yenerse besiktasa yarayacak skor, ama beraberlik iyi skor yahu kadikoyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bu hamza kanserlik ya ikinci yari iyidik ama orta taraf cok kotu melo :( bi ara sniperle pirlo yer degisti gozlerim kanadi neyse titreticekleri yerde titrediler olcandan sonra ashgdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 abi fenerbahçe pereira ile devam ederse şampiyonluğu unutsun. Bu ligde malesef bu durumla GS şampiyon olur.BJK'nin de işi çok zor. ORta saha yokluğundan patlıcak bjk çünkü.Patlamadan tolgay+veli en iyi şartlarında dönerlerse kurtarabiliriz öteki türlü işimiz çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 fb td degistirirse sampiyonlugu unutsun asil. hala kondisyon duzelirse bizim de duzelme sansimiz var. sezonu erken actigimiz icin biraz normal geliyor. biraz da tabi bazi adamlarda rotasyon yapmayisindan kaynaklaniyor beyamcamin. subata kadar yaristan kopmazsak ikinci yari toparlarik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 fizban said: fenerbahcenin sorunu kondisyon. diego yoruldugu veya olmadigi zaman da alternatifimiz yok hic. alper niye dusunulmuyor orada anlamadim. istatistige bak lol Fenerbahçe bu sezon ligde attığı 14 golün 11'ini ilk yarılarda atarken, yediği 9 golün 7'sini ikinci yarılarda yedi. Cunku Pereira kondisyon yuklemesi yapmamasi yuzunden oldu bunlar. Baslarken futbol antrenmani yaptiriyorum spor anternmani yaptirmiyorum demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 beyaz futbol yine bombastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 KuddusiMavra said: Aykut ve Ersun fenerbahçesi 90 dakika aynı tempo ile top oynardı. Zaten rakiplerden farkı da buydu. Pareira bayağı sağlam bir balonmuş. Takımın kondisyonu 60 dakikalık. Ersun'un FB kariyeri kısaydı fakat Aykut Fener'e muhtemelen Kadıköy'deki en kötü topu oynatmıştır Galatasaray'a karşı. Keşke hep Aykut kalsaydı, Galatasaray'a karşı yavaş oynayan TD maç falan kazanamaz. Fener bugün yine iyiydi, Marko falan uzak köşeye vurabilse rahat alırdı, yaslanan takım yer bizden golü, süperiz bu konuda diye demiyorum çok fazla gol odaklı adamla oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 aykutun şampiyon olduğu sezon haricinde elinde hep tarihin en kötü fenerbahçe kadrosu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Mustafa Çulcu tartışmalı pozisyonları değerlendirmiş. Özetle FB'nin golü ofsayt, Josef önceden ilk sarıyı görmeliydi gördüğü 2. sarı olmalıydı, Ba kırmızı görmeliydi, Burak'ın pozisyonda penaltı falan yok demiş. http://www.hurriyet.com.tr/diegonun-golunde-ofsayt-var-mi-40005861 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 o zaman gs kazandı silelim fb nin 1 puanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 mustafa culcu'nun hakemligini hatirliyoruz allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 oo ertem sener ve sinan engin penaltı dedi rok a katılıp asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 yaa onlar tiyatro yapıyorlar sinan once degil dedi baktı ertem ile rasim cok yanlız kalıyor bence penaltı dediler.Pozisyonun yoksa penaltı faln yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 tabiki tiyatro yapıyolar beyaz futbolda soylenenleri ciddiye alacak halimiz yok. ama aynı pozisyon ceza alanı dısında kendi takımına olsa bunu faul beklemeyecek taraftar yok hatta vermeyecek hakem de yok. ceza alanı ici olunca faul kuralları degisiyor bir anda onu anlamıyorum. penaltı penaltı gibi olacak diye salak bir laf cıkardılar bundan 10 sene once hala aynısı devam heralde. bu arada hakkaten aynı pozisyonu sunderland newcastle macında penaltı vermisler. acıp baktım kosu hızları ve burak yılmazın varlıgı dısında neredeyse %100 aynı pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 sunderland maçında verdilerse kesin penaltı o zaman ya hayret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 9 hafta gecti ne kondusyonu ne alismasi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 selçuk şahini aratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 abi 70 milyarlık arabayı satıp fenere basan sığırla taşak geçildi mi? geçildiyse gidim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 25-27. Sf aralığı Nasıl yenemediklerine inanamayan Fenerlilerin kendilerini avutma maksatlı mesajları kıkırdattı gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 sinan 90+2 de ylın golünü kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar