Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Yenilenin işi zor. Fener 1 Ajax 2 puanda. Fener rahat tıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ajax yada 2-2 beraberlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ajax mevlana klubü mü, o logo ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 bizim peder maç izlemeyen adam gitti amsterdamdaki maça bilet aldı.Artık maça mı gidecek napıcak bilemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ben 5-6 yaşındayken Ajax'ın logosundaki adamı allah sanıyordum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Teke tek maç yapmaya gidiyodur o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Umarım Fener yener. Ama Ajax hem çok iyi takım hem de çok iyi topçuları var. Tüm Hollanda gibi atak futbolunu çok severler ama ekstra olarak Avrupa da iyi defansta yapabilen bir takım. El gazi ve Fischer çok korkutucu 2 arkadaş mesela. Fener galibiyeti işaretledim. CL direk katılım için Avrupa galibiyetleri şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Azizsilin devreye girdiği için ben akşam çok iyi oynayan bir Fenerbahçe bekliyorum. Aksi takdirde pareira'dan kurtulacağız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Valvyn said: bizim peder maç izlemeyen adam gitti amsterdamdaki maça bilet aldı.Artık maça mı gidecek napıcak bilemıyorum bence annenle siz de bilet alın, "baba biz de geliyoruz" deyin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 KuddusiMavra said: Azizsilin devreye girdiği için ben akşam çok iyi oynayan bir Fenerbahçe bekliyorum. Aksi takdirde pareira'dan kurtulacağız demektir. Kaç sezondur sezon içinde t.direktör değiştirmeyen Aziz Yıldırım bu maçın skoru 8-0 falan olmadıkça tam GS derbisi öncesi hayatta t.direktör kovmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Kovar kovar da, skorun baya kötü olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 ya en fazla "galatasaray maçı son şansın olm pareira,ona göre"der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ajax'a kaybetsek gitmez Pereira. Ama GS maçında hiç affetmezler, Aziz e bile gerek kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Bol şans gerçi şuan maç ve yağmurdan trafik felç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 temiz 3 yer fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 kadro ideal yeneriz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Offf be Fener'in ilk 11'e bak. ÇOK görkemli duruyor kağıt üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 hani olm kadro yazinda gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 fabiano gokhan kjaer ba caner topal josef markovic diego nani van persie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 fabiano niye oynuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 pereria bunlar ne yaparsam yapayım beni kovmirler,yeni satın alacagım ev için toplu para var diye düşünüyor herhalde.Azizde kovmirem lan kovmirem diyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 2 yeriz 3 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 3 Turk oyuncu var 11de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 josef veya topaldan birini kesse olmjyor sankı,hatasından dönmüyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Ajax To(:P) Kat(tu) Lar(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar