mawiman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 arkadaşlar ben yandex kullanıyorum fakat bazı sitelerde sorun yaşıyorum e-devlet gibi ... google chrome da çok fazla trojeni var bir türlü kullanışlı ve sağlam bir tarayıcı bulamadım sizler ne kullanıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Safari. Plebler Firefox kullansin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 İnternet explorer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 internet explorer edge tabikide. ama win10 olman lazım. şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 google masterrace direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Vivaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Edge iyi Edge trojen yok hem asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ublock + ghosteryli mozilla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 GERGE said: Safari. Plebler Firefox kullansin ama. Hipsters gonna hip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 koskoca privacy knight gerge safari demis, uzucu. firefox nightly or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 febe yandeks mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 plebler tabiki firefox kullnacak. acık kaynak, halkın kaynağı, proletaryanın tarayıcısı. züppe yararlı aptallar gidip safari kullansın chrome kullansın,ki üretim araclarını burjuvaların eline versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Gerge bana hipsetr gözlüğü önersene. Yakışırsa takmak istiyorum. Normal gözlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Bu arada nasil Yandex kullanip Chrome'da fazla trojen var diyorsun anlamadim, bu soylemin hic bir kismini anlamadim aslinda. Yandex = Skinned Google Chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 GERGE said: Safari. Plebler Firefox kullansin ama. ad block isini nasil cozuyorsun safaride? cok noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 carpıya basarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 en çok safari diyenlere üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 netscape son sürümü indirip denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Peregrin said: GERGE said: Safari. Plebler Firefox kullansin ama. ad block isini nasil cozuyorsun safaride? cok noobum http://adguard.com/en/adguard-adblock-browser-extension/overview.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 GERGE said: Bu arada nasil Yandex kullanip Chrome'da fazla trojen var diyorsun anlamadim, bu soylemin hic bir kismini anlamadim aslinda. Yandex = Skinned Google Chrome. yada ben kullanamıyorum yandex reklam pencereleri falan açmıyor bu güzel ama açması gereken bazı penceleride açmıyor ... yandex üzerinden e-devlet'e giriş yapılmıyor ... chrome her tıkladığımda reklam geliyor o yüzden onlada banka ve devlet sitelerine giriş yapmaktan korkuyorum en son operayı indirdim onda chrome gibi aynısı ... sadece bir tarayıcı lazım güvenlik önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 evde firefox işyerinde chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 fbyandex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Performans için Firefox'tan Chrome'a geçmiştim yıllar önce, sonra o da sapıttı. Yeni bilgisayarda 16gb ram var şuan, ikiside taş gibi. Chrome için siteler daha bi özeniyor gibi geliyor, o yüzden ona devam ediyorum şimdilik. Edge biraz daha otursun direk geçerim. Chrome'un tembelleştirdiği bazı şeyler yok şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 özsaygın yoksa safari, yoksa farketmez chrome ya da firefox işte. çok fazla abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 chrome driver, developerlar tabii chrome'a daha çok özenecek. app'lerin ilk apple'a çıkması veya daha özenli olması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar