mawiman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 arkadaşlar ben yandex kullanıyorum fakat bazı sitelerde sorun yaşıyorum e-devlet gibi ... google chrome da çok fazla trojeni var bir türlü kullanışlı ve sağlam bir tarayıcı bulamadım sizler ne kullanıyorsunuz ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Safari. Plebler Firefox kullansin ama.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 internet explorer edge tabikide. ama win10 olman lazım. şöyle
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 GERGE said: Safari. Plebler Firefox kullansin ama. Hipsters gonna hip
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 koskoca privacy knight gerge safari demis, uzucu. firefox nightly or gtfo
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 plebler tabiki firefox kullnacak. acık kaynak, halkın kaynağı, proletaryanın tarayıcısı. züppe yararlı aptallar gidip safari kullansın chrome kullansın,ki üretim araclarını burjuvaların eline versin.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Gerge bana hipsetr gözlüğü önersene. Yakışırsa takmak istiyorum. Normal gözlük.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Bu arada nasil Yandex kullanip Chrome'da fazla trojen var diyorsun anlamadim, bu soylemin hic bir kismini anlamadim aslinda. Yandex = Skinned Google Chrome.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 GERGE said: Safari. Plebler Firefox kullansin ama. ad block isini nasil cozuyorsun safaride? cok noobum
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 netscape son sürümü indirip denemek lazım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Peregrin said: GERGE said: Safari. Plebler Firefox kullansin ama. ad block isini nasil cozuyorsun safaride? cok noobum http://adguard.com/en/adguard-adblock-browser-extension/overview.html
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 GERGE said: Bu arada nasil Yandex kullanip Chrome'da fazla trojen var diyorsun anlamadim, bu soylemin hic bir kismini anlamadim aslinda. Yandex = Skinned Google Chrome. yada ben kullanamıyorum yandex reklam pencereleri falan açmıyor bu güzel ama açması gereken bazı penceleride açmıyor ... yandex üzerinden e-devlet'e giriş yapılmıyor ... chrome her tıkladığımda reklam geliyor o yüzden onlada banka ve devlet sitelerine giriş yapmaktan korkuyorum en son operayı indirdim onda chrome gibi aynısı ... sadece bir tarayıcı lazım güvenlik önemli
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Performans için Firefox'tan Chrome'a geçmiştim yıllar önce, sonra o da sapıttı. Yeni bilgisayarda 16gb ram var şuan, ikiside taş gibi. Chrome için siteler daha bi özeniyor gibi geliyor, o yüzden ona devam ediyorum şimdilik. Edge biraz daha otursun direk geçerim. Chrome'un tembelleştirdiği bazı şeyler yok şuanda.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 özsaygın yoksa safari, yoksa farketmez chrome ya da firefox işte. çok fazla abartmaya gerek yok.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 chrome driver, developerlar tabii chrome'a daha çok özenecek. app'lerin ilk apple'a çıkması veya daha özenli olması gibi.
Öne çıkan mesajlar