Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc İçin En İyi İnternet Tarayıcısı Hangisidir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben yandex kullanıyorum fakat bazı sitelerde sorun yaşıyorum e-devlet gibi ...

google chrome da çok fazla trojeni var bir türlü kullanışlı ve sağlam bir tarayıcı bulamadım

sizler ne kullanıyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
plebler tabiki firefox kullnacak.
acık kaynak, halkın kaynağı, proletaryanın tarayıcısı.

züppe yararlı aptallar gidip safari kullansın chrome kullansın,ki üretim araclarını burjuvaların eline versin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu arada nasil Yandex kullanip Chrome'da fazla trojen var diyorsun anlamadim, bu soylemin hic bir kismini anlamadim aslinda.

Yandex = Skinned Google Chrome.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

GERGE said:

Safari.

Plebler Firefox kullansin ama.

ad block isini nasil cozuyorsun safaride? cok noobum

http://adguard.com/en/adguard-adblock-browser-extension/overview.html
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bu arada nasil Yandex kullanip Chrome'da fazla trojen var diyorsun anlamadim, bu soylemin hic bir kismini anlamadim aslinda.

Yandex = Skinned Google Chrome.

yada ben kullanamıyorum yandex reklam pencereleri falan açmıyor bu güzel ama açması gereken bazı penceleride açmıyor ... yandex üzerinden e-devlet'e giriş yapılmıyor ...

chrome her tıkladığımda reklam geliyor o yüzden onlada banka ve devlet sitelerine giriş yapmaktan korkuyorum en son operayı indirdim onda chrome gibi aynısı ...

sadece bir tarayıcı lazım güvenlik önemli
Mesaj tarihi:
Performans için Firefox'tan Chrome'a geçmiştim yıllar önce, sonra o da sapıttı.

Yeni bilgisayarda 16gb ram var şuan, ikiside taş gibi. Chrome için siteler daha bi özeniyor gibi geliyor, o yüzden ona devam ediyorum şimdilik. Edge biraz daha otursun direk geçerim. Chrome'un tembelleştirdiği bazı şeyler yok şuanda.
  • Yeni Oluştur...