Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Arkadaşlar selam, Steam'den bir oyun pre-order etmiştim, vazgeçtim refund ettim dün ama zamanında parayı çektiğim kredi kartım atık yok, o yüzden wallet balance olarak almak durumunda kaldım. Yakın zamanda da bir oyun alasım yok, nakide çevirmek istiyorum bunu. Almak istediğiniz oyunun fiyatından %10 düşüp bana EFT yaparsanız ben alıp size gift edeceğim. Çok incik cincik de uğraşmak istemiyorum, 50 TL altında kalan oyunlar son tercihim olacak o yüzden :p Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 fallout ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Steam TR'de ne kadarsa %10 ucuza vereceğim işte. Ben 180 TL diye hatırlıyorum Fallout 4 ama şirkette Steam bloklu, bakamıyorum. Mesela 180'se senden 162 TL EFT alıp oyunu gift edeceğim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 steam refund ları zaten hep wallet a oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Yok kredi kartına doğrudan da ediyorlar, seçenek çıkıyor refund ederken. Ödeme Paypal vs. ile olduysa sadece wallet olabilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 baggio dolndırıcı, baggio hırsız, baggio bozuk ürün, baggio sahte key. keywordlerim bu kadar, sanık sizindir sayın yargıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Sen sus lan köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 fallout preorder da mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ben de 500 tlye kadar %15 indirimli verebilirim diyecektim ama legendary balta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 dreagloth said: steam refund ları zaten hep wallet a oluyor yok, aldığın karta da yollatıyosun. Ben 20 gün önce refund istedim kartıma, gelmedi. oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 o zaman ya yeni başladı bu olay, refund geldikten sonra. Ya da daha önce beni fena yedi steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 220 TL ye pre-order mı yapmıştın nasıl oyunmuş be o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Silphatos said: ben de 500 tlye kadar %15 indirimli verebilirim diyecektim ama legendary balta olur e demiş oldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Baggio said: Yok kredi kartına doğrudan da ediyorlar, seçenek çıkıyor refund ederken. Ödeme Paypal vs. ile olduysa sadece wallet olabilir bilmiyorum. Hmm Paypal hesabına da geri yatırabilirler aslında, bilemedim. Ama KK ile direkt alınca, KK'ye direkt iade aldığım olmuştu benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 yok olm sölemedim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 E o zaman ben enpara ile size 200 300 yükleyip 80%ini alayım, daha kara geçersiniz? Not: Donanımhaber ölücüsüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 enpara 25 lira bonus veriyo ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 4 kart bulsan 200 lira eder işte. Cüzdanına sürekli para yükletip bekletenler var. Sonra satıyolar 75% fiyatına. Bu da bir sektör. İlla wallet parası satın alacağım diyen varsa bunu da düşünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Kendi adına 1 adet enpara hesabın var, biriktireyim desen 4 ayda 100 tl yapıyor. Hic ticareti yapılacak bir ise benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 steelseries rival veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 DSFJ satamdın mı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Olm ortada baltalanabilecek bir şey bile yokken ne muhabbet döndü lan. Yok mu şimdi Fallout 4, Syndicate gibi oyunları 160 TL'ye isteyen adam koskoca oyuncu zamiada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Xaenin said: steelseries rival veriyim elinde kalmış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 koskoca oyuncu camia olduğu için o oyunlara 160 tl vermiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Coop/multi falan oynarım diyorsan mecbur vereceksin abi. Dolar ve Euro'nun fırlamasıyla yabancı siteden key almanın da esprisi kalmadı, zarar bile ediyorsun duruma göre. Korsan diyorsan ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar