Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Wallet 220 TL Balance

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar selam,

Steam'den bir oyun pre-order etmiştim, vazgeçtim refund ettim dün ama zamanında parayı çektiğim kredi kartım atık yok, o yüzden wallet balance olarak almak durumunda kaldım. Yakın zamanda da bir oyun alasım yok, nakide çevirmek istiyorum bunu.

Almak istediğiniz oyunun fiyatından %10 düşüp bana EFT yaparsanız ben alıp size gift edeceğim. Çok incik cincik de uğraşmak istemiyorum, 50 TL altında kalan oyunlar son tercihim olacak o yüzden :p

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Steam TR'de ne kadarsa %10 ucuza vereceğim işte. Ben 180 TL diye hatırlıyorum Fallout 4 ama şirkette Steam bloklu, bakamıyorum. Mesela 180'se senden 162 TL EFT alıp oyunu gift edeceğim yani.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Yok kredi kartına doğrudan da ediyorlar, seçenek çıkıyor refund ederken. Ödeme Paypal vs. ile olduysa sadece wallet olabilir bilmiyorum.

Hmm Paypal hesabına da geri yatırabilirler aslında, bilemedim. Ama KK ile direkt alınca, KK'ye direkt iade aldığım olmuştu benimde.
Mesaj tarihi:
4 kart bulsan 200 lira eder işte. Cüzdanına sürekli para yükletip bekletenler var. Sonra satıyolar 75% fiyatına.

Bu da bir sektör. İlla wallet parası satın alacağım diyen varsa bunu da düşünebilir.
Mesaj tarihi:
Olm ortada baltalanabilecek bir şey bile yokken ne muhabbet döndü lan. Yok mu şimdi Fallout 4, Syndicate gibi oyunları 160 TL'ye isteyen adam koskoca oyuncu zamiada?
Mesaj tarihi:
Coop/multi falan oynarım diyorsan mecbur vereceksin abi. Dolar ve Euro'nun fırlamasıyla yabancı siteden key almanın da esprisi kalmadı, zarar bile ediyorsun duruma göre. Korsan diyorsan ayrı mevzu.
  • Yeni Oluştur...