Flam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Bir şehir bu kadar mı leşker olur. Daha indim, havaalanından çıktım taksiye bindim, adam bakırköy osmaniye deyince homurdanmaya başladı. hep istanbul dışı geliyor falan dedi şaşırdım, amca istanbulun neresi sana içi onu bir söyle belki gideriz dedim. işte topkapı filan dedi. amca topkapıda otursam senden mi esirgeyecem bakırköyde oturuyom bakırköye gidecem istersen bi gezip gelelim topkapı elimiz değmişken bi de taksime gidelim dedim. pıstı hayvan. sonra "işte geçen biri bindi uçağa birsürü para veriyor taksiye gelince mırın kırın ediyor geçen birini götürdüm 25 lira yazdı abi bi güzellik yap diyor ne yapayım lan" falan gibilerinden zırladı, amca bak bu saatte birsürü insanın ağız kokusunu çekiyon ekmek kazanmak için, paranın zor kazanıldığını kolay harcanmadığını ben mi anlatacam sana parayı sokaktan toplamıyoruz biz uçağa binerken taksi parasını da hesaplıyoruz telaş yapma sen, dedim, işte bu sefer de az sustu, az ilerde de kendisini soyduklarından silah dayadıklarından bahsetti, he dayı he dedim, iyice uyuz oldum. akabinde evin yakın yerine kadar geldim, abi bana evin sokağına girmeyi reddetti orada girilmez tabelası var dedi, bahsi geçen tabela da ahan şu; http://www.trafikisaretleri.net/wp-content/uploads/2010/09/21.jpg neyse, baktım ben birşey demeye kalmadan sokağa döndü, yan sokağa girdi, "hah amca tam da buraya gelecektim ben demek yanlış biniyormuşum aha şurda kenara çek" dedim. (bunu yaparken "ulan adama itlik yaptık hayır yapmışız meğerse, fazladan beş lirodan olduk" diye pişman edebildiysem ne mutlu) sırf bi beş lira daha yazdırmak için bütün osmaniye semtini gezdirecekti itoğlusu, ulan bir şehri terkettiğim için bir kere daha kendimi tebrik ediyorum, gece gece yaşlı başlı adam hırlaşa hırlaşa geldik elimde de telefon var dur birşey söylesin şunu kafasında paralayayım diye artık beklemeye başladım, ben hırlayınca bu sefer ince tondan konuştuğu için fırsat olmadı. daha şehre gireli on dakika olmuş yuh ya bir şehir böyle mi lanet olabilir. aksini söyleyeyim, metrodan ege üniversitesi durağında indim, taksiciye yaklaşıp açıköğretim bürosunu sordum, adam tarif etti, taksiyle gitmek için çok mu yakın dedim, abi beş lira falan tutar, dedi, kısa mesafe ama bak yürürüm sen sıranı kaybedeceksen çok uzak değilmiş ben kaybolmiyim diye bincem taksiye dedim, olur mu abi o nasıl söz buyur dedi adam buyur etti, beş buçuk lira yazdı ve adam elli kuruşuna kadar para üstünü verdi, gel de mutlu olma. şu tayin de bir çıkarsa en kısa zamanda... Son fırsatların bu istanbul, bu kısacık zamanda beni silktin silktin, sonra daha yakalayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Sinirden edit yerine quote tıklamışım bak. kafa gitti iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 geçen gün taksicinin biriyle tartıştık in arabadan dedi sağa çekti geldi arabanın yanına ben de indim herifle itişirken yere düştük, düşerken kafasını arabamın kapıya çaptı kapı içeri göçtü yerdeyken üstündeydim kafasının arkasına pat pat vurdum 5-6 kere köşedeki güvenlik geldi ayırdı falan taksici geldi benim 2 çocuğum var kavgacı biri değilim bu beyfendi bana niye küfretti ben de yakıştıramadım falan dedi lan dedim böyle bir var oluş olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 istanbul leş ya az gelişmiş ülkenin hardcore göç alan şehri işte bangkok gibi mumbai gibi iş var diyip yalandan milletin köle gibi çile çektirildiği yer konaklı dizileri izleyip ferrarili kıroları yatları gören orta direk, istanbul güzel yea, herşey var diye 2 saat yol çekip kurumsal şirkette çalışıyom diye kandırıldığı, 3 yılda 10 yaş yaşlanılan mekan. yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 abi niye tartışıyorsunuz çekin kenara, arayın polisi. tipini, hareketini beğenmediğiniz taksicilerle de muhabbete/münakaşaya girmeyin. camdan dışarı bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 aynen direk şikayet edin ilgileniyorlar, cezayı yapıştırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 olm şikayet etsen ne olacak ceza yese ne olacak senin o an keyfini kaçırdıktan sonra üstüne enerji tüketiyorsun şikayet için vaktini harcıyorsun değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Fistan said: istanbul leş ya az gelişmiş ülkenin hardcore göç alan şehri işte bangkok gibi mumbai gibi iş var diyip yalandan milletin köle gibi çile çektirildiği yer konaklı dizileri izleyip ferrarili kıroları yatları gören orta direk, istanbul güzel yea, herşey var diye 2 saat yol çekip kurumsal şirkette çalışıyom diye kandırıldığı, 3 yılda 10 yaş yaşlanılan mekan. yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 istanbulda yaşayınca keyfin fln olmuyor fistan zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ben taskiye binmeye töbe ettim istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 istanbul özerk bi ülke bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ben izmirdeyim mesela en sevdiğim şeylerden biri taksiye binmek araba kullanasın gelmiyor özel şoforun var gibi resmen izmirde.nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Ben direkt "haklısın başkan" kafasına giriyorum, hatta adam tersse, "10 15 saat direksiyon sallıyonuz, biz de çalışıyoruz 10 saat, herkes ters olabilir kimse anlayışlı değil, sizinki de iş, bizimki de iş, herkes karşılıklı alttan alsa ne güzel olur beaaabi" tribinde 20 dakka konuşuyorum. Ağzını açtırmadan iniyorum. Aynı taksiye denk gelmem zor ama gelirse allah kerim, şimdilik her şey süper, 30 yıllık taksici gibiyim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Of bir de bunun trafiği var. Bugün TEM otoyolu, biz bekliyoruz karşı şerit bekliyor. Birbirimize bakıyoruz. Cumartesi saat 19:30. Geleli 8 sene oldu, her gün Antalya'ya dönüş hayalleri kuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Bilader 153'ü aratma simdi bana yorgunum zaten felan tribi cekicen direk pirsiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 abi ben havaalanı taksicileriyle uğraşmamak için metroya binip, yenibosna dan taksiye biniyorum. öyle uğraşası olmuyor insanın. ama piyango gibiler, evin önünden bindim, dereyolundan e5 e çıkalım diye, adam bırakta ona ben karar vereyim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Ben de neredeyse cinnet noktasına geldim ve kaçtım İstanbul'dan, İzmir'e geri döndüm. Pişman da olmadım. İlk başlarda rüyalarıma bile giriyordu ki hala ara ara yokluyor. En son 1 ay önce gittim 2 günde neden nefret ettiğimi hatırlattı. Gerçekten yaşanacak yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 saçma sapan muhabbet açan taksiciyle cidden münakaşa mı ediyorsunuz ya? hayatınızda bir daha görmeyeceksiniz. adam yol açısından çakallık yapmıyorsa, he he he de geç işte. normalde bu tip şeylere sinirlenen biriyim ama bunu hiç kafaya takmadım, takmam da. sabah istanbul'a iniyorum okul için, giderken cehapeli taksici geliyor rte'ye saydırıyor, ben de saydırıyorum. dönerken akpli geliyor, bu kemal zaten alevi diyorum. böyle sen de destek verince daha çabuk susuyorlar ikna ettim bu da benim kafadan diye. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 konuşmak istemediğim kimseyle konuşmak zorunda olmadıgım bir hayatı kurabilmek en büyük hayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 batak burası şu an, bide yıllardır dönüşümüne şahit olduk, almanyada galiba berlin 4m en kalabalık, burası 20lere geldi. her saat heryerde trafik var kaçmaya fırsat bakıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Geçen tatil için istanbula geldik, evin ordan caddeye ineceğiz ama çok yakın mesafe, taksiciye sordum minibüs caddesine bırakır mısın diye. Abi olur mu öyle şey nereye istersen bırakırım müşteri mi seçeceğiz dedi, giderken de kıllık yapan taksicilerin ne kadar gereksiz hareket ettiğinden bahsetti. 2 defa daha yakın mesafe kullandım, ikisinde de benzer muhabbetler. Ayrıca istanbulda da süper vakit geçirdik, işi gücü hemen taşıyabilsek de buraya yeniden yerleşsek dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 İşte hep öyle kandırıyorlar. Paralel taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 burada insanların nasıl katil olmadıklarını bazen aşırı merak ediyorum, sırf yol stresi çekmemek için bir sene önce işyerime 600-700 metre uzakta bir eve taşınıp iki kat kira verdim bir yıldır ve bir an bile pişman olmadım. nispeten nezih bir semt hem de... zamanında avcılarda yaşadım, amanın, ölüm resmen. yine işyerinin dibinde evinin olması istanbulda yaşayanlar için çok zor bir ihtimaldir, piyango gibi birşey, ona rağmen katlanamıyorum, karşıda oturup burada çalışan insan var ya, günlük manyak görme kotasını işyerinde zaten dolduran insanlar bunlar bir de, yolda ne yapıyorlar şaşkınlıkla izliyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 bitaksi kullanın abi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 makul öneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar