Drall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Kirayı ödeyebilirsem belki alırım office for mac, gerçi google docs da iş görüyo ama office de temiz iş. Birisi bana risklerini anlatsa ya bu işin, o mac key'i sayesinde bilgisayarımı gergeye ddos vs bişeyler atarken kullanabiliyo musun sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 adam kirayı ödeyemiyor ama mac'i var. tam bir Türkiye tablosu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 O başka o başka. Her ay düzenli öderken ev sahibi oçluk yaptı, ben de artık paramı skerler çekip harcamaya başladım kirayı süründüre süründüre ödüyorum. Ev sahibine yapabildiğim en büyük itlik bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Haha harraslemeyin yav 😂😂😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Artik uyguna antivirus keyleride satiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 cabukkey gerekirse ne kadar cabuk tedarik edebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 cabukkey :) FULL Bundle demek yani anında temin ederiz ama fiyatı 500TL ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 BLACK WEEKEND Editor Shop ;) Windows 10 Education Windows 10 Home Windows 10 Pro Windows 10 Enterprise Hangisini alırsanız 30 TL Office for Mac 2016: Home and Business Office 2016 Professional Plus Ofisler 45 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 var mı editorden key alan? patlamayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 cabukscam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bunlar oem mi? yarin obur gun mb degistirsek/fresh install yapmak istesek patlar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bende kinguinden alıcaktım oem moem demişler kafam karıştı caydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Abi ne kasıyosunuz. Gidin Rotweiler dan alın işte. Kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Oemde var mak da var Retailler icinde gecerli o dedigin 3 defadan sonra kontrol etmen gerek En temiz mak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 çabukscam dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Dendi ama üzgünüm değil gayet edepli şekilde Ne aldığınızı ne işe yarayacağını söyleyerek satıyoruz. Milleti kandırıp satmıyoruz. Bu arada kampanya bitti malesef. En ucuz windows 10 Retail 30TL versionlara göre fiyat 3-5 artmakta ;) Ofis fiyatları aynı Diğer microsoft ürünleri için Fiyat sorunuz Fiyatlarım Paticik üyelerine özel gayet uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Windows 10 home aldım ben ubuntu çıktı, kullanıyorum ama memnunum sıkıntısını görmedim, editor sana limonlar atıyorsa limonata yapman gerek. lol birde hediyedir satılamaz diye şunu göndermiş yanında bakmadım içine daha http://i0.wp.com/advertising.chinasmack.com/wp-content/uploads/2010/12/Windows-Vistas-pirated-version.jpg?resize=560%2C358 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 :horace: 1$a ancak ubuntu :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Editör farkını hissettik teşekkürler windows 10 sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 editör farkını hissettiysen aids testi yaptırmanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Yeni Revize Fiyatlar Windows: Windows 10 Education - 45TL Windows 10 Home - 25TL Windows 10 Pro - 40TL Windows 10 Enterprise - 45TL Windows 8 Standard/Pro/Enterprise - 30TL Windows 8.1 Standard/Pro/Enterprise - 35 TL Office: Office for Mac 2011: Home and Business - 50TL Office 2013 Professional Plus - 45TL Office for Mac 2016: Home and Business -55TL -Sınırlı sayıda Office 2016 Professional Plus - 55TL -Sınırlı sayıda Office 365 Windows veya Mac - Yıllık 90TL Tüm Office ürünleri Retail dir yani 3 defa Aktivasyon hakkınız vardır... PC aynı kaldığı sürece ömürboyu aktivasyon yapabilirsiniz. Windowslar Retail ve MAK Olarak 2 Version elimde var; Retail aynı office de ki kurallar geçerlidir, MAK ise 10+ Aktivasyona izin vermektedir. Mak istemeniz halinde fiyata +10TL eklenecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Sorunsuz alışveriş , ilgili samimi esnaf :) Sağolasın Editör... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 nice try editor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Office for Mac 2016 1 keyim kaldı birdahaki öbür aya gelir Diğer ürünler full stokta özel key istekler maximum 3 günde teslim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar