Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Kahve ile ilgili başka bir topic bulamadım buradan yazayım. Evde kullanmak üzere kahve çekirdeği arıyorum. Espresso yapacağım. Şu anda kahvefabrikasi.com'dan alıyorum çekirdekleri ama farklı tavsiyeler var ise değişik tatlar denemek isterim. Sizler nereden alıyorsunuz kahvelerinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 absürd absürd kahvelerden sonra Starbucks sumatra Dark roast çok güzel geldi bana şimdilik o var gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Caribou French favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Starbucks'dan bir kaç kere aldım da biraz bayat gibiydi. Peru içiyorum Starbucks'da aslında onu alıp deneyesim var ama işte emin olamadım. Daha butik böyle internet üzerinden aldığınız çekirdekler varsa onlardan denemeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 thcibonun bi kahvesi var dükkandan alınan yarısı farklı kavrulmuş çift renk kahve. Benim favorim o. Hatta iine biraz da african blue koyduruyorum sertliği artırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 GERGE said: Caribou French favorim. Espresso için mi alıyorsun bunu GERGE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bu kahve makinalarının çalışma voltaj aralığı nasıl oluyor? Amerikadan alsam sadece dönüştürücü ile kullanabilir miyim? hayır, kullanılmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 French Press. Ama espresso olarak da içtim. Sert kahve sevenler denemeli bence. Starbucks hep bayat çekirdek satıyor bu arada, oradan ne alıyorum ne de gidip içiyorum. Türkiye'ye hep neredeyse bayatlamış çekirdekler giriyor, taze yok hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Caribou kahveleri daha güzel geliyor bana starbucks'a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 internetten kahve siparişi verebileceğim bir site var mı güzel, ayrıca french pressi nerden almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 ikea'da 29 TL di 1lt french press geçen gün aldım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Starbucks'da filan da var. Tüm kahveciler satıyor genelde. Tchibo'nun küçük boy olanı favorim tek kişi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Aeropress ve hario v60 la icin kahveyi cok ilginc cok degisik bi tadi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Abi tamam o dediklerinle de içeriz ama sen bize çekirdekten bahset :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 hiç bulamadınız illy alın çekirdek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Cekirdek alabilecegimiz web sitesi tavsiyesi guzel olur cidden az kalmis bende de cekirdek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bir suru site var ama gurmeyiz biz ayagina kol boyu... tchibo da kilosu espresso 40 -ucuzluk normalde 50- starbucks da daha pahali.. yerli cekirdek kavrulmus..daha ucuz gibi.. illy nin kilosu 128 tl ye geliyor evet..saolsunlar 135 cappucino fincani-1 adet fincan 1 adet altlik 125 gr da kahve 2003 dream adi altinda 135 tl evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bir kilo çekirdek ne abi öğünle mi yiyorsunuz. bayatlamıyor mu o yahu. ben mi yanlış yapıyorum hep 250g paket alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 espresso için çekirdek istiyorsanız şunu alın. kg'si 25 tl mi ne. Bir çok markadan daha cok begendim. Metro'nun markası diyip geçmeyin italya menşeili bir firmadan alıyor. Espresso cok güzel oluyor ama cappuccino için tavsiye etmem. + platinum olmasına dikkat edin gold ve diğerleri güzel degil. http://mcdn01.gittigidiyor.net/6417/64179703_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 bajazet said: bir kilo çekirdek ne abi öğünle mi yiyorsunuz. bayatlamıyor mu o yahu. ben mi yanlış yapıyorum hep 250g paket alarak. Buzdolabina at cekrideki, her gun ogutmen gereken miktari cikar, cek. Profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Çibo falan içebiliyosanız ne mutlu size ya. Ben bilincin yasak meyvesinden tattım, artık kötüye tahammülüm yok http://www.imgim.com/6532incic5407529.jpg http://www.imgim.com/6442incin5449537.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 alisma ole..gun olur suyu bulamazsin..gun olur kahven olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 https://www.dolce-gusto.com.tr/kahve-makineleri/genio/genio2-matt-black-auto biz bundan kullanıyoruz, americanosu muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Marketten kahve alacağıma fırında kavururum ya. Hadi çaresizlikle alır içersin anlarım da gidip övmek artık zevksizliktir. Ha büyük şehirde yaşamıyosan başka türlüsünü tatmadıysan anlarım da istanbulda yaşayıp rioba, starbucks falan övmek için yirmi yıldır günde iki paket uzun lark içiyo olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar