Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahve'den anlayan varsa bir bakabilir mi

senko

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
Kahve ile ilgili başka bir topic bulamadım buradan yazayım.

Evde kullanmak üzere kahve çekirdeği arıyorum. Espresso yapacağım. Şu anda kahvefabrikasi.com'dan alıyorum çekirdekleri ama farklı tavsiyeler var ise değişik tatlar denemek isterim.

Sizler nereden alıyorsunuz kahvelerinizi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
French Press. Ama espresso olarak da içtim. Sert kahve sevenler denemeli bence. Starbucks hep bayat çekirdek satıyor bu arada, oradan ne alıyorum ne de gidip içiyorum. Türkiye'ye hep neredeyse bayatlamış çekirdekler giriyor, taze yok hiçbir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

bir suru site var ama gurmeyiz biz ayagina kol boyu...

tchibo da kilosu espresso 40 -ucuzluk normalde 50-

starbucks da daha pahali..

yerli cekirdek kavrulmus..daha ucuz gibi..

illy nin kilosu 128 tl ye geliyor evet..saolsunlar 135 cappucino fincani-1 adet fincan 1 adet altlik 125 gr da kahve 2003 dream adi altinda 135 tl evet...
Sosyal ağlarda paylaş

espresso için çekirdek istiyorsanız şunu alın. kg'si 25 tl mi ne.

Bir çok markadan daha cok begendim. Metro'nun markası diyip geçmeyin italya menşeili bir firmadan alıyor.

Espresso cok güzel oluyor ama cappuccino için tavsiye etmem. + platinum olmasına dikkat edin gold ve diğerleri güzel degil.

http://mcdn01.gittigidiyor.net/6417/64179703_0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Marketten kahve alacağıma fırında kavururum ya. Hadi çaresizlikle alır içersin anlarım da gidip övmek artık zevksizliktir. Ha büyük şehirde yaşamıyosan başka türlüsünü tatmadıysan anlarım da istanbulda yaşayıp rioba, starbucks falan övmek için yirmi yıldır günde iki paket uzun lark içiyo olmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...