-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 kermit said: noldu zorunamı gidiyo insanlar pahalı bişi alınca ? ne zoruma gidecek ayrıca sen kendi üstüne niye alındın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Gunde 152 bardak kahve tuketen ve envai cesit makinaya erisimi olan biri olaraktan makina degil, aldiginiz kahve daha onemli desem olur heralde. Makinalar da kalite kalite tabi ama kullandiginiz kahve iyiyse, lezzetli geliyosa neyle yaptiginiz cok farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 @2 haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 şu vardı bizde, gayet iyi makine. temizliği çok kolay ve hayvan gibi seri içiyorsan bile 3-4 günde bir falan. http://www.bosch-home.com/tr/store/product/TCA5309/TCA5309 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ya ne gerek var çık dışarıda iç hava al insan gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 di said: Makinalar da kalite kalite tabi ama kullandiginiz kahve iyiyse, lezzetli geliyosa neyle yaptiginiz cok farketmiyo. alakası yok. starbucks'taki bi kaç bin $'lık makine ile 200tl'lik makine aynı çekirdekten çoook farklı şeyler çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bombilo said: kermit said: noldu zorunamı gidiyo insanlar pahalı bişi alınca ? ne zoruma gidecek ayrıca sen kendi üstüne niye alındın? belli belli zoruna gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 abov herifin trollugu bile 5 para etmiyo, basarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 lan cücük zoruna gitmişki insanlar pahalı bişi satın almaya kalkınca "bidaha pötöcök maaşım yetmiyo diye ağlamasın" moduna girmişsin. sen yolda mercedese binen 20 yaşında bi çocuk görsen onada küfrediyosundur kesin. baba parasıdır piç kurusu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ben ediyorum valla. kahve makinesi alırsa bişi demem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 sağolasın Liebe. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 2000 liraya kahve makinası alırsam home office çalışmak isterim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 kermit, sana baba parası yiyor piç kurusu diyen var ki herhalde, gelip sataşıyosun. kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 senko said: basınçsız sepet ne oluyor anlatır mısın? Eve gidince anlatayım öm atsana unuturum yoksa. Ama basınçsız sepetli makine alacaksan muhakkak güzel çekirdek alman lazım, julius meinl la falan güzel kahve çıkartamazsın. İstanbuldaysan latife'nin single origin çekirdekleri çok güzel oluyor. Özellikle necdet beyin kavurdıkları tam kıvamında oluyor. Mamboçino, türk alman kitabevi falan da ondan alıyo hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Liebe said: ben ediyorum valla. kahve makinesi alırsa bişi demem ama. ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Drall said: senko said: basınçsız sepet ne oluyor anlatır mısın? Eve gidince anlatayım öm atsana unuturum yoksa. Ama basınçsız sepetli makine alacaksan muhakkak güzel çekirdek alman lazım, julius meinl la falan güzel kahve çıkartamazsın. İstanbuldaysan latife'nin single origin çekirdekleri çok güzel oluyor. Özellikle necdet beyin kavurdıkları tam kıvamında oluyor. Mamboçino, türk alman kitabevi falan da ondan alıyo hatta Öm attım hacı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 20 yaşında hiçbir destek görmeden mercedes alabilen varsa şapka çıkartırım, yoksa söylenen söz yanlış değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 razzRaziel said: di said: Makinalar da kalite kalite tabi ama kullandiginiz kahve iyiyse, lezzetli geliyosa neyle yaptiginiz cok farketmiyo. alakası yok. starbucks'taki bi kaç bin $'lık makine ile 200tl'lik makine aynı çekirdekten çoook farklı şeyler çıkartıyor. Merakimdan soruyorum, nasi bi fark hissediyosun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 anca mental olarak fark hissedersin ya ben evdeki 100 liralık makinemde starbuckstakinden daha güzel filtre kahve içiyorum gibi geliyor. aynı çekirdek aynı su işte sdsfs chai tea latte konusunda da doğuş stevyalı mistik chai+ 1/5 su 4/5 süt starbucksınki ile yarışır benim gibi sevdalısı varsa denesin evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 fistan arada fark yok demiş adam hepimizden fazla kahve ile içli dışlı oluyor inanırım bu konuda ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 4k ya kadar fark yok demiş 4k sonrasında tier değiştiği için fark olabilir bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 roberts cofeede kızlar teklif ediyomuş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 robert'e teklif ediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 iyi espressoda kahverengi altın bi üst krema tabakası oluşur ilk fincana girdikten sonra üstte bunu görürsünüz kötü makinede bu olmaz o yüzden aroması tadı herşeyi bambaska bişey içersiniz 200 liralık espresso makinası almak yerine moka pot alın daha iyi kahve yapar. ama onda da kremasını çıkaramazsınız kahvenin istenildiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 3. akım kahvecimisin sen bakiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar