Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

British Shorhair Dişi Kedime Koca Arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,
10 Aylık dişi British Shorhair kedime, Mart ayı gibi çifleştirmek için İstanbul veya Kocaeli içi kısır olmayan british veya scottish koca arıyorum.
Mesaj tarihi:
Selam melih bey,

Koca adayında olmasını istediğiniz özellikler hakkında biraz detay alabilir miyiz? Kısır olmaması dışında, ev-araba gibi zimmet talebiniz var mı?
Mesaj tarihi:
valla bizim ufaklık olabilir

kendisi 6 aylık scottish fold

ama henüz kaç aylıkken sevişmeye başladıklarını bilemiyorum :)
yalnız başımıza bela istemiyoruz vur-kaç modeli olur öyle mesaj atıp yalanıp durmayacak rahat bırakacak.
Mesaj tarihi:
Bu işler nasıl oluyor, erkek 1-2 gün dişiyle aynı evde mi kalıyor, yoksa aynı odaya koyduğun an bunlar otomatik aktif olup sevişiyor mu?

Bizim de 6 aylık dişi var da zamanı gelince 1-2 kere doğurtmak istiyoruz kısırlaştırmadan önce, bilgimiz olsun :p
Mesaj tarihi:
Abi dalga geçmeyin bu işler böyle oluyor. Mihav'a da yaz istiyorsan. Orada da eş bulma konusu var.

Bir de 3-4 gün aynı evde bırakın. 1 gün içinde sıkıntı olabiliyor. Her çiftleşmenin yavru sayısını arttırma ihtimali varmış. Yani ne kadar çok fikfik o kadar yavru.
Mesaj tarihi:
Vermeyin kedinizi sonra onların yavrularını satarak para kazanacaklar ki bu durum patiye ters. Hea sağlık açısından yapıyor ise ve yavruları veterinere ücretsiz sahiplendirme için bırakacak ise o zaman olabilir tabi.
Mesaj tarihi:
ben de 2.5 yasinda erkek bi skotis var. kisirlastirmadim kendisini toplarina kiyamadigimdan ama ciftlestirmekte istemiyor gibiyim. o tadi almasin istiyorum hayvan. cok kararsizim patiler :D
Mesaj tarihi:
Tadı tuzu yok bunun, seksten zevk alan tek canlı insan, gerisi içgüdü olarak yapıyor üremek için. Çiftleştirmeyeceksen kısırlaştır, ikisini birden yapmazsan ona da sana da eziyet.

Bizimkiyle olur derdim de bizimki de scottish, iki scottish şeyedince hastalıklı olma ihtimali fazla yükseliyormuş yavruların.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

ciddi isen arkadaşımın var erkek short hair kedisi.

Aga sen olayı yanlış anladın, nikah falan yok. Adamın istediği bir gecelik ilişki.
  • Yeni Oluştur...