Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı yasa genc ol

dieevil

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

@axedice
O, çiçekçiyi öldüren kişi teslim oldu sonunda. Ama giden gitti babasının kesesinden!

Saygılar.

OZEL bir hastanede test yaptirmis o gun, alkollu falan degilmis.

zaten butun delilleri sekillendirip olay orgusunu de ezberledikten sonra teslim olmustur.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Evet baktım şimdi haberlere kanında kokoyinden iz kalmayacak kadar süre geçince geçmiş zamanlı bi raporu da patlatıp teslim etmişler. Polisin öğrenci dövmekten başka görevi kalmayınca ne böyle adamları ne de canlı bombaları zamanında bulamıyor tabi.

Sentetikten iz kalmama diye birsey yok yalniz.

Sac telinden sen dogmadan once ananin sevisirken attigi hapi bile buluyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

oyle deme simdi ogrencinin slogan atip parasiz egitim falan istemesiyle zenginin fakir cicekciyi oldurmesi bir mi?

biri vatan hayinligi, digeri fitrat

bir suru hali vakti yerinde insan var cevremde, alkollu ya da alkolsuz, kaza ile ya da suclu olarak, vursalar birine pasa pasa ya teslim olurlar, ya da kacacak kadar serefsiz varsa aralarinda tas catlasin bir saate yakalanirlar. bu tur marifet(?!?)ler icin paradan biraz daha fazlasi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

olm ne acaip topik

- araba dandik
- kaza yok
- video gereksiz uzun
- adam kim?
- zaten driftte yapamıyor

ne anlatmak istiyor?

Yüksek hız için fena drift yapmıyor ya yine, öyle Malmsteen gibi de bükülmez 100'le giderken, düşük hızda yapılan şov&duman driftleri ayrı şeyler.

Konu bir acaip zaten. "Bakın adam ölmüş hız yapa yapa" temalı topik ama kaza videosu yok, aksine marifet olarak gören bir adamın hazırladığı video var, başkasının arabasında ölmüş diyor ama kendi kullanırken ölmüş bildiğin falan. Biz de "saygısız sorumsuz ipne iyi olmuş" diyip geçiyoruz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben de ilk ehliyetimi aldığım zaman 2004 1.4 polo ile bu hareketleri yapmaya çalışıyordum, gözüm kapalı makasa giriyordum falan. çok şükür 3-4 ay sonra kaldırıma soktum arabayı, aklım başıma geldi. yaş 19-20 falandır tahminim, apaçilikti yaptığım tamamen. şimdi düşünüp bakıyorum yaptığım hareketlere ki yani şu adamın (adamı övmüyorum) 1milyonda 1i olamam yani, öyle kötü bir şöfördüm. tamamen şansa geçmiş o dönem, hala yüreğim azğıma geliyor ki dolmabahçede yaptığım bir hareket vardı inanılmazdı yani. o zaman korkmamıştım da şimdi yaşlanınca ne malmışım diyorum.

artık 5.0/6.0 litre yakıt tüketimini tutturmaya çalışan istanbul-antalya arası 100-110 km arası hızı anca yokuş aşağı yakalayan bir tip oldum. çok mutluyum, çocuğum olsun bir gün kesinlikle arabasıan limitör falan taktırırm sanırım. 50 yi geçmesin pezevenk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...