Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 paramecium said: Selam, @axedice O, çiçekçiyi öldüren kişi teslim oldu sonunda. Ama giden gitti babasının kesesinden! Saygılar. OZEL bir hastanede test yaptirmis o gun, alkollu falan degilmis. zaten butun delilleri sekillendirip olay orgusunu de ezberledikten sonra teslim olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Evet baktım şimdi haberlere kanında kokoyinden iz kalmayacak kadar süre geçince geçmiş zamanlı bi raporu da patlatıp teslim etmişler. Polisin öğrenci dövmekten başka görevi kalmayınca ne böyle adamları ne de canlı bombaları zamanında bulamıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 oyle deme simdi ogrencinin slogan atip parasiz egitim falan istemesiyle zenginin fakir cicekciyi oldurmesi bir mi? biri vatan hayinligi, digeri fitrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 sanssizsansli said: olm ciddiye mi aldınız lan adsfgoşıjhasdfkojahsf neyse... oo sağlam R gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 axedice said: Evet baktım şimdi haberlere kanında kokoyinden iz kalmayacak kadar süre geçince geçmiş zamanlı bi raporu da patlatıp teslim etmişler. Polisin öğrenci dövmekten başka görevi kalmayınca ne böyle adamları ne de canlı bombaları zamanında bulamıyor tabi. Sentetikten iz kalmama diye birsey yok yalniz. Sac telinden sen dogmadan once ananin sevisirken attigi hapi bile buluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 adam zengin bebesi abi ne sentetigi saf koko cekiyodur o da 2-3 gunde atiliyor zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Bitkiyi mi soluyo adam saf koko ne asdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Saf kuzu koko.. Rec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ajgsfdada ya iste saf dedigim tabi ki bitki degil de icinde dandirik seyler olmayandır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bingildak said: başkasını öldürmeden ölmüştür umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 tek cizigi 200 lira abi hangi safliktan bahsediyosun. bi de bizim adli tip allaha bile emanet degil, bulamazlar bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Yılın R si olabilir şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Peregrin said: oyle deme simdi ogrencinin slogan atip parasiz egitim falan istemesiyle zenginin fakir cicekciyi oldurmesi bir mi? biri vatan hayinligi, digeri fitrat bir suru hali vakti yerinde insan var cevremde, alkollu ya da alkolsuz, kaza ile ya da suclu olarak, vursalar birine pasa pasa ya teslim olurlar, ya da kacacak kadar serefsiz varsa aralarinda tas catlasin bir saate yakalanirlar. bu tur marifet(?!?)ler icin paradan biraz daha fazlasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ulan egitime verdiginiz 3 kurus para, ondan da sikayet ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Millet 3 sayfa giydirmis adama ama kimse "kazayi adam yapmamis, niye giydiriyonuz" dememis. http://i.imgur.com/ovoY1aa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Selam, Onu görmeyen yoktur ama sonuçta o mantalitenin sebep olduğu kaza bu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 farketmez abi ne alakası var muz kabuğuna düşüp ölseydi de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 di said: Millet 3 sayfa giydirmis adama ama kimse "kazayi adam yapmamis, niye giydiriyonuz" dememis. Ben dedim en başta da, araştırınca da öyle çıkmadı, bildiğin kendi yapmış. Videoyu hazırlayan yakıştıramamış heralde "abi"sine kaza yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 olm ne acaip topik - araba dandik - kaza yok - video gereksiz uzun - adam kim? - zaten driftte yapamıyor ne anlatmak istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 müdür sen yaşıyomusun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bLackcha0s said: olm ne acaip topik - araba dandik - kaza yok - video gereksiz uzun - adam kim? - zaten driftte yapamıyor ne anlatmak istiyor? Yüksek hız için fena drift yapmıyor ya yine, öyle Malmsteen gibi de bükülmez 100'le giderken, düşük hızda yapılan şov&duman driftleri ayrı şeyler. Konu bir acaip zaten. "Bakın adam ölmüş hız yapa yapa" temalı topik ama kaza videosu yok, aksine marifet olarak gören bir adamın hazırladığı video var, başkasının arabasında ölmüş diyor ama kendi kullanırken ölmüş bildiğin falan. Biz de "saygısız sorumsuz ipne iyi olmuş" diyip geçiyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 http://www.mynet.com/tv/cilgin-arap-surucu-vid-2818037/ drift = manyak araplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 drift yaparken kolu kopan bir arap videosu vardı, bir türlü unutamam araba dönerken o kolun havada uçuşunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ben de ilk ehliyetimi aldığım zaman 2004 1.4 polo ile bu hareketleri yapmaya çalışıyordum, gözüm kapalı makasa giriyordum falan. çok şükür 3-4 ay sonra kaldırıma soktum arabayı, aklım başıma geldi. yaş 19-20 falandır tahminim, apaçilikti yaptığım tamamen. şimdi düşünüp bakıyorum yaptığım hareketlere ki yani şu adamın (adamı övmüyorum) 1milyonda 1i olamam yani, öyle kötü bir şöfördüm. tamamen şansa geçmiş o dönem, hala yüreğim azğıma geliyor ki dolmabahçede yaptığım bir hareket vardı inanılmazdı yani. o zaman korkmamıştım da şimdi yaşlanınca ne malmışım diyorum. artık 5.0/6.0 litre yakıt tüketimini tutturmaya çalışan istanbul-antalya arası 100-110 km arası hızı anca yokuş aşağı yakalayan bir tip oldum. çok mutluyum, çocuğum olsun bir gün kesinlikle arabasıan limitör falan taktırırm sanırım. 50 yi geçmesin pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar