Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Üstteki Columbia kurşun geçirmez sanırım. Bildiğin prepreg serip yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paranız çok fazla olursa, eksi 50 derece bot alırsınız. Yapacak bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=2_tBxsXVlhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 ahah bu neymiş lan. yanyana yürüyen 5 insan aynı montu giyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 http://www.boyner.com.tr/urun/adidas-outdoor-ayakkabi-1814101-519081134010-0-0.html?FromBasket=1 http://img-boyner.mncdn.com/CmsFiles/Images/ProductImages/Original/1814000/1_3489986.jpg şunun goretex olmayanı var bu tip nike da düzgün yoktu merrel var ama onlar da fiyatlar yüksek alsam mı ya aynısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 koruma kalkanı gibi yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 "roket adam" said: bende de sanırım merrell'in bir botu var, sırf o terletme mevzusu yüzünden hava -50 derece olmadığı sürece giymiyorum. bu goretex vs yapısındaki botlar inanılmaz terletiyor ayağımı ki ayağım normalde hiç terlemez. sanırım biraz abartıyoruz, bunlar 5 derecelik istanbul soğuğundan ziyade harbiden -50 dereceye göre :) aynen işin kötüsü başka bot tarzı bişi de yok. şu an cayır cayır yanıyor ayaklarım :/ kolombia diye fırın almışız meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 -33 ,hissedilen -35 falan hiç bişi fayda etmiyor lan ayakları yakasım var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 senko said: "roket adam" said: bende de sanırım merrell'in bir botu var, sırf o terletme mevzusu yüzünden hava -50 derece olmadığı sürece giymiyorum. bu goretex vs yapısındaki botlar inanılmaz terletiyor ayağımı ki ayağım normalde hiç terlemez. sanırım biraz abartıyoruz, bunlar 5 derecelik istanbul soğuğundan ziyade harbiden -50 dereceye göre :) aynen işin kötüsü başka bot tarzı bişi de yok. şu an cayır cayır yanıyor ayaklarım :/ kolombia diye fırın almışız meğersem yanlış bilinen bişey var, goretex sıcak tutan tekstil değil, su geçirmeyen bi kumaş, ve su geçirmez kumaşlar içinde en çok nefes alanı ve en az terleteni. Senin botun kışlık bot olduğu için terletiyordur. Kışlık olmayan, ince bir goretex deneyin. Benim bi goretex botum var, kışın ayağım buz gibi donuyo mesela içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 gözenekler tıkanınca nefes alamadığı terletiyor olabilir 1-2 seneden sonra ölüyor kumaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Fin said: -33 ,hissedilen -35 falan hiç bişi fayda etmiyor lan ayakları yakasım var sdf kuzey norvecte mi yasiyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 gerci kanadada yasayanlar da ayni sikintiyi cekiyolar bazen- ama -33te beyin hucrelerin yurumez abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Erzurum sanırım http://www.youtube.com/watch?v=QZ00W83wz-w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 erzurum pasinler abi 1k$lık northface ayakkabısı aldık 3 gündür ayak ısınmadı sdfsdf izne çıkıyorum akşam geri de dönmem heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 abi elektrikli corap uretsek? usb ile ayakkabi uzerindeki bataryaya baglansa falan. ciorap ve ayakkabi olarak kit halinde satsak? ne kadar zor olabilir ki? bence bunu kikstartlayalim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 abi ayak ayak diye ağlarken su yeşil renkli kanalizasyona giren adamların giydiği bottan getirdiler bi tane içinde yün+polar çorap var northface haltetmiş ayakların kalibresi bozuldu biraz ama misler gibi oldu hahah kickstarta gerek yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 o zaman vazgectim sdfg hata sendeymis abi koctas botu alip icine yun corap giymemissin keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 pff olm cokgzel fikirdi ya. neden birileri 10 sene once dusunup hayata gecirmis ki ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Geçen hafta sette kar altında çekimlere devam ederken, içlikten eldivene North Face ile donanmama rağmen donunca insan elektrikli seçenekleri google'lıyor telefondan ister istemez. Columbia'nın Omni-heat serisinde vardı elektrikli bot ve paltolar fakat geçen sene toplatılmış çünkü birkaç kişi yanmış sdfsdf. Ama şu çoraptan falan illaki alınır be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Esh said: pff olm cokgzel fikirdi ya. neden birileri 10 sene once dusunup hayata gecirmis ki ): lanet olasi amarikanyalilar dostum, canlari cehenneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Komodo said: çok kar kış olunca da 10 senelik deri timber var, onunla takılıyorum. Memnunum. Seks diyeti botlarını yakın atın lütfen. teşekkürler, sırf senin gibi üyeler memnun olsun diye gittim kösele ayakkabı aldım, -15'de düşe düşe yürüyorum. öldüm ama ayakkabı güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 pek bişey kaybetmemişiz ama geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Columbia'nın kabanı var bende içi reflective malzeme olandan, omni o bu falan var işte. -10 derecede çiçek gibi geziyorum karların arasında, vücut ısısını çok güzel koruyor. Yalnız emektar hi-tec'ler bu sene artık üşüttü ayaklarımı, altları da erimiş, kayıyorlar. Umarım çanağı kırmadan tamamlayabilirim bu seneyi. Siz eldiven ne kullanıyorsunuz? Araba da sürebileceğim bir şeyler lazım, zira direksiyon sabahları anca işe geldiğimde ısınıyor QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Bone said: Komodo said: çok kar kış olunca da 10 senelik deri timber var, onunla takılıyorum. Memnunum. Seks diyeti botlarını yakın atın lütfen. teşekkürler, sırf senin gibi üyeler memnun olsun diye gittim kösele ayakkabı aldım, -15'de düşe düşe yürüyorum. öldüm ama ayakkabı güzel ya. seviştin mi bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar