Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soğuk ve yağmura yönelik palto ve ayakkabı

Bone

Öne çıkan mesajlar

http://www.boyner.com.tr/urun/adidas-outdoor-ayakkabi-1814101-519081134010-0-0.html?FromBasket=1

http://img-boyner.mncdn.com/CmsFiles/Images/ProductImages/Original/1814000/1_3489986.jpg

şunun goretex olmayanı var

bu tip nike da düzgün yoktu
merrel var ama onlar da fiyatlar yüksek

alsam mı ya aynısından
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

bende de sanırım merrell'in bir botu var, sırf o terletme mevzusu yüzünden hava -50 derece olmadığı sürece giymiyorum. bu goretex vs yapısındaki botlar inanılmaz terletiyor ayağımı ki ayağım normalde hiç terlemez. sanırım biraz abartıyoruz, bunlar 5 derecelik istanbul soğuğundan ziyade harbiden -50 dereceye göre :)

aynen
işin kötüsü başka bot tarzı bişi de yok.
şu an cayır cayır yanıyor ayaklarım :/
kolombia diye fırın almışız meğersem
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

"roket adam" said:

bende de sanırım merrell'in bir botu var, sırf o terletme mevzusu yüzünden hava -50 derece olmadığı sürece giymiyorum. bu goretex vs yapısındaki botlar inanılmaz terletiyor ayağımı ki ayağım normalde hiç terlemez. sanırım biraz abartıyoruz, bunlar 5 derecelik istanbul soğuğundan ziyade harbiden -50 dereceye göre :)

aynen
işin kötüsü başka bot tarzı bişi de yok.
şu an cayır cayır yanıyor ayaklarım :/
kolombia diye fırın almışız meğersem

yanlış bilinen bişey var, goretex sıcak tutan tekstil değil, su geçirmeyen bi kumaş, ve su geçirmez kumaşlar içinde en çok nefes alanı ve en az terleteni. Senin botun kışlık bot olduğu için terletiyordur. Kışlık olmayan, ince bir goretex deneyin. Benim bi goretex botum var, kışın ayağım buz gibi donuyo mesela içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta sette kar altında çekimlere devam ederken, içlikten eldivene North Face ile donanmama rağmen donunca insan elektrikli seçenekleri google'lıyor telefondan ister istemez.

Columbia'nın Omni-heat serisinde vardı elektrikli bot ve paltolar fakat geçen sene toplatılmış çünkü birkaç kişi yanmış sdfsdf.

Ama şu çoraptan falan illaki alınır be...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Komodo said:

çok kar kış olunca da 10 senelik deri timber var, onunla takılıyorum. Memnunum. Seks diyeti botlarını yakın atın lütfen.

teşekkürler, sırf senin gibi üyeler memnun olsun diye gittim kösele ayakkabı aldım, -15'de düşe düşe yürüyorum.
öldüm ama ayakkabı güzel ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Columbia'nın kabanı var bende içi reflective malzeme olandan, omni o bu falan var işte. -10 derecede çiçek gibi geziyorum karların arasında, vücut ısısını çok güzel koruyor.

Yalnız emektar hi-tec'ler bu sene artık üşüttü ayaklarımı, altları da erimiş, kayıyorlar. Umarım çanağı kırmadan tamamlayabilirim bu seneyi.

Siz eldiven ne kullanıyorsunuz? Araba da sürebileceğim bir şeyler lazım, zira direksiyon sabahları anca işe geldiğimde ısınıyor QQ
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Komodo said:

çok kar kış olunca da 10 senelik deri timber var, onunla takılıyorum. Memnunum. Seks diyeti botlarını yakın atın lütfen.

teşekkürler, sırf senin gibi üyeler memnun olsun diye gittim kösele ayakkabı aldım, -15'de düşe düşe yürüyorum.
öldüm ama ayakkabı güzel ya.
seviştin mi bari sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...