Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bu tip malzemeler konusunda detaylı bilgiye sahip olanlar gelsin buraya. soğuk havalarda üşütmeyecek, sağanak yağmurda kuru tutacak, buz ve ıslak zeminde kaymayacak bi palto ve ayakkabı alma niyetindeyim. türkiye'de bulabilecek bir şey olursa daha iyi olur. the north face ürünleri hoşuma gidiyor. ancak suya dayanıklı malzemelere bakınca ( http://www.evo.com/waterproof-ratings-and-breathability-guide.aspx veya http://www.ellis-brigham.com/advice-inspiration/guides-and-advice/buying-guides/waterproof-fabrics-buying-guide ) eVent'in HyVent ve GoreTex'ten iyi olduğunu duydum (eVent the north face'de yok). verdiğim linklerde malzemeler hakkında çok fazla detay yazılmamış olsa da, minimum 15.000 mm Waterproof Rating'li malzemeye ihtiyacım var çıkarımı yaptım. ayrıca ayakkabılarda kaymaması çok önemli. bunun için nasıl bir ayakkabı almak lazımdır? GoreTex + Vibram IceTrek: https://www.thenorthface.com/shop/shoes-mens-winter-boots/mens-ultra-extreme-ii-gore-tex-cwa8?variationId=DYK HydroSeal + WinterGrip: https://www.thenorthface.com/shop/mens-snowsquall-mid?variationId=WL4 şeklinde iki model gözüme çarptı, ancak malzemelerin farkları konusunda bilgi içermiyor pek. Vibram tabanların çamura yönelik olduğu ama ıslak taş ve buzlu zeminde gereğinden fazla kaydığını okudum. IceTrek dediği şey de öyle mi? iki ayakkabıdan hangisini almam gerektiğini nasıl karar vericem? help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ürünleri incelediğimde önümde bir pizzacı kuryesi belirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Helly Hansen'e baktın mı koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 -5/-20 arasi, karlar icinde kullandigim bu: http://www.amazon.com/Merrell-Ice-Jam-Waterproof-Espresso/dp/B00505TL1O/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 0 derece ustu icin uygun degil ama, terletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 north face'den alabilirsin ikisini de hiç kafa yormana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 araziye çıkmıyosanız almayın şu iğrenç ayakkabılardan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Harbi bende nefret ediyorum şu ayakkabılardan. Patide de %60ı bu türleri seviyor, ayakkabı başlıklarında gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 nasıl çirkinler ya set çalışanı ayakkabısı direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 GERGE said: -5/-20 arasi, karlar icinde kullandigim bu: http://www.amazon.com/Merrell-Ice-Jam-Waterproof-Espresso/dp/B00505TL1O/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 0 derece ustu icin uygun degil ama, terletiyor. gerge merrel'i sponsor mu aldın nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ya gerge bide avukat falan değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 geleneksel zevksizlik sergileme topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 sonunda müthiş ayakkabı topiği gelmiş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bonec sen isveçte değil misin ne tr'si? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ne diye aratmak lazım bu ayakkabıları? manchild boots diye arattım çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 konusacaginiza daha iyisini biliyosani koyun. birader sen de git bi dukana bak begen, montun ayakkabinin tavsiyesi mi olur lan, kac yasinda adamlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 iyi sicak ve denize yonelik palto ve ayakkabi tavsiyesi istenmemis en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Yine kalitesizlik ve zevksizlik paçalardan akmış giyim konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 her konuda zevklere renklere karışmaya hep tepki göstermişimdir forumda ama şu ayakkabılar olunca direk ikiyüzlülük yapıyorum. lisede bir arkadaşım vardı. hayatı konsol ve pc oyunlarıydı. kendini oradaki karakterlerle özdeşleştirir hep böyle şeyler giyer sonra da nasıl solid snake gibi bir insan olduğunu bu tarz ayakkabı ve paltolarla o karakterlerin atıldığı maceralara onun da her an ne kadar hazır olduğundan bahseder dururdu. sanırım aklıma onu getirdiğinden böyle oluyorum kusuruma bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 sandalet topiğini merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 hayir, herseyin yeri zamani var, belki adam bu botun gerektirdigi kosullarda yasiyo kisin, ne biliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Black-ice said: nasıl solid snake gibi bir insan olduğunu bu tarz ayakkabı ve paltolarla o karakterlerin atıldığı maceralara onun da her an ne kadar hazır olduğundan bahseder dururdu. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 babasinin takimini giyip ajancilik oynayan kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 aquila said: hayir, herseyin yeri zamani var, belki adam bu botun gerektirdigi kosullarda yasiyo kisin, ne biliyosunuz. ben bişey demedim zaten daha. hatta boneç dedim soğuk memlekette fln yaşıo lazım oluyodur ondan sordum. ama bunu günlük hayatında dağa çıkar gibi işe giderken giyen patiler var bunu biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Komodo said: Harbi bende nefret ediyorum şu ayakkabılardan. Patide de %60ı bu türleri seviyor, ayakkabı başlıklarında gördüğüm kadarıyla. ne alalım? Kar buz yağmur soğuk hava için önerebileceğin bişi mi var yoksa? yazdıysan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 tiLi said: ne diye aratmak lazım bu ayakkabıları? manchild boots diye arattım çıkmadı manchild boots olarak görmediğin bişi yaz öner o zaman tiLi? hayır yarın bunu gidip almayacam zaten, daha iyi ayakkabı biliyorsanız malzemeleri biliyorsanız önerin diye açtım topiği de maşallah çok bilip hiç önermiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar